Za ovu koreo bi na Balkanu dali utakmicu bez publike i jos novcano klub kaznili.
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Za ovu koreo bi na Balkanu dali utakmicu bez publike i jos novcano klub kaznili.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Neutral: biti ce kasnije danas slicica
sto se tice ove diskusije ajax v feyenoord, oduvijek mi je drazi bio feyenoord, bili skinheadsi ili ne. a sto se tice vak-x to je firm broj 1 u holandiji a i u okolini.. sjecam se kad je igrao feyenoord prijateljsku protiv portsmoutha i kad su ih potamanili vak-x tamo, nemoze svak doci u portsmouth i uciniti to...
sto se tice ove diskusije ajax v feyenoord, oduvijek mi je drazi bio feyenoord, bili skinheadsi ili ne. a sto se tice vak-x to je firm broj 1 u holandiji a i u okolini.. sjecam se kad je igrao feyenoord prijateljsku protiv portsmoutha i kad su ih potamanili vak-x tamo, nemoze svak doci u portsmouth i uciniti to...
Ne znam buraz vala da su najjaci, za njih kazu da su pi.cke i da ne smiju na ruke. Ako su najjaci zato sto koriste najvise oruzja onda uredu...
Na utakmici je bilo 1200 ljudi, i prikupilo se dosta ljudi. Evo vidite kako se zajedništvom sve može.
http://www.redkaos.de/0910/rkud2010.htm

http://www.redkaos.de/0910/rkud2010.htm

basel-grasshoppers:

Kreativni kao i uvijek . Samo ne mogu pročitati ovaj dole trans, nešto u stilu prave prijatelje niko ne može razdvojiti, tako bare mislim, no nisam siguran.
tesko za procitati, a i ovaj svicarski se pise malo drugacije nego standardni njemacki jelde?Neutral je napisao/la:Kreativni kao i uvijek . Samo ne mogu pročitati ovaj dole trans, nešto u stilu prave prijatelje niko ne može razdvojiti, tako bare mislim, no nisam siguran.
Da, teško za pročitati, a po napisanom mogu reći da je dosta različit, ali da se može razumijeti, sada koliko je tačno ovo šta sam preveo ne bih znao.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko sisa navijace, gledaj stadiona. Trava fenomenalna.Devil je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Skakavci prva ekipa u zivotu koju sam pogledao u rl
Imao sam i dres dugi rukav i potpis dva igraca,sjecam se da je jedan potpis bio od onog golmana Zuberbühler-a 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svaka cast svima ali mislim da ovo niko nije dozivio kao sto smo mi (Robijasi) i Horde Zla...Kad smo 3:1 dobili
Kisa je ljevala kao iz kabla,nijedan navijac s juga nije otisao kuci ili se sakrio kod zapada kod krova,svi su ostali tu
..Isto tako i s Hordama,doduse oni se nisu imali gdje sakrit haha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A C A B !
Na toj utakmici je bilo 14.000 ljudi, kiša padalaaaaaaaaaaaaaa i to veoma jaka, neki su otišli, ali niko sa juga. Znam i da su Nijemci bili na toj utakmici
Ako se ne varam oni su poveli sa 1:0 Handžić dao gol, a onda je usljedio preokret, ali i mi smo dali neki eurogol. Mislim da je Ćiro nakon ove utakmice izjavio da je bila na visokom nivou, ali šteta što je ovakvim utakmica malo.
Ako se ne varam oni su poveli sa 1:0 Handžić dao gol, a onda je usljedio preokret, ali i mi smo dali neki eurogol. Mislim da je Ćiro nakon ove utakmice izjavio da je bila na visokom nivou, ali šteta što je ovakvim utakmica malo.
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nit igrac moze normalno korner izvest, niti normalno aut izvest, niti sudija radit svoj posao
[youtube][/youtube]
Navijaci Burse, to je taj fanatizam.
Nit igrac moze normalno korner izvest, niti normalno aut izvest, niti sudija radit svoj posao
[youtube][/youtube]
Navijaci Burse, to je taj fanatizam.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kako zavališe sudiju , pa što jednostavno nije odmah prekinuo utakmicu, tamo policija štiti igrača da izvede korner, šta su trebali, tenkove dovesti na svaki kraj kornera. 
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nit igrac moze normalno korner izvest, niti normalno aut izvest, niti sudija radit svoj posao![]()
![]()
Ah taj fanatizam
- rob do bagro
- Kontakt:
Jasta je druze nego stvarno dogadjaj, dobro su ga u hedaru spicili
precizni su mora se reci.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Glupi su mora se reci, lako je uzet kamen i gadjati sudije i igrace, navijaj ba. Neznam uopste sto je ovo u ovoj temi, jer ovo nisu navijaci!rob do bagro je napisao/la:Jasta je druze nego stvarno dogadjaj, dobro su ga u hedaru spiciliprecizni su mora se reci.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne mora znacit da su ga svi gadjali, tako se uvijek nadje par glupana i to se odmah odrazi na cijelu grupu, normalno da ovo nije uredu i da je pomalo nekoretno sa njihove strane ali eto ko sto sam vec rekao naslo se par mangupa.Wert je napisao/la:Glupi su mora se reci, lako je uzet kamen i gadjati sudije i igrace, navijaj ba. Neznam uopste sto je ovo u ovoj temi, jer ovo nisu navijaci!rob do bagro je napisao/la:Jasta je druze nego stvarno dogadjaj, dobro su ga u hedaru spiciliprecizni su mora se reci.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
GLUPO !!!rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nit igrac moze normalno korner izvest, niti normalno aut izvest, niti sudija radit svoj posao![]()
![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ovo nije pomalo glupo nego preglupo, cuj poneki mangup, isto ko da trosovinac kipa sa tribine na teren 
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.