Champions League 2014/15

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

effe_sa
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la effe_sa » 23 okt 2014, 00:21

Mozambik je napisao/la:
Imaju kvantitet, al im fali kvaliteta. Nekad su tu bili Lewandowski, Gotze, Gundogan itd... odlicna ekipa i odlican trener. Sad je knjiga spala na Reusa, a ne mozes ocekivati finale LP sa samo jednim WC igracem.
Gundogan im se vraća i već su tu naznake da bi mogao biti onaj stari.
A ako već govorimo o WC igračima , onda si zaboravio tu svakako Hummelsa. Od njegove forme i izdanja kod njih pogotovo mnogo toga zavisi. On u zadnje vrijeme nije bio u sjajnoj formi i zato BVB-u baš škripi u BuLi (jedan od uzroka, ali ne nebitan).
Oni imaju dosta ujednačenu ekipu. A sam znaš kako su protiv tvog Reala odigrali prošle sezone, a i tad već nije bilo Goetzea. Dobro sad nema Lewe, ali odlično oni to za sad kompenziraju u Ligi prvaka.
Prilično sam siguran da će otići daleko (posebno možda im bude fokus veći sad na LP, kada su skoro prvenstvo izgubili, pa će tu gledat da uhvate neku od prve 4 pozicije). Dosta im je ujednačena ekipa, a naravno kod njih je bitan tim, slično kao i kod Atletica. A eto kad smo već kod Atletica, za njih nešto ne vjerujem da će toliko daleko ove sezone. Ne bi trebali ni prerano ispast, moguće je četvrtfinale...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 okt 2014, 00:21

imal nekakav pregled golova kao sinoc?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 okt 2014, 00:33

effe_sa je napisao/la: Gundogan im se vraća i već su tu naznake da bi mogao biti onaj stari.
A ako već govorimo o WC igračima , onda si zaboravio tu svakako Hummelsa. Od njegove forme i izdanja kod njih pogotovo mnogo toga zavisi. On u zadnje vrijeme nije bio u sjajnoj formi i zato BVB-u baš škripi u BuLi (jedan od uzroka, ali ne nebitan).
Oni imaju dosta ujednačenu ekipu. A sam znaš kako su protiv tvog Reala odigrali prošle sezone, a i tad već nije bilo Goetzea. Dobro sad nema Lewe, ali odlično oni to za sad kompenziraju u Ligi prvaka.
Prilično sam siguran da će otići daleko (posebno možda im bude fokus veći sad na LP, kada su skoro prvenstvo izgubili, pa će tu gledat da uhvate neku od prve 4 pozicije). Dosta im je ujednačena ekipa, a naravno kod njih je bitan tim, slično kao i kod Atletica. A eto kad smo već kod Atletica, za njih nešto ne vjerujem da će toliko daleko ove sezone. Ne bi trebali ni prerano ispast, moguće je četvrtfinale...
U vecini se slazem sa tobom i mislim da oni bez problema idu do cetvrtfinala, al onda nalijecu na neku od ove tri ekipe i mislim da nemaju kvalitet da idu preko Reala, Barce ili Chelsea. Prosle godine je Real rutinski odradio posao u Madridu i samo ih je zajebancija Realovih igraca u Dortmundu mogla izvaditi.

Real je toj utakmici pristupio u fazonu gotovo je, ajmo se malo zayebavat i zato su zamalo ispali.

Al opet kazem, Chelsea, Bayo, Real i Barca su apsolutni favoriti i mislim da ove godine nece biti iznenađenja tipa Atletico u finalu.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 okt 2014, 00:42

Donnie Darko je napisao/la:imal nekakav pregled golova kao sinoc?
http://www.lastminutegoals.org/champion ... full-show/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 23 okt 2014, 00:43

Roberto Jimenez :tokralju: :tokralju:

Kakve odbrane protiv Juventusa, i to nije prvi put da ovako zaključa svoj gol u LP :clap:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 okt 2014, 00:47

Mozambik je napisao/la:
U vecini se slazem sa tobom i mislim da oni bez problema idu do cetvrtfinala, al onda nalijecu na neku od ove tri ekipe i mislim da nemaju kvalitet da idu preko Reala, Barce ili Chelsea. Prosle godine je Real rutinski odradio posao u Madridu i samo ih je zajebancija Realovih igraca u Dortmundu mogla izvaditi.
Teoretski to jeste ovako kako si napisao. Ono od prilike bi protiv nabrojanih protivnika imali nekih 10-20% šanse. E sada i taj postotak nekad može za neke ekipe značiti puno. A i teže će Dortmund kompenzirat povredu nekog bitnog igrača, nego ovi nabrojani top timovi. Zato kod njih zavisi mnogo toga od različitih faktora.

Mozambik je napisao/la: Al opet kazem, Chelsea, Bayo, Real i Barca su apsolutni favoriti i mislim da ove godine nece biti iznenađenja tipa Atletico u finalu.
Ovo stoji svakako....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 23 okt 2014, 00:47

Za mene Atletico nije bio iznenađenje prošle sezone,a i ne bi me čudilo da i ove sezone dođu bar do polufinala :kafa:
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 okt 2014, 00:49

Atletico i PSG mogu otici do finala.
Dortmund je i dalje vrlo opasan, ali su ipak dosta slabiji bez Lewandowskog.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 23 okt 2014, 01:05

Forster je napisao/la:Roberto Jimenez :tokralju: :tokralju:

Kakve odbrane protiv Juventusa, i to nije prvi put da ovako zaključa svoj gol u LP :clap:
Cuda cinio u drugom poluvremenu,vjerujem da ce se nac u idelnom timu kola LP,svaka mu cast na vecerasnjoj predstavi :clap: :clap:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 okt 2014, 09:51

NIsam vidio zbog ćega je poništen gol Juventusu, jel zbog faula u napadu il rad ofsajda, ako je rad ofsajda treba suspendovat svih 6 sudija

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 23 okt 2014, 09:57

lisander je napisao/la:NIsam vidio zbog ćega je poništen gol Juventusu, jel zbog faula u napadu il rad ofsajda, ako je rad ofsajda treba suspendovat svih 6 sudija
Zasto? Cist ofsajd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 23 okt 2014, 11:53

lisander je napisao/la:NIsam vidio zbog ćega je poništen gol Juventusu, jel zbog faula u napadu il rad ofsajda, ako je rad ofsajda treba suspendovat svih 6 sudija
Slažem se. Juventusu se svira samo offside od metar i više, sve ispod toga je krađa na štetu Juventusa.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 okt 2014, 13:34

Gefufna je napisao/la:
Zasto? Cist ofsajd.
Kad je golman ispred igraca(Teveza) onda se zadnji igrac racuna kao golman. A s obzirom da je samo jedan bio ispred to se racuna kao ofsajd.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 okt 2014, 13:42

Ne znam, ja bih radije suspendovao ove što ne znaju pravila a vole da laprdaju o sudijama.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 okt 2014, 14:50

:facepalm:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 nov 2014, 22:24

Dakle, OBN prenosi Ajax- Barcelona?! :shock:

Kome je to zanimljivo osim navijacima Barcelone i Ajaxa koji su ogromna manjina? Ovamo igra Bayern koji ima armiju navijaca kod nas, protiv Pjaniceve Rome koja je svima interesantna....
Vugdalic se pozelio svrsavanja na Messija, a mi ga svi mozemo kolektivno pusiti sa streamovima :puke:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 02 nov 2014, 22:32

Consigliere je napisao/la:Dakle, OBN prenosi Ajax- Barcelona?! :shock:

Kome je to zanimljivo osim navijacima Barcelone i Ajaxa koji su ogromna manjina? Ovamo igra Bayern koji ima armiju navijaca kod nas, protiv Pjaniceve Rome koja je svima interesantna....
Vugdalic se pozelio svrsavanja na Messija, a mi ga svi mozemo kolektivno pusiti sa streamovima :puke:
Ako neko ima email od ove tv kuće da se žalimo malo na ovaj sportski program i komentatora koji koji kiše, prdi, smrdi i šta sve ne u mikrofon :? :crazy:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 nov 2014, 22:35

šta je pič.kice sa sport klubovima, gdje su vam Arene :mrgreen: :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 nov 2014, 00:31

topnik1 je napisao/la:šta je pič.kice sa sport klubovima, gdje su vam Arene :mrgreen: :mrgreen:
Haha to to

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 nov 2014, 12:37

Consigliere je napisao/la:Dakle, OBN prenosi Ajax- Barcelona?! :shock:

:thumbup: ,samo cu reci J*** li mu majku ko je dopustio da OBN dobije ugovor za prenos Lige prvaka,hiljadu su puta bili bolji oni sa FTV i sa BHTV,negdje sam davno procitao da je neko iz javnih emitera na javnome tenderu te godine kada je bilo za kupovinuprenosa dao ustupak OBn zbog dobrih veza sa rukovodstvom ove televizije,a da su javni
emiteri mogli dati znatno visucjenuod OBN ali nisu zato sto je neko naredio da se cjena ne povecava da biobn dobio prava prenosanatri godine .Nadam se da jeovozadnja godina cirkusa sa sasom i adisom ,jednomrijecju cirkusanti .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.