1/8 finala: SVI DUELI

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider,doci

VolimTz
Kontakt:

Re: 1/8 finala: SVI DUELI

Post Postao/la VolimTz » 30 jun 2014, 01:14

pinoglavi je napisao/la:Ja sam prvi otpisao Kostariku u borbi i za treće mjesto u grupi,ne bi se sad zaletio i reko da nemaju šansi za 1/2 finale.
Upravo, ljudi će igrati bez ikakvog pritiska. Ajd da kažem 70% da će Holandija proći, ali neće ih Kosta Rika pustiti tako lako. Ne treba očekivati da će ih Holandija nabiti sa 3 ili više razlike.

Samo da još iskažem neopisivu sreću što će Francuzi (stare pi*de i kukavice) naletjeti na Švabiju u četvrtfinalu. :kafa:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 30 jun 2014, 01:14

Ekipa koja kontru 5 na 2 ne završi golom ne zaslužuje osminu finala. :kafa:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jun 2014, 01:15

slika

:clap:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 30 jun 2014, 01:15

Jah igraće finale. :roll: OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2014, 01:15

Jedno je sigurno : nakon ovog veceras svi ce htjeti izbjeci penale protiv Kostarike..Kako su izvodili penale :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2014, 01:16

let3 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Cuj Kostarika u cetvrfinalu. Natrpace ih holandjani.
hoce, hoce....tako se pricali i za engleze, pa za talijane, pa urugvajce

uglavnom svi se pišaju po kostarikancima , a ljudi izbacili tri bivša svjetska prvaka i jednog evropskog :salut:

samo vi podcijenjujte :mrgreen:
Odsevili su borbenoscu, na taj fazon su uzeli Englesku i Italiju koji su realno zasluzili da ispadnu. Ovakva borbenost ih moze dovesti do neke tacke, ali ja ne vjerujem da mogu vise od ovoga. Sad je polufinale u pitanju i tu vise nema zajebancije, sad ce i druga ekipa pokazati slicnu borbenost.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jun 2014, 01:16

ja sam siguran da bi Ticosi ovo završili u regularnom dijelu da im je šupak svirao onaj penal.

Kad tu sudija zakaže onda ide domino efekat...kasnije je došao i crveni karton, pola sata sa igracem manje, gol u zadnjim minutama, i ode sve to u produžetke, ovi ispuhali i samo se branili - pa sve do penala....fudbalska drama koju je kretenski australski sudija izrežirao.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 jun 2014, 01:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jun 2014, 01:17

VolimTz je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ja sam prvi otpisao Kostariku u borbi i za treće mjesto u grupi,ne bi se sad zaletio i reko da nemaju šansi za 1/2 finale.
Samo da još iskažem neopisivu sreću što će Francuzi (stare pi*de i kukavice) naletjeti na Švabiju u četvrtfinalu. :kafa:
Ovo je neka nova Francuska! Mrzim sto to moram reci jer ni sam ih ne simpatisem previse ali igraju dosta bolji fudbal nego godinama unazad. Poletni su, dosta trce, vidi se da su i svadje u svlacionici iza njih... Za sada meni djeluju fkt odlicno i imaju dobre sanse protiv Njemacke.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jun 2014, 01:17

Hvala Bogu pa i mrtvi Grci pakuju kofere.

TICOSI :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2014, 01:17

SiamoNoi je napisao/la:Navija se za Cileance iako ce ih Brazil vjerojatno ponovo ispresavijat,za Nizozemce gdje sam misljenja da Meksiko ima jako dobre sanse za prolaz,za Kolumbijce protiv Urugvaja bezglavog Alvara Pereire,za Grcke bogove protiv simpaticne Kostarike,za Argentince protiv odvratnih Svicaraca,za Nijemce protiv hrabrih Alziraca,za Nigerijce protiv nepodnosljivih Zabara i za Amere protiv bezlicnih Belgijaca :kafa:
2/4 za sad.Ajmo jos 2,3...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 30 jun 2014, 01:18

Hombre je napisao/la:Jah igraće finale. :roll: OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
To to, trash klasičan. Hipsteri i fanboysi Bibera i sličnih rade hype oko nekakve Kostarike. Da, Kostarika :tokralju:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 30 jun 2014, 01:18

Hombre je napisao/la:Jah igraće finale. :roll: OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
samo je nebo granicaaaaa

Kákibi bua'ë be' wakwöar buála
be' sérmi e' ujtè amé sa' a
b-kájköltösiê icha manênê rikia
surûrû ena wöchka bërë enu

Darêrê dicháne a kanè
tsikir ë e' icha
tö mât wén yök i wö ameat
b-alar íyök sóswak bèrë wätsemi
kekràmi daló daléritse ena idolò

¡Kibimi öh íyök bua'ë!,
¡Kibimi öh daléritse ami!
Mìka yile ena be' ser bua'e' iawak
be'tö be' ká swemi dalóta ena wémês
tabèchka daló maneuk anikato ie

¡Kibimi öh ká kibi! be' kamulu irné ë
bua'e' apàbakö ena chekè amé sa'a
b-kaköltösiê icha manênê rikia
¡Kané ena bèrë kékra e' sen! :salut: :salut: :salut:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 30 jun 2014, 01:21

Rooney88 je napisao/la: Ovo je neka nova Francuska! Mrzim sto to moram reci jer ni sam ih ne simpatisem previse ali igraju dosta bolji fudbal nego godinama unazad. Poletni su, dosta trce, vidi se da su i svadje u svlacionici iza njih... Za sada meni djeluju fkt odlicno i imaju dobre sanse protiv Njemacke.
Slažem se s tobom, ali bar će se namučiti.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2014, 01:21

MoR je napisao/la:
To to, trash klasičan. Hipsteri i fanboysi Bibera i sličnih rade hype oko nekakve Kostarike. Da, Kostarika :tokralju:
Belgija i Cile nisu vise u modi, oni su yesterdays news. Hipsteri sada obozavaju Kostariku i Kolumbiju. :thumbup:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 jun 2014, 01:22

Gdje piše da ne mogu pobjedit Holandiju ?
Engleska,Urugvaj,Italija,Grčka su im protivnici bili i niko ih nadigro nije.

Što se reprezentacija tiče uvijek za slabije navijam,dosta mi je što navijam za najjače,najbolje i najtrofejnije ikada u klubskom fudbalu (čitaj Real Madrid),moram ovdje za slabije. :kafa:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 30 jun 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jun 2014, 01:22

stvarno covjek mora imati istancan fudbalski ukus :lol: i urođen mazohizam - pa cijeniti ove egejske grkljane :damn: bolidi ne znaju završiti kontru 5 vs 2 :clap: i treba ih neko žaliti :nene:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 30 jun 2014, 01:23

VolimTz je napisao/la:
Nemoj se cuditi ako francuzi zijane od africkih ugljesa. Naprijed Kostarika ljudi su senzencija ovog SP-a, sjecam se 90-te prosli su I tad grupu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 30 jun 2014, 01:25

Treba pri registraciji na forum umjesto pitanja "imate li 13 i više godina", staviti "jeste li hipster ili niste".

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 30 jun 2014, 01:27

MoR je napisao/la:Treba pri registraciji na forum umjesto pitanja "imate li 13 i više godina", staviti "jeste li hipster ili niste".
idi Liječi tugu gdje drugo, ovdje je rezervisano za slavlje nas ticosa :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Noble homeland, your beautiful flag
Proof of your life it gives us
Under the unsullied blue of your skies,
Peace rests, white and pure.

:salut: :salut: :salut:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2014, 01:27

Ako si u zadnjih 5-6 mjeseci rekao ili napisao "Belgija bi mogla biti iznenadjenje prvenstva" onda si klasicni hipster. :)
Pravi fudbalski znalci su vec prije 5-6 godina znali da Belgija ima dobru generaciju na pomolu. ;)

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []