FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
SCiG je smatrana debitantom i to je istina 100%.
The lowest-ranked European side Serbia and Montenegro will be allocated to one of the groups containing either Brazil, Argentina or Mexico to ensure there is no more than two European sides in any group.
Mogu mediji objavljivati liste koliko hoce, ali za sad je jedino od FIFE siguran i potvrdjen prvi pot.
O ostalim detaljima se odlucuje 03.12.2013.
P.S. Ja bih volio da grijesim i da sve ovo sto sam naveo ispostavi se da nije istina i da su lazne informacije, odnosno dezinformacije.
P.S. Ja bih volio da grijesim i da sve ovo sto sam naveo ispostavi se da nije istina i da su lazne informacije, odnosno dezinformacije.
-
- Kontakt:
Ma i da nas smjeste u 3. pot i bude nam grupa Njemačka, Gana, Bosna i Hercegovina, Australija kao sto su imali Srbi, potpisujem.
Ja samo ne razumijem kako neko moze i pomisliti rijec debitant? Pa kada se to koristilio izasta i bilogdje?pisac je napisao/la:Mogu mediji objavljivati liste koliko hoce, ali za sad je jedino od FIFE siguran i potvrdjen prvi pot.

Kako ce biti Gana sa nama u grupi ako padnemo u pot sa njimarobijas_Ri je napisao/la:Ma i da nas smjeste u 3. pot i bude nam grupa Njemačka, Gana, Bosna i Hercegovina, Australija kao sto su imali Srbi, potpisujem.

1946
Ali po kojem krtiriju zadnja?Batko je napisao/la:The lowest-ranked European side Serbia and Montenegro will be allocated to one of the groups containing either Brazil, Argentina or Mexico to ensure there is no more than two European sides in any group.
Po onom pravilniku donesenom dan prije izvlacenja.
Znaci sam dan prije izvlacenja FIFA je donijela to pravilo.
Koliko se sjecam, trebala se gledati druga lista na kojoj Srbija nije bila zadnja.
Srbi su tad imali grupu Argentina, Holandija, Obala Slonovace.robijas_Ri je napisao/la:Ma i da nas smjeste u 3. pot i bude nam grupa Njemačka, Gana, Bosna i Hercegovina, Australija kao sto su imali Srbi, potpisujem.
-
- Kontakt:
Ma vise sam figurativno rekao. Hocu rec nisu ni dobili tesku grupu u kakvoj su se situaciji nasli. Kod zrijeba je najbitnija sreca koji god POT bio.Head je napisao/la:Kako ce biti Gana sa nama u grupi ako padnemo u pot sa njimarobijas_Ri je napisao/la:Ma i da nas smjeste u 3. pot i bude nam grupa Njemačka, Gana, Bosna i Hercegovina, Australija kao sto su imali Srbi, potpisujem.
Nije tacno, to su srpski mediji malo unjeli pometnju, gledala se lista prije baraza, a poslije baraza je SCG presla Ukrajinu...pisac je napisao/la:Ali po kojem krtiriju zadnja?Batko je napisao/la:The lowest-ranked European side Serbia and Montenegro will be allocated to one of the groups containing either Brazil, Argentina or Mexico to ensure there is no more than two European sides in any group.
Po onom pravilniku donesenom dan prije izvlacenja.
Znaci sam dan prije izvlacenja FIFA je donijela to pravilo.
Koliko se sjecam, trebala se gledati druga lista na kojoj Srbija nije bila zadnja.
Kako god okrenes gledala se FIFA lista. Taman i da promjene to, mi nikada nismo bili najlosiji...
- Consigliere
- Kontakt:
Zar je moguce da se jos definitivno sve ne zna? Yebena sugava FIFA...
UEFA je mila majka, koji su ovo degenerici

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Zna se sve samo pojedinci unose paniku.Consigliere je napisao/la:Zar je moguce da se jos definitivno sve ne zna? Yebena sugava FIFA...UEFA je mila majka, koji su ovo degenerici
Sve svjetski mediji su objavili potove, samo FIFA treba da ih potvrdi...
-
- Kontakt:
Ma zna se sve, mi smo u Europskom potu sigurno jer su iza nas i Hrvati i Francuzi na rang listi, prema tome mislim da je prica o debitantu suplja.
Ma zna se sve, ovo sa SCG je stvar sto se gledala oktobarska lista 2005 a ne novembarska kako su to istocne komsije zeljele.
Za te potove koja se rang lista gleda,prije baraza ili poslije baraza
Koji cemo biti na ovoj novoj listi i ko je iza nas a ko ispred nas?
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pusti ti sad to šta će bit', bila je priča kako je bilo 2006. i zapeli ste k'o sivonje o nekakvoj smiješnoj priči o debitantima. Šta će sad biti niko ne zna 100%. Ali svi znaju 100% da je priča o debitantu SCG smiješna.
Do tada se koristila posebna formula po kojoj se računalo ko će biti nosilac, ne FIFA rang lista. Ali pošto ta formula nije predviđala šta će biti sa eventualnim viškom u potu FIFA je donijela odluku da višak bude najlošiji na FIFA listi, dakle SCG.
To ne znači da sada neće donijeti neku treću odluku koja nama ne ide u prilog, niko to sigurno ne zna. Ali morao sam da reagujem na ovu smiješnu priču o debitantima. To nema veze s mozgom.
Do tada se koristila posebna formula po kojoj se računalo ko će biti nosilac, ne FIFA rang lista. Ali pošto ta formula nije predviđala šta će biti sa eventualnim viškom u potu FIFA je donijela odluku da višak bude najlošiji na FIFA listi, dakle SCG.
To ne znači da sada neće donijeti neku treću odluku koja nama ne ide u prilog, niko to sigurno ne zna. Ali morao sam da reagujem na ovu smiješnu priču o debitantima. To nema veze s mozgom.
-
- Kontakt:
Mislim da iza nas ostaju Hrvatska i Francuska od ovih sto su prosli, Hrvatska je navodno trebala dvije pobjede, Francuzi također, zato cemo biti nosioci i za Europsko jer nas nisu prestigli.Head je napisao/la:Za te potove koja se rang lista gleda,prije baraza ili poslije baraza
Ponavljam jos jednom.
Jedino zvanicno i sigurno u ovom trenutku je prvi pot sa nosiocima.
Ostale stvari FIFA odredjuje 03.12.2013.
Da li ce biti po nekim listama ili nesto trece, to jos niko sa sigunoscu ne moze tvrditi, pa ni novinari koji lupaju bez osnova.
Osim Francuske i nas, jos se Rusija pominje kao eventualna reprezentacija za specijalni pot, po kojem kriteriju ne znam.
Jedino zvanicno i sigurno u ovom trenutku je prvi pot sa nosiocima.
Ostale stvari FIFA odredjuje 03.12.2013.
Da li ce biti po nekim listama ili nesto trece, to jos niko sa sigunoscu ne moze tvrditi, pa ni novinari koji lupaju bez osnova.
Osim Francuske i nas, jos se Rusija pominje kao eventualna reprezentacija za specijalni pot, po kojem kriteriju ne znam.
nisam se tebi obracao vec onome prvom koji je bio postavio grupe koje bismo mogli izvuci, najtezu (spanija,francuska,meksiko,bih) i najlaksu po njegovom misljenju...tako da, nisi me onda razumio, a ni dobro citirao... ja sam samo ovo rekao: "NE MOGU 3 EVROPSKA TIMA BITI U ISTOJ GRUPI! tako da ti ta prva varijanta otpada."DukeOfWellington je napisao/la:Ne otpada meni varijanta, pogrešno citiraš.hurem je napisao/la:
NE MOGU 3 EVROPSKA TIMA BITI U ISTOJ GRUPI! tako da ti ta prva varijanta otpada
Mislim da je po pravilima, a i da nije uobičajeno je da se piše malim slovima osim ako nešto ne želiš posebno da istakneš.
a pod tim sam mislio da je nemoguce da bude izvucena grupa u kojoj se nalaze 3 evrop.reprezentacije:
Spanija, francuska, meksiko i BiH....znaci...ova grupa je nemoguca...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 nov 2013, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fora je u razlikama u mjesec dana, Srbima i Crnogorcima tada nije pasalo, ali ono sto su trazili ne bi bilo posteno. Odredjeni su nositelji po oktobarskoj, i ostali ce po toj listi, a ako i bude izmjena ima reprez. ispod nas. Kakav debitant, pa nije FIBA nego FIFA, ovi nisu toliko neozbiljnipisac je napisao/la:Batko je napisao/la:The lowest-ranked European side Serbia and Montenegro will be allocated to one of the groups containing either Brazil, Argentina or Mexico to ensure there is no more than two European sides in any group.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.