Ovaj dio ni ja ne kontam.Pegi10 je napisao/la:Djelim misljenje sa Cartmanom da je onaj svoj lik na otoku izmislio u glavi u toj svojoj ludosti
Jedino mi je nejasan pocetak filma na brodu jel ga tek dovoze na otok ili je i taj dio izmislio
Film - najbolji režiseri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film - najbolji režiseri
dovedu ga na brod kao bolesnika. Na pocetku u njegovoj kabini se vide lanci za vezivanje, sto znaci da je on kao bolesnik tu doveden na lijecenje.cala je napisao/la:Ovaj dio ni ja ne kontam.Pegi10 je napisao/la:Djelim misljenje sa Cartmanom da je onaj svoj lik na otoku izmislio u glavi u toj svojoj ludosti
Jedino mi je nejasan pocetak filma na brodu jel ga tek dovoze na otok ili je i taj dio izmislio
naprijed rejal
Mene je zadnja scena zbunila da vise ne znam u filmu ni sta je realnost ni sta masta.Sveti je napisao/la:dovedu ga na brod kao bolesnika. Na pocetku u njegovoj kabini se vide lanci za vezivanje, sto znaci da je on kao bolesnik tu doveden na lijecenje.cala je napisao/la:Ovaj dio ni ja ne kontam.Pegi10 je napisao/la:Djelim misljenje sa Cartmanom da je onaj svoj lik na otoku izmislio u glavi u toj svojoj ludosti
Cini mi se da je shvatio da je bolestan... Moglo bi se diskutovati dosta...
Scenu prije zadnje je shvatio da je bolestan (u onoj kuli/tornju) i onda je zadnja scena na stepenicama (prije nego su ga kao trebali pustit) kad prica s svojim "pomocnikom" gdje se ispostavi da je opet zaboravio ili potisnuo sve to i opet je u filmu da on nesto istrazuje na otoku.
Izbori
Izbori

Skonto se sta je ucinio,nije mogao zivjeti s tim i odlucio se na lobotomiju.
neka nova anketa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.