Statuta, statusa svejedno. Mislim da ja kao forumas koji kuckam sa moba imam vece pravo na gresku nego vasi "intelektualci" koji prave nesto, to tri puta provjere i javno prezentuju kao "istorijsko"anonimni je napisao/la:Statusa?
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Neka ih oni su pismeni a ne zna se koji je gori, i ono nekom nesto govori i ukazuje hahahah
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nauci da se isred veznika I ne stavlja zarez, osim u posebnim okolnostima, sto nije u slucaj u ovoj tvojoj recenicibrile je napisao/la:Neka ih oni su pismeni a ne zna se koji je gori, i ono nekom nesto govori i ukazuje hahahah
Ali helem, kad su vam svi u klubu nepismeni, sto je javno potvrdjeno vise puta, ne ocekujem da si i ti bio na svokm casu u skoli
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Nauci da se isred veznika I ne stavlja zarez, osim u posebnim okolnostima, sto nije u slucaj u ovoj tvojoj recenicibrile je napisao/la:Neka ih oni su pismeni a ne zna se koji je gori, i ono nekom nesto govori i ukazuje hahahah
Ali helem, kad su vam svi u klubu nepismeni, sto je javno potvrdjeno vise puta, ne ocekujem da si i ti bio na svokm casu u skoli
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAEvander je napisao/la:Nauci da se isred veznika I ne stavlja zarez, osim u posebnim okolnostima, sto nije u slucaj u ovoj tvojoj recenicibrile je napisao/la:Neka ih oni su pismeni a ne zna se koji je gori, i ono nekom nesto govori i ukazuje hahahah
kuknjava kuknjava kuknjava
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jednom pitar uvijek shupak
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Koliko je njemu dosadno u zivotu
Izblamira se levat ali ne prestaje. 
Samo mi reci, ovo ti vidis kao gramaticku gresku ili poslijedicu brzog pisanja na mobu na nebitnom forumu?MU'MIN T.M. je napisao/la:Evander je napisao/la:Nauci da se isred veznika I ne stavlja zarez, osim u posebnim okolnostima, sto nije u slucaj u ovoj tvojoj recenicibrile je napisao/la:Neka ih oni su pismeni a ne zna se koji je gori, i ono nekom nesto govori i ukazuje hahahah
Ja neciju pismenost vidim po tome kako pise negaciju NE, pridjev NAJ, rijecicu LI, znakove interpukcije, veliko i malo slavo i slicno...
U sustini, manite se foruma, pogledaje kako vam se klub javno ofirao sa pravopisom i to vise puta. Zadnji primjer, mada ni ono dersing nije bilo davno, je sa ove prezentacije statuta.
Slike su vam sinoc postavljene na temi
Neko se blamira, ako je blamiranje fuliti slovo kuckajuci sa moba na nebitnom forumu, dok se drugi blamiraju na javnim prezentacijama pred sirokim auditorijemOdaVeliki je napisao/la:Koliko je njemu dosadno u zivotuIzblamira se levat ali ne prestaje.
Kad smo se vec uhvatili gramatike (odnosno pravopisa), posljedica se ne pise sa ije, nego sa je, izgovori tu rijec prije nego sto je napises, pa ces shvatiti to, sad si je vec napisao, pa je malo kasno za toga 
I da, pisem i ja s mobitela i ne vidim da su s i t jedno blizu drugog, pa da si mogao lako pogrijesiti sa tim statutom... Nista, uci ti opet, samo vrati mobitel onome od koga si ga uzeo da te ne ometa pri ucenju...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
I da, pisem i ja s mobitela i ne vidim da su s i t jedno blizu drugog, pa da si mogao lako pogrijesiti sa tim statutom... Nista, uci ti opet, samo vrati mobitel onome od koga si ga uzeo da te ne ometa pri ucenju...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pametnije bi ti bilo da na slicne pojave upozoris ljude iz svog kluba koji se javno ofirajuanonimni je napisao/la:Kad smo se vec uhvatili gramatike (odnosno pravopisa), posljedica se ne pise sa ije, nego sa je, izgovori tu rijec prije nego sto je napises, pa ces shvatiti to, sad si je vec napisao, pa je malo kasno za toga
Ma pitar je to nema obraza, ali ne odustaje definitivno.

Naucice oni to nekad, ne brinem se ni najmanje za njih, al' me strah za vas koji ih ispravljate, a ni sami ne znate gdje grijesite 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo vec godinama pravite smijuriju na javnim nastupima i uprava i navijaci vam sa transparentima. A o vama forumasima da i ne govorim, ali to ne smatram relevantnim i bitnim, forum je i to manje, vise svi rade. Generalno nismo najpismenija nacija.anonimni je napisao/la:Naucice oni to nekad, ne brinem se ni najmanje za njih, al' me strah za vas koji ih ispravljate, a ni sami ne znate gdje grijesite
A da, ja sam pogrijesio i umjesto T stavio S. Nema veze sto sam ranije bar 15 puta u konverzaciji stavio to slovo T.
Prinajem, nepismen sam, ali su vasi iz uprave i sa tribine puno nepismeniji.
Priznajes li?
- storm_raider
- Kontakt:
A sta radis onda na nebitnom forumu danima?Evander je napisao/la:Samo mi reci, ovo ti vidis kao gramaticku gresku ili poslijedicu brzog pisanja na mobu na nebitnom forumu?MU'MIN T.M. je napisao/la:Evander je napisao/la: Nauci da se isred veznika I ne stavlja zarez, osim u posebnim okolnostima, sto nije u slucaj u ovoj tvojoj recenici
Ja neciju pismenost vidim po tome kako pise negaciju NE, pridjev NAJ, rijecicu LI, znakove interpukcije, veliko i malo slavo i slicno...
U sustini, manite se foruma, pogledaje kako vam se klub javno ofirao sa pravopisom i to vise puta. Zadnji primjer, mada ni ono dersing nije bilo davno, je sa ove prezentacije statuta.
Pod nebitnim nisam mislio na ovaj pdf ili nesto slicno, da se razumijemo, nego na forum kao zajednicu od koje mi niti ikome od nas ne zavisi nista u zivotu. Tu smo iz razonode, zar ne?DANDY je napisao/la:A sta radis onda na nebitnom forumu danima?Evander je napisao/la:Samo mi reci, ovo ti vidis kao gramaticku gresku ili poslijedicu brzog pisanja na mobu na nebitnom forumu?MU'MIN T.M. je napisao/la:
Kada je nebitan sta ces onda ovdje?
Radno mu vrijeme do 17h, pa onda mu smjena dolazi u vidu @amidzeTana.DANDY je napisao/la:Kada je nebitan sta ces onda ovdje?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kao sto rekog, razonoda...DANDY je napisao/la:Kada je nebitan sta ces onda ovdje?
Niko me ne ocijenju niti bilo koga od vas. Recimo na poslu to vec nije slucaj i tamo pazis. Ako javno nesto prezentujem i ako imenom i prezimenom stojim iza toga, onda cu gledati i tri puta provjeriti tacnost.Kontas?
Ali da ne spamam vise sa ovim glupostima dalje
Trenutno korisnika/ca: boki86, Combattente87, DinGospo21, fanaticoszg, Lynx, N3R3D, THEC, WeekendOffender i 126 gostiju.