Mario Vrančić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Testo
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la Testo » 11 feb 2019, 14:46

Virtu4l je napisao/la:Smanjite doživljaj, momak igra drugu ligu Engleske i ima 30 godina (za par mjeseci). Nikakve koristi mi od njega ne možemo imati kao što nikada nismo ni imali.

Drago mi je što se malo podigao, ali i dalje pričamo o ispodprosječnom igraču koji je karijeru proveo igrajući drugoligaški fudbal sa par izleta na viši nivo.
hladno lik priča o drugoj ligi njem i eng, kao da je rijec o prvoj ligi federacije :facepalm:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 feb 2019, 15:11

ipak je on obisao vecinu stadiona evrope, ako on kaze da je mario ispodprosijecan, ja mu vjerujem, ne treba nam:-)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 feb 2019, 15:54

Koliko je dobar defanzivno i koliko moze trcati, tolike su mu sanse da udje ispred Sarica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2019, 17:11

Testo je napisao/la:hladno lik priča o drugoj ligi njem i eng, kao da je rijec o prvoj ligi federacije :facepalm:
Da, i pri tome pričam o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, za Farske Otoke ili Gruziju bi bio odličan, ali mi smo ipak ugledna i respektabilna reprezentacija, TOP15 u Evropi.
babino je napisao/la:ipak je on obisao vecinu stadiona evrope, ako on kaze da je mario ispodprosijecan, ja mu vjerujem, ne treba nam:-)
Sutra, dok budeš tražio stream, mahaću ti sa Olimpica, i u četvrtak isto tako. :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 02 mar 2019, 18:53

Mario Vrana a.k.a najbolji veznjak Championshipa, ušao u igru u 88. minuti da protivniku ubije preostali moral i da prestanu pokušavati stići zaostatak, bravo!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 mar 2019, 19:00

HankMoody je napisao/la:Mario Vrana a.k.a najbolji veznjak Championshipa, ušao u igru u 88. minuti da protivniku ubije preostali moral i da prestanu pokušavati stići zaostatak, bravo!
Prošlu utakmicu 2 minute, sad 3 :thumbup: :thumbup:

Treba nam u formi Vrana, ipak je on uz Prcka i Pjanića jedan od 3 najbolja veznjaka BiH. :bih:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 02 mar 2019, 19:04

Mokes je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Mario Vrana a.k.a najbolji veznjak Championshipa, ušao u igru u 88. minuti da protivniku ubije preostali moral i da prestanu pokušavati stići zaostatak, bravo!
Prošlu utakmicu 2 minute, sad 3 :thumbup: :thumbup:

Treba nam u formi Vrana, ipak je on uz Prcka i Pjanića jedan od 3 najbolja veznjaka BiH. :bih:
Očigledan je napredak koji je ostvario umjetnik iz Slavonskog Broda, šteta samo što je Balkanac, da nije, sigurno bi bio u najozbiljniji konkurent Modriću za Ballon d'or.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 mar 2019, 19:18

Ovo sam ceko :rol: znao sam da ce se klaun upecat, jer su mu ovo zadnji trzaji...mario bio povrijedjen 3sedmice , normalno da nece odma igrat ...al haj ti to objasni nekom ko se nije nikad bavio ozbiljno fudbalom... Ali mi i dalje ostajemo prijatelji, hanko picicu javi seeee, javiiii seeee.... najbolji veznjak championshipa naravno, nagrada stoji kuci u vitrinima, nemoze mu je niko uzet. :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 mar 2019, 19:28

Očekivano je da neće odmah igrati, ali on je dobio prvo 2, pa poslije 3 minute. Obično igrači kad se vraćaju dobiju 20-30 minuta.

A i Norwich bez Vrane imao učinak 3 pobjede i 1 poraz. :zviz:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 mar 2019, 19:44

Ma ja tako je kako ti kazes, izabran za najboljeg igraca norwicha i izabran za najboljeg igraca championshipa zadnji mjesec pa je ispo iz ekipe samo Jos dobija Po 2-3 minute igre :facepalm:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 mar 2019, 20:21

Žalosno je koliko levati hejtaju Vranu i Sanjina.
Samo naprijed momci na pravom ste putu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 17:44

volio bih ovog vidjet u ozbiljnoj tekmi za repku, valjda ga zovne, u dobroj je formi...

možda na Sarićevoj poziciji??
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 mar 2019, 17:49

Denchi je napisao/la:volio bih ovog vidjet u ozbiljnoj tekmi za repku, valjda ga zovne, u dobroj je formi...

Nije taj tip igraca da upadne umjesto Sarica.
Vise je zamjena Pjanicu, kao i Prcic.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 18:08

ASD je napisao/la:
Denchi je napisao/la:volio bih ovog vidjet u ozbiljnoj tekmi za repku, valjda ga zovne, u dobroj je formi...

Nije taj tip igraca da upadne umjesto Sarica.
Vise je zamjena Pjanicu, kao i Prcic.
ne znam meni je bliži Sariću po načinu igre od Pjanića,
ima visine(1m87) napada prostor glavom, zabije ponekad glavom, pokretljiviji(trči više), ima fin šut...
izvodi i prekide solidno...najbitnije da je u formi pa sad gdje god Robi odluči...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2019, 18:46

Iskreno, radije cu u reprezentaciji vidjeti Loncara, nego Vrancica.
Vrancic je u godinama i ne donosi nista novo. Mogao bi uletiti umjesto Prcica, jer je to taj tip igraca, i to je to.
A da igra dobrio i u formi, to stoji.
Inace, guzva nam je u veznom redu.

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 06 mar 2019, 08:53

Ja kad pogledam nase veznjake, sve su to neki prosjeci izuzev Pjanica koji je galaksijama ispred, pa onda koga god stavis sa njim to i nekako funkcionise. Ono sto je istina da ovaj momak igra dobro u Champ. i da je zadnjjh pola godine digao formu i to se vidi. Takoder stojim iza one sto je dobro ne treba dirati a to je Saric ( kakav god nekome bio taj momak igra rame uz rame i Besicem i sa Pjanicem), imamo tu Besica ( opet drugi tip ali fakin i on je uvijek 200 davao za repku) i naravno Pjanic.
Robi mora pravit i plan B kad pogledas veznjake na klupi jer nekad nece ici Mireta, Besic moze uci prenervozno u utakmicu ko sto on zna pa igrati na rubu crvenog, Saric isto tako moze pasti sve je to normalno i to je fudbal. U takvim situacijama ti trebaju igraci koji sigurno imaju bolji dan j koji su u formi. Gojak, Krunic, Vrancic igraci u top formi u ovoj sezoni i to je neki kvalitet koji nam je potreban. Tako da sam za veliko DA da se pozove.
Ovo je repka ovdje su inreresi puno veci nije FM i na kraju mi nismo veliki toliko da mozemo sebi priustit taj luksuz da se odricemo igraca tako lako. Ni sa Begovicem mi se ovo ne svida zovi obojicu i nek se bore pa pogledajte Svabe i konkurenciju golmana.To sam malo ljut na Robija. Begovic igra godinama u Premiershipui nema potrebe nesto eksperimentisati, ok nije bio 2 put bilo proslo pa sjetite se ne tako davno kad nam je Nurkovic branio. Uzmi najbolje sto imas i zavrseno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 mar 2019, 11:26

Ljudi hejtaju I podcjenjuju maria ali je Besic koji igra u istoj ligi hebenoj u prvih 11, bizarna licemjernost cak I za forumske trollove

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 mar 2019, 11:45

Denchi je napisao/la:Ljudi hejtaju I podcjenjuju maria ali je Besic koji igra u istoj ligi hebenoj u prvih 11, bizarna licemjernost cak I za forumske trollove
To ti ne znaš kako je Beša diho zavratom Mesjiu u Brazilu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 mar 2019, 11:50

Osim13 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Ljudi hejtaju I podcjenjuju maria ali je Besic koji igra u istoj ligi hebenoj u prvih 11, bizarna licemjernost cak I za forumske trollove
To ti ne znaš kako je Beša diho zavratom Mesjiu u Brazilu?
Njegova cijela karijera se bazira na pricu da je cuvao Messija na svjetskom prvenstvu :rol:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 mar 2019, 11:55

Da je Vrancic def. vezni, krilo, bek, napadac, golman, ne bi bilo dileme da treba dobiti poziv.
Ovako, konkurencija su mu Pjanic, Krunic, Gojak, Prcic i koga izostaviti?
Licno bih ga pozvao umjesto Prcica, ali se ne moze zamjeriti ako ga ne pozove.
Besic se ne moze porediti sa Vrancicem, po poziciji, a ni po kvalitetu, bez obzira na mane.
iako me nervira, mora se priznati da smo bez njega 30% slabiji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.