LegendoBelminM23 je napisao/la:Bilbija, Menalo, Ahmetović i Mahmutović su bolji igrači od obojice, Hodžić je malo iznad Bajića, Kodre i Đurića.Moggi je napisao/la:ocemo bajic-kodro tandem protiv amerike,naravno ako ih puste klubovi zbog brojnih obaveza u pripremi mečeva
Riad Bajić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: Riad Bajić
Re: Riad Bajić
Reci der nam Riade jesul tople skemlije u zabariji? 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Tu je treb'o iz prve a ne gonjat' Italiju.Vucevich je napisao/la:Bajic u Trabzonspor
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bar ce Zeljo opet profitirat' ako nista drugo ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Riad prelazi u Simin Han Azmir sve pokupova
nije valjda..pa ove ce teze izbaciti nego ove levate u udineseu..Moggi je napisao/la:basaksehir znaci, hajd valjda tu syebes adebajora i erdinca
'' Prethodnih sedmica Bajić se povezivao sa Konyasporom za koji je nastupao prije nego što je došao u Udinese, međutim, kako javljaju turski mediji, njegov novi klub najvjerovatnije će biti Basaksehir.babino je napisao/la:nije valjda..pa ove ce teze izbaciti nego ove levate u udineseu..Moggi je napisao/la:basaksehir znaci, hajd valjda tu syebes adebajora i erdinca
Bajić će, kako se navodi, za Basaksehir nastupati u narednih šest mjeseci kao posuđen igrač, a turski tim će imati mogućnosti da na kraju sezone otkupi njegov ugovor ukoliko obje strane budu saglasne.
Cijeli posao bi se trebao završiti tokom ove sedmice, a ovo mi mogao značiti i povratak nekadašnjeg napadača Željezničara u pravu formu, nakon što se u Udineseu nije baš proslavio."
Zarathustra
Bajic se ovim def. oprostio od ponovnog nastupa u ligama 5-ice ... a jest nam bilo drago kad je pres'o u Udinese ...Moggi je napisao/la:basaksehir znaci, hajd valjda tu syebes adebajora i erdinca
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Na pozajmici Bajic u Basaksehiru. Oni su prvi u Turskoj trenutno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
cisto sumnjam da ce se i ovde naigrat pored adebayora j erdinca, a igraju sa jednim napadacem cini mi se
Zarathustra
Izgleda da smo imali prevelika očekivanja od Bajića jer ako nisu u stanju prebaciti cifru od 10 golova u ligi pored Quagliarelle i Imobbilea onda nešto nije uredu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozda i najveci promasaj u Serie A ove godine. Cudi me da je bio toliko dominantan u Turskoj a da u Udineseu nije mogao ni se sastavit sa loptom...
i ovi igraju s jednim napadacem nece se naigrati
Pa nije ni dobio šansu, realno. Vratit će se Baja još jaci
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921