Sljedeca utakmica je u Utorak navecer u Stapelsu protiv Bucksa, gdje ocekujem sigurnu pobjedu, i onda slijede cetiri dana odomora i onda u Subotu derbi sezone protiv Heata.
LA Lakers
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Evo na kraju jedne prosjecne utakmice koju smo odigrali uspjeli smo pobjediti Raptorse u gostima s 120-110, a najbolji u redovima Lakersa bio je Kobe Bryant (20 p, 4 s i 4 a), a slijedili su ga Gasol (19 p, 8 s i 4 a), takodjer veceras su odlican doprinos s klupe dali Bynum (16 p, 7 s), Barnes (12 p, 9 s) i Brown (14 p i 2 a). Odom (11 p i 7s) je za razliku od prethodnih utakmica veceras odigrao jednu "losiju" utakmicu. Takodjer treba napomenuti da smo veceras u napadu odigrali odlicno i svi igraci koji su dobili svoju minutazu su se upisali u listu strijelaca, dok smo u odbrani za razliku od prethodnih utakmica odigrali dosta lose i u pojedinim trenutcima meca igraci Toronta su se setali do naseg kosa. Joe Smith opet nije ulazio u igru i ne znam zasto ga Jackson ne koristi.
Sljedeca utakmica je u Utorak navecer u Stapelsu protiv Bucksa, gdje ocekujem sigurnu pobjedu, i onda slijede cetiri dana odomora i onda u Subotu derbi sezone protiv Heata.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 19 dec 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U petak sam vidio najavu meca, i obecah sebi da cu da gledam to veceras na SK, i dodjem ovdje veceras i tek se sjetim
.. Strasno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Solidna utakmica sinoc...rezultatski dosta neizvjesna ali mislim da nije bilo sanse da ne pobjedimo...oni su bez Bargnani-a jedan dosta los tim... Klupa je bila odlicna i oni su i napravili razliku...Bynum,Brown,Barnes,Blake i Walton.
Gasol i Kobe samo 30 odnosno 28 minuta...Sad treba "odraditi" Buckse i onda na Miami koji je u odlicnoj formi...
Gasol i Kobe samo 30 odnosno 28 minuta...Sad treba "odraditi" Buckse i onda na Miami koji je u odlicnoj formi...
@dema, druze ti kao nepristrasan reci mi sta mislis trenutno o Lakersima...
Posto ovi moji su mi totalno neobjektivni
...
Naslutio si onu krizu onda, sada je vrijeme da nam neku seriju naslutis...
Ocekujem jedan post da procitam, posto ti to gledas...
Posto ovi moji su mi totalno neobjektivni
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 21 dec 2010, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lakersi sinoc lako protiv toronta, kobe 20 poena bez silovanja lopte... gasol igra sjajno kao i lamar... jos kada vam se vraati u kakvu takvu formu bynum bicete sjajni
Lakersi se dizu lagano onako ko uspavani div,ovaj sad povratak Bynum-a postavlja stvari na svoje mjesto.neno#4 je napisao/la:@dema, druze ti kao nepristrasan reci mi sta mislis trenutno o Lakersima...
Posto ovi moji su mi totalno neobjektivni![]()
![]()
![]()
...
Iako jos ima bolove dok igra vjerujem da ce on bit ok.Polako Kobe hvata formu,podizu formu ,Gasol nije 100% kad i on bude fit onda ce bit jako opasni,mislim da su popravili odbranu i sad poslije nove godine ce to sve lec kako treba a i moraju jer Spursi dosta bjeze koji ce vjerujem ubrzo pocet gubit i stvorit sansu za Lakerse da uhvate prikljucak
dema je napisao/la: Lakersi se dizu lagano onako ko uspavani div,ovaj sad povratak Bynum-a postavlja stvari na svoje mjesto.
Iako jos ima bolove dok igra vjerujem da ce on bit ok.Polako Kobe hvata formu,podizu formu ,Gasol nije 100% kad i on bude fit onda ce bit jako opasni,mislim da su popravili odbranu i sad poslije nove godine ce to sve lec kako treba a i moraju jer Spursi dosta bjeze koji ce vjerujem ubrzo pocet gubit i stvorit sansu za Lakerse da uhvate prikljucak
Nemoj @dema vise pisati molim te
Visok poraz sinoc od Bucksa sa 19 poena razlike i to Bucksa bez Jenningsa. Ovo samo pokazuje koliko problema imamo na tom psiholoskom planu...jednostavno nije onaj maksimalni pristup svaku utakmicu.Izgubiti od ovakvog tima 20 razlike kuci je neshvatljivo i nema veze sa nekakvom kvalitetom.
Nadam se da ce im ovaj visok poraz biti dodatna motivacija pred Miami.
@ adnan24
drug samo opusteno, iskreno mene ovi porazi nepadaju toliko tesko kada izgubimo s minimalnom razlikom. Imali smo lose sutersko vecer, igraci nisu bili na nivou i Bucksi zasluzeno pobjedili. Kada vidim statistiku mislim da sinoc bazen ne bi pogodili, a o kosu da ne pricamo.
FGM-A 45,5 % LAL 50,7 % MIL
3PM-A 15,4 % LAL 57,1 % MIL
FTM-A 53,8 % LAL 88,9 % MIL
Slazem se s tobom da trebaju promjeniti pristup u igri i da trebaju protivnike shvatiti malo ozbiljnije da se ne bi dogodilo da Dallas i SAS previse pobjegnu, jer ce i njihov krizni period kad tad doci, i nadam se da je ovo jedna dobra opomena pred Miami, gdje ocekujem da opet pokazu svoje pravo lice.
drug samo opusteno, iskreno mene ovi porazi nepadaju toliko tesko kada izgubimo s minimalnom razlikom. Imali smo lose sutersko vecer, igraci nisu bili na nivou i Bucksi zasluzeno pobjedili. Kada vidim statistiku mislim da sinoc bazen ne bi pogodili, a o kosu da ne pricamo.
Slazem se s tobom da trebaju promjeniti pristup u igri i da trebaju protivnike shvatiti malo ozbiljnije da se ne bi dogodilo da Dallas i SAS previse pobjegnu, jer ce i njihov krizni period kad tad doci, i nadam se da je ovo jedna dobra opomena pred Miami, gdje ocekujem da opet pokazu svoje pravo lice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:@ adnan24
A ne brinem se ja uopste ali smatram da sa jednom pametnom igrom i bez previse zalaganja moze se dobiti jedan ovakav protivnik ali ovo samo pokazuje koliko je jaka NBA liga...malo opustanja i odmah visok poraz.
Odom je rekao da sa ovom igrom sinoc i mnoge "college" ekipe bi pobjedile protiv Lakersa...odlicno opisano.
Samo ne bi volio da se Spursi ili neko drugi bas odlijepe...a i Boston je vec fino pobjegao
Ma Lakersi ko Lakersi kad stvarno zatreba oni pokazu svoje pravo lice, i Indiana ih je dobila u prvom mecu pa smo vidjeli sta Lakersi uradise od njih u revansu, na poluvremenu rijesili mec
Veceras protiv Wade-a i druzine u 23.00h..prvo da kazem da se nadam da ce biti neki kvalitetan link pa da k'o covjek mogu gledati.
Naravno ova utakmica je mozda i najocekivanija u citavoj sezoni uz mec sa Bostonom koji je uvijek u centru paznje ali ja nekako i ne dajem toliki znacaj ovoj utakmici. Sigurno da nije mec kao i svaki drugi jer prije svega igra se za Bozic,atmosfera je mnogo dugacija kao i sami termin a i protivnik je zanimljiv u najmanju ruku- ali opet tesko da ce ovaj duel imati neki uticaj na sezonu.
Ako se dobro sjecam prosli Bozic smo izgubili od Cavsa sa 20 poena razlike takodje u Staples-u pa na kraju znamo svi kako se zavrsilo.
Citam da ce Wade biti spreman iako nije igrao zadnji mec...ocekujem agresivnog Jamesa ali i Artesta u pravom smislu te rijeci
.
Vjerujem da ce oni igrati dosta zbijeno u reketu jer su tu u debelom minusu tako da bice vazno imati dobro suterso izdanje...
P.S. Ima li jos neko k'o planira gledati tekmu?
Naravno ova utakmica je mozda i najocekivanija u citavoj sezoni uz mec sa Bostonom koji je uvijek u centru paznje ali ja nekako i ne dajem toliki znacaj ovoj utakmici. Sigurno da nije mec kao i svaki drugi jer prije svega igra se za Bozic,atmosfera je mnogo dugacija kao i sami termin a i protivnik je zanimljiv u najmanju ruku- ali opet tesko da ce ovaj duel imati neki uticaj na sezonu.
Ako se dobro sjecam prosli Bozic smo izgubili od Cavsa sa 20 poena razlike takodje u Staples-u pa na kraju znamo svi kako se zavrsilo.
Citam da ce Wade biti spreman iako nije igrao zadnji mec...ocekujem agresivnog Jamesa ali i Artesta u pravom smislu te rijeci
Vjerujem da ce oni igrati dosta zbijeno u reketu jer su tu u debelom minusu tako da bice vazno imati dobro suterso izdanje...
P.S. Ima li jos neko k'o planira gledati tekmu?
Planiram ja da gledam,bas kao i sada Chicago,osim ako se nesta nepredvidjeno desi. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Planiram ja da gledam,bas kao i sada Chicago,osim ako se nesta nepredvidjeno desi.
Tako sam i ja nesto planirao...ove ostale tekme koliko stignem a Lakerse u potpunosti...
P.S. Ako nadjes neki kvalitetan link nek' ti ne bude mrsko postaviti
Eno ostavio sam ti na temi NBA,ja cu svakako gledati na SK.adnan24 je napisao/la:Devil je napisao/la:Planiram ja da gledam,bas kao i sada Chicago,osim ako se nesta nepredvidjeno desi.
Tako sam i ja nesto planirao...ove ostale tekme koliko stignem a Lakerse u potpunosti...
P.S. Ako nadjes neki kvalitetan link nek' ti ne bude mrsko postaviti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:
Eno ostavio sam ti na temi NBA,ja cu svakako gledati na SK.
Gled'o bi' i ja da nam nisu ukinuli
A znas li kakav je kvalitet na balkansportu?
Obicno samo gledam tenis i NFL preko neta, al veceras moram gledati dominaciju Lakersa i velikog vodje Bryanta, pa ako neko moze da ostavi najbolji moguci link za ovaj go.vnet od neta, hvala...
i adnan24 grmi avatar !
i adnan24 grmi avatar !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
nisam dugo pisao izgubio volju pa da ponovo sarnem nesto...veceras ne ocekujem vala nista..biti ce opustajuca tekma po meni..necu da se nadam pa da zavrsi kao prosle godine protiv cavsa 
nasa sansa je ispod kosa i u odbrani...ovaj put cu ostaviti bryanta po strani njegovih 20 poena je uvijek sigurno, ali ako odom,gasol i bynum odrade svoj dio...i ako artest,barnes i walton odrade svoj dio u odbrani ne bi trebala doci pobjeda u pitanje ali otom potom...i naravno ovo se ne propusta
nasa sansa je ispod kosa i u odbrani...ovaj put cu ostaviti bryanta po strani njegovih 20 poena je uvijek sigurno, ali ako odom,gasol i bynum odrade svoj dio...i ako artest,barnes i walton odrade svoj dio u odbrani ne bi trebala doci pobjeda u pitanje ali otom potom...i naravno ovo se ne propusta
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- majestic24
- Kontakt:
To ti otisao zato sto sam i jacollector je napisao/la:nisam dugo pisao izgubio volju pa da ponovo sarnem nesto...veceras ne ocekujem vala nista..biti ce opustajuca tekma po meni..necu da se nadam pa da zavrsi kao prosle godine protiv cavsa
Hajd vratit cemo se na forum,barem na ovu temu.
Veceras ce presuditi veca kvaliteta lakersa i sira klupa. Miami ako zaustavi Kobeja,ima Gasol,zaustave Gasola ima Odom. Zaustave njega ima Bynum. Jednostavno ,vise kvalitetnih igraca imaju Lakersi i to je to. Miamiju ostaje samo nada da ce Wade i James odigrati fantasticne utakmice ,a to je 30 + poena obadvojice,10+ skokova james i 10+ ass wade-a,sto je zaista nerealno za ocekivati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@majestic24
ma brate nemam vremena puno pisati ovdje i nemam zelje..razumijes me, kad se neceg zasitis, ne raje..nego rasprave jednostavno...
a veceras u pravu si za tu klupu mi ako njima zaustavimo barem jednog od 3 all star igraca oni nemaju sta traziti protiv nas... al opet kazem otom potom
ma brate nemam vremena puno pisati ovdje i nemam zelje..razumijes me, kad se neceg zasitis, ne raje..nego rasprave jednostavno...
a veceras u pravu si za tu klupu mi ako njima zaustavimo barem jednog od 3 all star igraca oni nemaju sta traziti protiv nas... al opet kazem otom potom
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.