bilo sta da ima,i da je sliko,evo recimo RA je gori od nas...nema ih,nepostoje ljudi,200 ljudi na utakmici,raspad..
nista sto vec nije vidjeno..ali nesumnjam da ce ovaj zmaj od neretve,nadimka
**** neretvanski velicanstveni
sve to ino upakovat
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Koliko ti smena 8 ima megafiksela?kenan_tm87 je napisao/la:Nisam kuci, na racunaru su mi. Ne sikiraj se, bice.
"Vratija se Šime" - žicu čupa zubima, Torcu gura s rive u more, j..e što god hoda na dvije noge. I onda se probudi a kone u Europi i tako svake godinerigotina je napisao/la:Ja samo komsiju cekam, pola me bez njega nemaDoeTz je napisao/la:Ali mi je najjaci ovaj rigotina, ceka strpljivo i kad vidi koga je vise samo se ubaci komentarom podrske za njih![]()
imas kakvih slika kad vam je torca upala na stadion,razjebala koreo i j e b a l a godisnjicu a kasnije se vi kao organizovalikenan_tm87 je napisao/la:Dobio je slike.Saka huligana iz kaveza, manijacima je bolje sto nisu tu dosli nego u centar grada.
Nek je tebi brato nick zapadna ercegovina pa nek sve ide u pmwestherc je napisao/la:"Vratija se Šime" - žicu čupa zubima, Torcu gura s rive u more, j..e što god hoda na dvije noge. I onda se probudi a kone u Europi i tako svake godinerigotina je napisao/la:Ja samo komsiju cekam, pola me bez njega nemaDoeTz je napisao/la:Ali mi je najjaci ovaj rigotina, ceka strpljivo i kad vidi koga je vise samo se ubaci komentarom podrske za njih![]()
Ma neki pokemoni u kavezu jedu grah i smoki. Plinsko kuhalo pored njihsolinas je napisao/la:Imal tih slika da vidimo Sta je smjesno..
Cernica je napisao/la:Ma neki pokemoni u kavezu jedu grah i smoki. Plinsko kuhalo pored njihsolinas je napisao/la:Imal tih slika da vidimo Sta je smjesno..![]()
bolje što nisu manijaci naletili silovali bi ih zajedno s onim kuhalom
komsija eto dečića u prvu crnogorsku ove godine. Kad idete na pripreme, ovo je protivnik po mjeri?Cernica je napisao/la:Nek je tebi brato nick zapadna ercegovina pa nek sve ide u pmwestherc je napisao/la:"Vratija se Šime" - žicu čupa zubima, Torcu gura s rive u more, j..e što god hoda na dvije noge. I onda se probudi a kone u Europi i tako svake godinerigotina je napisao/la: Ja samo komsiju cekam, pola me bez njega nema![]()
grudski gangaši,bile čorapiN na crne cipe,obrijana glava,krunica izbacena preko bile majiceN,cvike na celu,pede.rusa,istetovirana gospa na nadlaktici i vonj ala štala u avgustu
![]()
![]()
a bjeri tamo jest vam ta kocka na ramenima za evrope
![]()
![]()
![]()
![]()
ima li bujrumaAjzea je napisao/la:Znači to je taj famozni kavez u koji niko ne smije zagazit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.