San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
@Clutch Zar si ocekivao ista manje??
Imate bliske veze sa nama,to treba iskoristiti.
Drago mi je da je Embiid znao prepoznati pravu klasu,a po ovome sto sam do sada vidio od njega,definitivno je najkompletniji igrac koji je izasao s drafta jos od Jamesa.Cak i 2god pauze je iskoristio da popravi svoj sut,jer ovo sto sad prezentuje nije imao ni izbliza na koledzu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvi put startna petorka na okupu i odmah defanzivna klinika nad HOU.Zabili su nam 100p,a za to su morali uzeti rekordan broj trica u svojoj historiji.Gasol sve bolji,Parker odigrao najbolju tekmu dosadasnjeg dijela i izgledao je dobro nakon povrede.Kawhi i LMA standardno,a s klupe bukvalno svi odigrali svoju rolu,s tim da bih izdvojio Manua i Simmonsa.Idemo sad graditi dalje na ovu dobru predstavu.
Posebno mi je drago da su u stalnom kontaktu i dalje, tesko da mozes dobit boljeg mentora od Tima.NEZALAGANJE je napisao/la:@Clutch Zar si ocekivao ista manje??Imate bliske veze sa nama,to treba iskoristiti.
Drago mi je da je Embiid znao prepoznati pravu klasu,a po ovome sto sam do sada vidio od njega,definitivno je najkompletniji igrac koji je izasao s drafta jos od Jamesa.Cak i 2god pauze je iskoristio da popravi svoj sut,jer ovo sto sad prezentuje nije imao ni izbliza na koledzu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
parker usao u top 10 najboljih strijelaca svih vremena od igraca nizih od 190 cm
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Od jako dobrog 1.poluvremena,dosli smo do toga da igramo do samog kraja skoro neizvjesnu tekmu,iako prednost nije bila upitna.MIA nas je bukvalno pretukao u 2.poluvremenu,a mi na to nismo dobro odgovorili.Cak smo poceli igrati lose i gubiti lopte,pa odatle i 17 izgubljenih.Green je dobio udarac negdje oko prepone jos u 2/4,tako da ostatak tekme nije ni igrao,a Dedmon je dobio udarac u koljeno,te se ni on nije vracao i kazu da je sprain.
Sve u svemu pobjeda,ali su nas dosta fizicki potrosili.
Tony nakon povrede je pozitivna stvar. Problem je sto i dalje previse Kawhija trosimo. To je i do toga sto Danny nije zdrav, ali mislim i da premalo koristimo Paua i LaMarcusa. Nijedna unutrasnja linija nema toliko poena i kreacije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tony odlican,da ga ne ureknemo.Ovo je ono sto nam treba od njega,nista vise.Kawhia je Danny poceo rasterecavati,ali eto dobi nezgodan udarac sinoc.Ova dvojica se polako uigravaju.Zadnje 3 tekme su u top 3 strijelca,a to je ono sto nam treba.Slijede nam na papiru lake,ali realno vrlo teske tekme.Kawhi je napisao/la:Tony nakon povrede je pozitivna stvar. Problem je sto i dalje previse Kawhija trosimo. To je i do toga sto Danny nije zdrav, ali mislim i da premalo koristimo Paua i LaMarcusa. Nijedna unutrasnja linija nema toliko poena i kreacije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Murray sinoc skoro triple double imao u nastupu za Austin.Gledao sam tekmu i nevjerovatno je koliko potencijala ima.Naravno,mora da obrati vise paznju na glupo izgubljene lopte,mora imati bolji pregled igre,te raditi i dalje na sutu,ali kad njegovo tijelo i fizicki dostigne ono sto on sada zamisli i cesto izvodi,bice prestrasno.Neodoljivo me podsjeca na jednog od najboljih igraca lige u istim godinama...
Inace,naredne 2 tekme smo bez Dedmona,koji ce nam sigurno nedostajati,a i Green je upitan za veceras.
Inace,naredne 2 tekme smo bez Dedmona,koji ce nam sigurno nedostajati,a i Green je upitan za veceras.
Russell?NEZALAGANJE je napisao/la:Neodoljivo me podsjeca na jednog od najboljih igraca lige u istim godinama...
Tek sam sad skonto da otkad je Bowen dozvolio LaMarcusu da nosi 12 njegov dres više nije izložen. Nije valjda da mora tako biti. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pop said Duncan is makes an impact on current team by just talking to younger players.
Pop said likes Duncan putting his arm around kids like Murray & see Murray react like, 'That's actually Tim Duncan talking to me.' "

Pop said likes Duncan putting his arm around kids like Murray & see Murray react like, 'That's actually Tim Duncan talking to me.' "
Parker clutch 
7 straight wins. 8-0 on the road.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pobjeda, iako smo defanzivno izgledali jako lose.Jednostavno,klupa ne moze da se defanzivno "dogovori" bez Dedmona.Ljudi napadaju obruc,polazu i skacu kako pozele.Gasol i Aldridge ne mogu pokriti sve,a da ih neko malo ne odmjeni.Mora ovo puno bolje,bez obzira sto CHA nije nimalo naivna ekipa.
Izgledamo loše defanzivno cijelu sezonu. Valjda se dignemo tokom sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih bas lose defanzivno nazvao cijelu sezonu s obzirom da smo jos uvijek u top 10 defanzivno,a da nam je nedostajalo i nedostaje dosta igraca bitnih za odbranu.Medjutim,napredovati moramo.Kawhi je napisao/la:Izgledamo loše defanzivno cijelu sezonu. Valjda se dignemo tokom sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
In 73 minutes together, the Spurs' Starting 5 of Parker, Green, Kawhi, LMA & Pau are outscoring teams by 22.2 PP/100.
OR: 119.3 DR: 97.1
Ovo je jako ohrabrujuci podatak,posebno sa defanzivnim "rupama" Parkerom,Gasolom i LMAom,kako hejteri vole reci.
OR: 119.3 DR: 97.1
Ovo je jako ohrabrujuci podatak,posebno sa defanzivnim "rupama" Parkerom,Gasolom i LMAom,kako hejteri vole reci.
Ma razmažen sam. Navikao sam na top 3.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih bas lose defanzivno nazvao cijelu sezonu s obzirom da smo jos uvijek u top 10 defanzivno,a da nam je nedostajalo i nedostaje dosta igraca bitnih za odbranu.Medjutim,napredovati moramo.Kawhi je napisao/la:Izgledamo loše defanzivno cijelu sezonu. Valjda se dignemo tokom sezone.
Kyle Anderson van rotacije , itekako opravdano.
Zadovoljan Parkerom , LaMarcus izgleda pocninje se zagrijavat , uvijek udje losije u sezonu.
Zadovoljan Parkerom , LaMarcus izgleda pocninje se zagrijavat , uvijek udje losije u sezonu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.