Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Grbavica sve ljepsa!
EVO MOJ PRIJEDLOG DA SE OVAJ BETON OD OGRADE ISPRED JUZNE TRIBINE OFARBA U PLAVO TO NIJE NEKI TROSAK.NE ZNAM KAKO DA UBACIM SLIKU NA FORUM PA SAM ZALIJEPIO LINK
JaskoBiH je napisao/la:
EVO MOJ PRIJEDLOG DA SE OVAJ BETON OD OGRADE ISPRED JUZNE TRIBINE OFARBA U PLAVO TO NIJE NEKI TROSAK.NE ZNAM KAKO DA UBACIM SLIKU NA FORUM PA SAM ZALIJEPIO LINK
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da ce tu ici reklame tako da ce se prikriti maloirfo je napisao/la:JaskoBiH je napisao/la:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mislim da ce ici reklamno platnoJavierBosnia je napisao/la:Mislim da ce tu ici reklame tako da ce se prikriti maloirfo je napisao/la:JaskoBiH je napisao/la:
- JavierBosnia
- Kontakt:

Eto kako bi trebalo izgledati da se ofarba i onaj gore i dole zid u plavo. I ove zute ograde prefarbaju u plave. Samo sto mislim da nece ulagati u to, kada planiraju rekonstrukciju juga
JavierBosnia je napisao/la:
Eto kako bi trebalo izgledati da se ofarba i onaj gore i dole zid u plavo. I ove zute ograde prefarbaju u plave. Samo sto mislim da nece ulagati u to, kada planiraju rekonstrukciju juga
Pa dobro sigurno da ce se rusiti i raditi nova tribina al niko ne zna kad dali za godinu,dvije ili pet cak mozda i nikad.Ali ovo su neke sitnice koje mogu vizuelno popraviti star i realno nije ni skupo jedino sto ti je potrebno je farba ovo mogu i navijaci da oboje al eto sve u svemu grbavica iz dana u dan izgleda sve ljepse.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo se nehrđajućim limom obloži i kraj priče.JaskoBiH je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:
Pa dobro sigurno da ce se rusiti i raditi nova tribina al niko ne zna kad dali za godinu,dvije ili pet cak mozda i nikad.Ali ovo su neke sitnice koje mogu vizuelno popraviti star i realno nije ni skupo jedino sto ti je potrebno je farba ovo mogu i navijaci da oboje al eto sve u svemu grbavica iz dana u dan izgleda sve ljepse.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- JavierBosnia
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Večeras je izvršeno mjerenje svjetlosti reflektora na Grbavici, a rezultat je 1.541 luksa. Rezultati su mnogo bolji od očekivanih i zahtjeva UEFA-e od 1.400 luksa.
Ima li koja slika da vidimo kako klupe izgledaju na Grbavici poslje prosirenja, i neka slika ovoga djela krova cenrtalne tribine.
Klupe nisu montirane, a evo krova zapada i mjesta za kamere.nide je napisao/la:Ima li koja slika da vidimo kako klupe izgledaju na Grbavici poslje prosirenja, i neka slika ovoga djela krova cenrtalne tribine.
-

Zid na jugu se farba.
- Zeljeznicar -
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nece vise kamere biti ko prije ? Vala bilo je vrijeme , katastrofa bude prenos sa Grbavice radi polozaja kamera ..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sjajna stvar, odlican posao. Obavjestavaj nas sa tim slikama ako bude jos staZenzo je napisao/la:Klupe nisu montirane, a evo krova zapada i mjesta za kamere.nide je napisao/la:Ima li koja slika da vidimo kako klupe izgledaju na Grbavici poslje prosirenja, i neka slika ovoga djela krova cenrtalne tribine.
-
Zid na jugu se farba.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Svaka cast na radovima,al brate ova zapadna tribina izgleda tako jadno.Kakvi nam je stanje,sa stadiona se odvezlo drva ,da se brat bratu jedna zgrada moze grijati citavu zimu.I to stadion u glavnom gradu ..al eto valjda ce i nas nekad sunce ogrijati..dotad cemo bit predmet sprdnje u evro okvirima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da, da.. Zna li iko da li je planirano uređenje ovog prostora gdje je posječeno sad sve. Nasipanje neko zemlje mozdakonjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na radovima,al brate ova zapadna tribina izgleda tako jadno.Kakvi nam je stanje,sa stadiona se odvezlo drva ,da se brat bratu jedna zgrada moze grijati citavu zimu.I to stadion u glavnom gradu ..al eto valjda ce i nas nekad sunce ogrijati..dotad cemo bit predmet sprdnje u evro okvirima.
Kakva sprdnja, evropljani vole prirodu, treba li su ostaviti drva.
Pa uefa je naredila krcenje sume i rastina jos kad je Zeljo radio stadion za europu.icetea01 je napisao/la:Kakva sprdnja, evropljani vole prirodu, treba li su ostaviti drva.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.