Premijer liga BiH - aktuelno

Antikloc
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antikloc » 02 okt 2023, 16:37

let3 je napisao/la:
02 okt 2023, 16:30
Antikloc je napisao/la:
02 okt 2023, 16:26
Danas udara brat na brata,Rvat na Rvata :mrgreen:
Kamenjarski Rvati protv prigradskih Rvata :mrgreen:
Moja puna podrska Listicanima,da plavu qurawu spremamo za federalnu :mrgreen:
Za "ubice" navijas,ha.
Moze li se nize pasti ljudino :kafa:
Izmedju vas i vasih sportskih prijatelja iz Listice ne vidim nikakve razlike,pa shodno tome biram manje zlo :mrgreen:

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 okt 2023, 16:39

Vanja8 je napisao/la:
02 okt 2023, 13:13
MrAmarOsim je napisao/la:
02 okt 2023, 12:06
Vanja8 je napisao/la:
02 okt 2023, 11:26

Zar i ti sine Amare... :rol: :rol: :rol:
A šta ćeš...
Da smo mi ugurali Čolpu, Pilava i ostalu kompaniju u Savez imali bi svi pravo da nas handre, a ovako mi ni krivi ni dužni, nastradamo kad bude red, nastradaju drugi kad je njihov red i tako ukrug.
Vaši su ljudi, tako da bi i po svim pravilima trebala biti i vaša odgovornost da se riješite tih ljudi.
De ba...Ja sam Amara vazda smatrao filozofom, sa neiscrpnim izvorom humora, sto je odlika inteligentna covjeka, sto je on u svim segmentima i dokazao...
Ali se s tobom Amare ne slazem...
Kazes kad je vas covjek bio u Savezu dogurasmo do SP, molim te jesu li na terenu igrali foteljasi ili ekipa koja je tada bila na vrhuncu moci, pa je cak ni Safet Susic nije mogao obuzdati svojom trenerskom magijom da ne ode na to takmicenje...
O korona tituli ne bih komentarisao jer ponavljati milion puta ponovljeno je beskorisno...
Ali ok, postujem tvoj stav, no samo tri pitanja?
Ne mislim direktno na tebe, ali vecina tvojih kolega se busa postenjem u sta ne sumnjam, :D ,zato cu tebi i postaviti , ne bih ovim "postenjacinama"
Kad ste napustili formiranje Udruenja Premijerligasa, je li to bilo radi onog sto ste i zvanicno napisali..."Nije jos vrijeme za to"?
Drugo pitanje,Kad je onda vrijeme za to?
I trece pitanje, Kako vam odobri malo nakon toga NS BiH pozajmicu ?
Pa dobro, nije valjda da se uvijek sa pravim Amarom slažeš?
Nisu igrali foteljaši, igrali su igrači naravno, ali je neko iz te fotelje morao dosta stvari uraditi pa da krenu stvari nabolje, i u igračkom smislu.
1. Nije bilo vrijeme jer smo u tom momentu bili ugroženi po pitanju opstanka kluba. U tom momentu su nas pritisli morali smo napustiti inicijativu.
2. Vrijeme je za to, po meni, kada prevaziđemo nacionalna pitanja u sportu, i kada pitanje inicijative 4R se bude isključivo sportsko. Pod ovim prije svega mislim kada i "klubovi i sposobni ljudi H komponente" krenu ovim putem, jer naš mentalitet i sistem za organizaciju, sistem mahale i uhĺjeba, nešto što kod sposobnih ljudi "iz H komponente" ne postoji, već postoji sistem i rad. Sigurno se pitaš, pa što se i oni ne pridruže? Na tebi je da li ćeš se složit ili ne, ali tim ljudima nije u interesu iz razloga što je "naš interes B komponente" taj da sjaše Kurta a uzjaše Murta.
3. Pa sigurno da je tadašnja uprava napravila neku nagodbu, možda čak i ovo pod 1., što se opet svodi na nagađanje. Kada ti ljudi budu nekad/ikad progovorili o tome možda i mognemo prodiskutovat po tom pitanju. A sad nam ostaje da nagađamo, a to je nešto što stvarno ne volim.
Sad odoh na tekmu, lijep ti pozdrav, ako budeš šta napisao odgovor kasnije stiže :D
Ne znam jesam li tebi rekao, ali svakako da i ponovim, jako te puno poštujem kao forumaša, prije svega radi realnosti, pa se nadam i daljoj konstruktivnoj diskusiji u budućnosti.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2023, 16:40

Antikloc je napisao/la:
02 okt 2023, 16:37
let3 je napisao/la:
Antikloc je napisao/la:
02 okt 2023, 16:26
Danas udara brat na brata,Rvat na Rvata :mrgreen:
Kamenjarski Rvati protv prigradskih Rvata :mrgreen:
Moja puna podrska Listicanima,da plavu qurawu spremamo za federalnu :mrgreen:
Za "ubice" navijas,ha.
Izmedju vas i vasih sportskih prijatelja iz Listice ne vidim nikakve razlike,pa shodno tome biram manje zlo :mrgreen:
Moja puna podrska Listicanima
Fino vidjeti kako dajete punu podrsku kako kazete "ubicama" kada igraju protiv vasih komsija :mrgreen: napredujete :thumbup:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 okt 2023, 16:41

Ja opasnih faca sabane mrtvi.Evo tipkam a tttrrrreesem se.Remzo vadi tariguz usra se.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 02 okt 2023, 16:41

let3 je napisao/la:
02 okt 2023, 16:40
Antikloc je napisao/la:
02 okt 2023, 16:37
let3 je napisao/la:

Za "ubice" navijas,ha.
Moja puna podrska Listicanima
Fino vidjeti kako dajete punu podrsku kako kazete "ubicama" kada igraju protiv vasih komsija :mrgreen: napredujete :thumbup:
Jbg,bolje 'ubice' nego tzigani :urnebes:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 okt 2023, 16:43

Virtu4l je napisao/la:
02 okt 2023, 16:03
Razumijem ja ove sa Kromolja, oni su bili ubijeđeni da će se boriti za titulu, jbg toliki milioni uloženi u ekipu, trenera i stručni štab i sad polako postaju svjesni da će im treće mjesto biti premija, i to sa najvećim budžetom ikada.

Gledaju kako Borac i Zrinjski gaze, a ne mogu ništa i tačno osjetiš koja im je vatra jer su nemoćni. :rol:
Kako li je tek vama ?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 okt 2023, 16:53

da ubijemo vrijeme do utakmice
slika
NEMA NAZAD

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 02 okt 2023, 16:55

fks74 je napisao/la:
02 okt 2023, 16:43
Virtu4l je napisao/la:
02 okt 2023, 16:03
Razumijem ja ove sa Kromolja, oni su bili ubijeđeni da će se boriti za titulu, jbg toliki milioni uloženi u ekipu, trenera i stručni štab i sad polako postaju svjesni da će im treće mjesto biti premija, i to sa najvećim budžetom ikada.

Gledaju kako Borac i Zrinjski gaze, a ne mogu ništa i tačno osjetiš koja im je vatra jer su nemoćni. :rol:
Kako li je tek vama ?
Čuj kako je željeznicarima.
Ma nikako do života im nije.Znaju da kucaju zadnje
minute.Šta moli trener danas pa jedno sto puta.
Navijači vjetar u ledja,navijači qurac,navijači palac.
Zna da je prvo njemu pa Željkanu tapija ako zijane
večeras.
Zato Željkane mrtvi imaš moje simpatije večeras.
A najvjerovatnije i Vicine!
Koga cemo prciti i ismijavati ako se ugasi?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 02 okt 2023, 16:57

Koliko god ispadanje Željezničara izgledalo zanimljivo i primamljivo, Široki nam je ipak direktni konkuret za Evropu, tako da smo danas uz plave sa Grbavice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 okt 2023, 17:00

Zeljkan je potreban ovoj ligi da sto duze ne igra nikakvu ulogu osim prezivljavanja i da nekada kao veceras za nas velike odigra na misice i uspori konkurente 😍

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 okt 2023, 17:00

02 okt 2023, 16:39
Vanja8 je napisao/la:
02 okt 2023, 13:13
02 okt 2023, 12:06

A šta ćeš...
Da smo mi ugurali Čolpu, Pilava i ostalu kompaniju u Savez imali bi svi pravo da nas handre, a ovako mi ni krivi ni dužni, nastradamo kad bude red, nastradaju drugi kad je njihov red i tako ukrug.
Vaši su ljudi, tako da bi i po svim pravilima trebala biti i vaša odgovornost da se riješite tih ljudi.
De ba...Ja sam Amara vazda smatrao filozofom, sa neiscrpnim izvorom humora, sto je odlika inteligentna covjeka, sto je on u svim segmentima i dokazao...
Ali se s tobom Amare ne slazem...
Kazes kad je vas covjek bio u Savezu dogurasmo do SP, molim te jesu li na terenu igrali foteljasi ili ekipa koja je tada bila na vrhuncu moci, pa je cak ni Safet Susic nije mogao obuzdati svojom trenerskom magijom da ne ode na to takmicenje...
O korona tituli ne bih komentarisao jer ponavljati milion puta ponovljeno je beskorisno...
Ali ok, postujem tvoj stav, no samo tri pitanja?
Ne mislim direktno na tebe, ali vecina tvojih kolega se busa postenjem u sta ne sumnjam, :D ,zato cu tebi i postaviti , ne bih ovim "postenjacinama"
Kad ste napustili formiranje Udruenja Premijerligasa, je li to bilo radi onog sto ste i zvanicno napisali..."Nije jos vrijeme za to"?
Drugo pitanje,Kad je onda vrijeme za to?
I trece pitanje, Kako vam odobri malo nakon toga NS BiH pozajmicu ?
Pa dobro, nije valjda da se uvijek sa pravim Amarom slažeš?
Nisu igrali foteljaši, igrali su igrači naravno, ali je neko iz te fotelje morao dosta stvari uraditi pa da krenu stvari nabolje, i u igračkom smislu.
1. Nije bilo vrijeme jer smo u tom momentu bili ugroženi po pitanju opstanka kluba. U tom momentu su nas pritisli morali smo napustiti inicijativu.
2. Vrijeme je za to, po meni, kada prevaziđemo nacionalna pitanja u sportu, i kada pitanje inicijative 4R se bude isključivo sportsko. Pod ovim prije svega mislim kada i "klubovi i sposobni ljudi H komponente" krenu ovim putem, jer naš mentalitet i sistem za organizaciju, sistem mahale i uhĺjeba, nešto što kod sposobnih ljudi "iz H komponente" ne postoji, već postoji sistem i rad. Sigurno se pitaš, pa što se i oni ne pridruže? Na tebi je da li ćeš se složit ili ne, ali tim ljudima nije u interesu iz razloga što je "naš interes B komponente" taj da sjaše Kurta a uzjaše Murta.
3. Pa sigurno da je tadašnja uprava napravila neku nagodbu, možda čak i ovo pod 1., što se opet svodi na nagađanje. Kada ti ljudi budu nekad/ikad progovorili o tome možda i mognemo prodiskutovat po tom pitanju. A sad nam ostaje da nagađamo, a to je nešto što stvarno ne volim.
Sad odoh na tekmu, lijep ti pozdrav, ako budeš šta napisao odgovor kasnije stiže :D
Ne znam jesam li tebi rekao, ali svakako da i ponovim, jako te puno poštujem kao forumaša, prije svega radi realnosti, pa se nadam i daljoj konstruktivnoj diskusiji u budućnosti.
Posteno... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 okt 2023, 17:01

Pijacari mirni budite i zajedno sa piticama dostojanstveno navijajte za Listicane :kafa:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 okt 2023, 17:02

Balorda je napisao/la:
02 okt 2023, 16:57
Koliko god ispadanje Željezničara izgledalo zanimljivo i primamljivo, Široki nam je ipak direktni konkuret za Evropu, tako da smo danas uz plave sa Grbavice.
'ajmo gledati dugoročno ipak, neki X bi goste usporio a eventualnim ispadanjem domacina bismo se mogli nadati nekom FK Simm Bau u buducnosti i konacnom obracunu zdravih sportskih kolektiva i kriminalnog saveza :kafa:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 okt 2023, 17:03

Gazi hi udri hi lomi hi

Agresivno Zeljkane ☠️

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 02 okt 2023, 17:18

Ubice vs ubojice :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 okt 2023, 17:20

40 minuta! Idemoooo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 okt 2023, 17:21

E pa bas cemo danas u inat pijaćarima i piticama izgubiti od Sirokog, samo da vas syebemo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 okt 2023, 17:25

let3 je napisao/la:
02 okt 2023, 14:52
Sinoc na temi Zelje, ofirno ulizivanje i rektalni alpinizam :
Postao/la SedrenikHz » 01 okt 2023, 22:17

Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
:rol: :rol:

A onda danas pravo lice :
Postao/la SedrenikHz » 02 okt 2023, 12:19

Suhveli mi je sto navijaci plavih (par njih) su za Borac i brane ih zivotom. Je li nam to govori da ce se veceras dogoditi nesto ?
He balijo prodana, popusio bi ga ti vlahu samo da komsiji crkne krava (cast izuzetcima a ima vas), tacno se vidi koliki su kompleksi nabijeni.
Nije mi djaba haver reko (navijac zelje) prije bih kokardu stavio nego za vas navijao, sugavci pogani
Postao/la SedrenikHz » 02 okt 2023, 13:46

Zbog pozajmica od saveza i sto ih vico nije poslao u kanton nego ih drzi ko kera i govori kako ce biti i ne bih s nama protiv saveza.
Prije se znalo blatili smo se uvijek, ali da ti dodje ceto i krene uvodit red objesili bi ga na M.D.
Sami su krivi sto su postali vicine kuye koje ne smiju nista lanut bez vicine dozvole. Odrzava ih u zivotu, na grbavici ce uvijek imati sudjenje 70-30, ako uspiju sta u godtima Vici top. Fuj balijo
Jednostavno jace od njih :kafa:
Normalno se pokusalo s vama, ali pogledaj malo sta me docekalo na vasem pdfu i na ovom, dovoljno mi je procitati bilo “ s pitarima ni u rov” da znas na cemu si.
Vicin potrcko
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 02 okt 2023, 17:25

Prijedlog: Otvorite podforum da se moze komentarisat sudjenje u PLBIH

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 02 okt 2023, 17:26

Bordo pitari su vcrs uz plave.
Zajedno do pobjede protiv ubica. Ajmo komsije, mozete vi bracu iz listice pobjediti.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cuspajz, jurisicduska, riki46 i 24 gosta.