Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko je to tuko vlogere
- TurkishAirlines
Nije to nikakvo iznenadjenje, to je realnost.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:21E pa bas cemo danas u inat pijaćarima i piticama izgubiti od Sirokog, samo da vas syebemo
Al uz vas smo, jer cuda su moguca i desavaju se oko nas.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sad bi dizali neke bune i bojkote, a ne tako davno, 2020., su slavili Vicu kad im je poklonio titulu.
Ko vas ne zna...
Ko vas ne zna...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hajde komšija bar vcrs dobit, ima premija i od Mirvica, vrijeme je zagristi, kad su culi da ce svaki igrac za pobjedu milju dobit msm da vcrs hladno 3:0 uz fantasticnu igru, citiram se poslije.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
SAVEZ=MAFIA
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:21E pa bas cemo danas u inat pijaćarima i piticama izgubiti od Sirokog, samo da vas syebemo

- SedrenikHz
- Kontakt:
Imaju vec od Mirvica, vidjet ces sta radi miljaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:3319vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:21E pa bas cemo danas u inat pijaćarima i piticama izgubiti od Sirokog, samo da vas syebemo![]()

železničar RS !!!
-
- Kontakt:
I vi ste ih obecali pocastiti?
Ima da grizu kao Milan 2011 sa Gatuzom Sedorfom i Ambrosinijem

- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja zeljkana cekam u hendikepu
železničar RS !!!
Prava uvertira pred utakmicu je igra šampiona, uživajte u areni 1!
NEMA NAZAD
Jaber na klupi! Puuu šugo Bašićka!! Ko će individualnim kvalitetom onda odlučiti??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
Meni je zanimljiva jedna stvar Uefa organizaciji,znaci ako mi svi kao laici vidimo to tendeciozno sudjenje za Borca na svakoj ama bas svakoj utakmici ,negdje malo vise negdje malo manje zavisno o rezultatu samo zadnje dvije utakmice protiv Posusja i Veleza su imali preko 25 do 30 odluka u svoju korist plus godinama ne kartoniranje borcevih igraca gdje izgledaju kao curice koje ne znaju udariti protivnika,kako netko u Uefa organizaciji jedan dan ne odvoji i pogleda par utakmica Borca pogotovo domacinskih i ne zapita se sto se to dogadja u Bosni?!
Koliko smo bitni i zanimljivi europi kad ni to nisu u stanju uraditi a o klubovima da ne pricam pocevsi od moga pa do svih drugih koji se prave slijepi pored zdravih ociju,onda bolje nismo niti zasluzili.
Narkoman neka vodi sustav a navijaci neka bace pokoji komentar.
Mislio sam da su ova vremena iza nas dok su bili radio prijenosi ali ovako krasti UZIVO to je ispod svake razine pa cak i za nasu i Uefa mafiju.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
NS BiH je djeciji vrtic za kriminalce u UEFA koji znaju za sva desavanja ali ih boli qracAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 17:43Meni je zanimljiva jedna stvar Uefa organizaciji,znaci ako mi svi kao laici vidimo to tendeciozno sudjenje za Borca na svakoj ama bas svakoj utakmici ,negdje malo vise negdje malo manje zavisno o rezultatu samo zadnje dvije utakmice protiv Posusja i Veleza su imali preko 25 do 30 odluka u svoju korist plus godinama ne kartoniranje borcevih igraca gdje izgledaju kao curice koje ne znaju udariti protivnika,kako netko u Uefa organizaciji jedan dan ne odvoji i pogleda par utakmica Borca pogotovo domacinskih i ne zapita se sto se to dogadja u Bosni?!
Koliko smo bitni i zanimljivi europi kad ni to nisu u stanju uraditi a o klubovima da ne pricam pocevsi od moga pa do svih drugih koji se prave slijepi pored zdravih ociju,onda bolje nismo niti zasluzili.
Narkoman neka vodi sustav a navijaci neka bace pokoji komentar.
Mislio sam da su ova vremena iza nas dok su bili radio prijenosi ali ovako krasti UZIVO to je ispod svake razine pa cak i za nasu i Uefa mafiju.
Pa ovi ih pokrivaju jer su izabrani od sirotinjskih saveza nas Moldavije Bugarske Rumunije Albanije Kosova Makedonije i ostalih
Naprave ti koji teren i daju koju donaciju samo da te skinu s qrca znaju da nisi nikakva opasnost naprednijim fudbalskim kolektivima evrope
- TurkishAirlines
Najslađa titula je ona koja komsiju boli vise nego p.e.d.e.r.a prvi put....
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Blizu 200 oklagijasa u kopu. Svaka cast
- TurkishAirlines
Guzve su na ulazima, bit ce ovde 12500.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Bejker, club21, Fudo, Grk1234, Hajdeee, Hrammm1921, MikiPirs, MokraKifla, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, senad82, Zigazaga i 86 gostiju.