Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahahaha joj golmana iz Zvijezde
Gdje njega grc nadje u 95oj hahaha 
@igrajlopte 🐦
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je čist penal, osnovno fudbalsko znanje.
Mene zanima da li će prikazati gol Zvijezde, činilo mi se kao veliki ofsajd, makar iz ovog ugla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kitari placu za husrefom na faceboku 
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Karanje je nauka drugovi. Vidi pitara, dezorjentisani. 
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ni prvi ni zadnji. I vi ste tako sanjali titule, ali ****.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:50Mozemo li samo zastati na sekundu i podsjetiti se da su navijaci Celika nakon 3 kola bili ubijedjeni u Evropu, a i borbu za prva 3 mjesta, a sada zavrsavaju polusezonu u zoni za ispadanje![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sacekajte da pare iz Vijetnama dodju kamionom
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- mohikanac12
- Kontakt:

Naslov govori sve !
"Zvijezda izvukla bod", da nije mozda suprotno ?
Mjau !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Od svega sto sudije rade najgora je kompenzacija..
Prvo se nigdje veze dize ofsajd Zvijezdi, da se kompenzuje, sledeci napad, pusta se ocigledan ofsajd jer situacija realno nije obecavala al pada gol. Kruna kompenzacije je penal koje vise nije nego sto jest
Prvo se nigdje veze dize ofsajd Zvijezdi, da se kompenzuje, sledeci napad, pusta se ocigledan ofsajd jer situacija realno nije obecavala al pada gol. Kruna kompenzacije je penal koje vise nije nego sto jest
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Smiješan penal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ofanzivan sastav Veleža, biće dobra utakmica. Samo da ne bude sranja..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Beduin
- Kontakt:
Razlika je sto smo mi tada igrali najbolji fudbal u drzavi, igrali Evropu, otimali se za nase igraci najjaci klubovi u nasoj ligi kao i inostrane ponude iz Belgije, Turske i neke manje atraktivne lige.JonSnow je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:55Ni prvi ni zadnji. I vi ste tako sanjali titule, ali ****.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:50Mozemo li samo zastati na sekundu i podsjetiti se da su navijaci Celika nakon 3 kola bili ubijedjeni u Evropu, a i borbu za prva 3 mjesta, a sada zavrsavaju polusezonu u zoni za ispadanje![]()
A vi ste druze nakon osrednje sezone hvalili se kako ste zadrzali okosnicu tima i napokon nije cijeli tim otisao, doveli Brzog i jos par losijanera i na sav glas ismijavali druge klubove kako imaju daleko losije igrace, atmosferu u klubu, navijacko prekucavanje na tribinama, gdje smo vam skretali paznju da se ne talasate pretjerano, nego realnije gledate na nas BH fudbal i situaciju.
I za Mahmutovica sam vam pisao, on je morao igrati vise, ne znam zasto nije, ali taj covjek ima fudbal u malom prstu u odnosu na mnoge napadace u nasoj ligi.
Mada, nista jos ovdje nije gotovo, kao i svih ranijih sezona. Ima jos dosta da se igra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne čudi ovo danas u vezi FKS. Otjerati onako čovjeka koji je na neki način bio u klubu u većini toga što su osvojili ne može izaći na normalno. Iživljavaju im se neki iz uprave koji veze sa fudbalom i tim kako diše klub nemaju. Husref je za ovu ligu mag, ne mogu boljeg naći. Prosto jer su ovdje uslovi specifični. Sumnjam da će na kraju biti i drugi, možda treći.
Naravno da je nauka, treba dobro znanje pa tebe napraviti.mohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:54Karanje je nauka drugovi. Vidi pitara, dezorjentisani.![]()
Sta kaze onaj ko hoda ispredd Grbavice razbit ce mu zube, evo me sa salom na istoku pa bujrum, jafo vise nas nego vas na tribinama a glavni jos nisu dosli. Pa- pa picko. Grbavica cijela crvena i bijela. Pozz normalnoj raji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj dobro si me napomenuo za tekmu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel ovo Bogi 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bogičević

RA drze lekciju za sada Manijacima.
RA drze lekciju za sada Manijacima.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 07 dec 2019, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.