Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Prvo je pozvo skoro sve moguce Barcine Spance, onda nije pozvao ni Ramosa ni Nacha iako su obojica Nesta i Maldini licno za oje.binu Erica Garciju, nije pozvao Thiaga iako je danas najbolji spanski veznjak, dao katalonskom Djokanovicu Gnjaviju 9ku i gurno ga u startnu, pic.konji Asensiju dao 10ku ko da je neki top igrac, a ne klasicna oj.ebina bez muda, dao Busquetsu kapitensku traku, a Alba zamjenik kapitena i kao slag na kraju gurno top 3 zadnjeg veznog svijeta Rodrija na stopersku poziciju samo da bi logoras Busquets aka katalonski Ferid Alic mogao igrati u prvoj. Kuci gnjide 

- bavariapivo
- Kontakt:
ono kad misliš da si jučer gledao najlošije izvedbe jedanaesteraca jedne momčadi...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj mali iz Benfike?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo pogledajte tehniku Kanea na penalima. Promasio je kojeg, ali pristup penalima mora bit onakav.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sam pao, sam se ubio. Taman ne može imati nikakav izgovor jer je sastavljao ekipu po svojim ličnim željama. Da mu je uspjelo da dođe bar do polufinala sam ovim olupinama, bio bi genije. Ovako se izofirao.Epidaurus je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:10Prvo je pozvo skoro sve moguce Barcine Spance, onda nije pozvao ni Ramosa ni Nacha iako su obojica Nesta i Maldini licno za oje.binu Erica Garciju, nije pozvao Thiaga iako je danas najbolji spanski veznjak, dao katalonskom Djokanovicu Gnjaviju 9ku i gurno ga u startnu, pic.konji Asensiju dao 10ku ko da je neki top igrac, a ne klasicna oj.ebina bez muda, dao Busquetsu kapitensku traku, a Alba zamjenik kapitena i kao slag na kraju gurno top 3 zadnjeg veznog svijeta Rodrija na stopersku poziciju samo da bi logoras Busquets aka katalonski Ferid Alic mogao igrati u prvoj. Kuci gnjide![]()
Ne znam na sta mislis,Modric nije najbolji mladi veznjak svijeta

Sta ocekivati drugo od euroliga reprezentacije
- Pensioner26
- Kontakt:
Bravo majstoriiiii 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Još mnogo pure mora pojesti da bi ostvario nivo Andersona
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Morao je jedan autsajder (mada po prikazanom i nije bio) proći dalje, nerealno je da u četvrtfinalu jednog prvenstva imaš sve jaka imena. Ne znam jesi li ikad i desilo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos babo Saciri da rijesi 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Na ove Golden Boyse.
Biti će između Jude i Rodryga.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nista se ne treba brinuti za njega, njegov ego je toliki da je on to vec uspio nekako da preokrene u svoju korist.

Svaki intervju koji sam gledao od tog lika takav mi je dojam ostavljao. Vjerovatno zbog toga i svi ti konflikti sa igracima...
-
- Kontakt:
Ne zna se koje dosadniji od ove dvojice , Amar i Musa mogu proci , ova dvojica dosadni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne budi ko Katalonci ljubi te brat, Mendy najbolji bek planete, Rodrygo golden boy i ostalo

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.