FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HORDAS ADLIN
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
da nema neko neku sliku hordi danas u zenici
Pa covjek je rekao ono sto zna citava BiH i meni nista novo.Ma kakve crne Fukare zar njih smatras navijackom grupom! 
sve ce biti postavljeno za nekih 45 minuta... dobit cete lik sa juga sto je slikano... uglavnom i sjever i jug pokazali da sto se tice navijanja u BIH smo 20-tak godina ispred u odnosu na nas fudbal...HORDAS ADLIN je napisao/la:da nema neko neku sliku hordi danas u zenici
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
koliko je bilo otprilike,pise se oko 800-900........jbg ja na putu ....nisam otisaono limit je napisao/la:Ma pitaj Fukare sta ce ti reci na ovaj kompliment o nama,rece da smo sabani,primitici,huligani itd. hvala ti u svakom slucaju lijepo je ovo procitatiSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:no limit je napisao/la:koliko je bilo otprilike,pise se oko 800-900........jbg ja na putu ....nisam otisaoSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
Prostor koji ste dobili popunili ste... bilo vas je sigurno oko 800
-
HORDAS ADLIN
- Kontakt:
Srce Tebi ako moze da nam ovdje postavit link od slika kad stignuako nije problem??
P.S HVALA UNAPRIJED
P.S HVALA UNAPRIJED
Čestitam vam pitari, veliki bod. Izgleda da se vraćate, što može pozitivno uticati na cijelu ligu. (Sloboda je bolja od vas, al vam ovo protiv Čelika moram čestitati, ovo je bilo čisto ko suza)
A đe da znam?!
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
8 Autobusa je sa poligona kosevo krenulo.OSTALO SE NE PIKA

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
-
hordas_ključ
- Kontakt:
super za danasnji osovjen bod a sad ako Bogda da pregazimo siroki,jedva cekam srijedu i samo zbog tekme dolazim iz Ključa...VOLIM TE SARAJEVO...
Vidis da se sprdam sa tim nakaradama od navijaca,brukaju navijacki pokret hahacena je napisao/la:Pa covjek je rekao ono sto zna citava BiH i meni nista novo.Ma kakve crne Fukare zar njih smatras navijackom grupom!
FAKAT???? JA SAM U BIHACU TRENUTNO,KONTAM I JA ICI PA SE MORAM VRACATI....... :dhordas_ključ je napisao/la:super za danasnji osovjen bod a sad ako Bogda da pregazimo siroki,jedva cekam srijedu i samo zbog tekme dolazim iz Ključa...VOLIM TE SARAJEVO...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
hordas_ključ
- Kontakt:
i ja se vraćam odmah poslije tekme...
ajd na private da sta skontamohordas_ključ je napisao/la:i ja se vraćam odmah poslije tekme...
-
Hipergotiva
- Kontakt:
i pored takve podrske nasi ljubimci ne mogu doci do 3 bodaSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
UPRAVA CIAO
- drajkula_zlo
- Kontakt:
jel zna iko trosil puno ovaj tv ze preko neta???
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Dajte taj tv da i mi gledamo ja sam sve pokuso nemoze 
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
UPRAVA NAPOLJE !!!
22.04.2010 !
22.04.2010 !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
-
HORDAS ADLIN
- Kontakt:
MA MOZE SVIMA LIVE SAMO IDITE NA GOOGLE I KUCAJ OVAJ LINK,MOZDA TI NECE SAD IZBACIT UTAKMICU JER JE POLUVRIJEME http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11
Dobro moras da priznas da ste ga lako mogli i primiti... **** vec sam rekao, kao navijaci smo i mi i vi 20 godina ispred...no limit je napisao/la:I smijesno je samo da nisu uspjeli da zabiju go i pored onakve podrske,al mi nismo tu zbog sminkera na terenu i uprave,mi smo tu zbog svetinje;
Trenutno korisnika/ca: boki86, BungaBum, johntravolta123 i 12 gostiju.