idemo danas po pare

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Po meni mogu jer igraju igraci koji igraju po engleskim klubovima i imaju jak kolektiv jer ginu za svaku loptu.Imaju Lafferty-a koi predvodi napad,kuci im je svaku pun stadion i igraju dobro.Meni su finci bas precjenjena ekipa i po meni velika kv na kec danas,mada 1x ide 99%danas al po meni moze i kec.Elddar je napisao/la:Moze li ova Sj.Irska dobit danas? Nisam ih pratio, al' gledajući tabelu današnjom pobjedom se ozbiljno uključuju u borbu za Ep
Nekako mi realna opcija da ce Irci dati gol 1,45 kvota uzeli su Madjare i Grke protiv Rumuna pali u zadnjih 15 minSouthboy je napisao/la:Po meni mogu jer igraju igraci koji igraju po engleskim klubovima i imaju jak kolektiv jer ginu za svaku loptu.Imaju Lafferty-a koi predvodi napad,kuci im je svaku pun stadion i igraju dobro.Meni su finci bas precjenjena ekipa i po meni velika kv na kec danas,mada 1x ide 99%danas al po meni moze i kec.Elddar je napisao/la:Moze li ova Sj.Irska dobit danas? Nisam ih pratio, al' gledajući tabelu današnjom pobjedom se ozbiljno uključuju u borbu za Ep
Čelica zabije gol u 5 min i više ni jedan do kraja cccccccccadis30 je napisao/la:Vardar Skopje (Mac) - PPD Zagreb (Cro) 2 1,90
Čelica 1,5 više 1,65
IG.Karačić 3,5 više 1,75
Kfc 5,49
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.