Uspio sam komentarom obje strane navući kontra sebe
leorey je napisao/la:Slazem se @Blejzeru , procesljat malo i sopstvene postove za Suareza npr, psovali prije mjesec dana, svasta se ljudi nagovorise, a sad odjednom najbolja devetka svijeta.
Ili sa Messijem i slobodnjacima licno ti, na prethodnoj stranici
Bez obzira na jučerašnji gol, kritika stoji. Ove sezone i čitavu prošlu kalendarsku godinu minus januar(tri gola u tri uzastopne tekme), izvodi ih ko da nije jeo. Ove sezone je zabio samo dva, Olympiacosu i sinoć Sociedadu, iz mnogo mnogo pokušaja. A ovaj prvi je bio, ruku na srce, golmanov gol, s obzirom da je lopta haman ušla po sredini gola. Sjeti se samo slobodnjaka na Wandi u 90toj minuti. Iskreno se nadam da će dopustiti Coutinhu da poneki izvede u budućnosti.
Što se tiče Rakitića i Paulinha, obojica idete u krajnost. Isto kao da je nužno da jedan bude odron drugi najbolji na svijetu na svojoj poziciji, nema između ništa. Ti imaš neki nejjasan hejt prema momku. Svi smo ga hejtali prva dva mjeseca jer je stvarno bio loš, i dodavao prvom do sebe. Al' otprilike otkad je izašao onaj klip kako se Messi iznervira na to njegovo dodavanje, dosta hrabrije igra, i općenito je popravio igru, pogotovo kad igra defanzivniju rolu. Paulinho s druge strane ne zna šta igra. Igra mnogo van sistema, ima slobodu kretanja, i zasad se nalazi na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ja mislim da Paulinho nema mjesta u prvih 11, i da ga treba koristiti kao jokera s klupe, kada Valverdeov sistem ne funkcioniše, jer Paulinho donosi nepredvidivost, i ima odličan osjećaj za prostor. Ali u kontinuitetu, i week-to-week mečevima, mislim da nije dovoljno kvalitetan za Barcelonu. I zanimljivo da se.reš Rakitiću na te pasove prvom do sebe, a Paulinho je 'ladno preuzeo tu ulogu od njega u 90% mečeva što odigra.
Lillard je napisao/la:Bogami i ja sa svakim raspravljam o nogometu. Rakitić je klasa za Paulinha bilo kad i bilo gdje. Bio je bolji od njega u svakoj utakmici di su bili zajedno na terenu. Ne znam ni zašto ovo pišem, pa i budali bi to trebalo bit jasno.
Busquets je jučer imao lošu utakmicu, slabo ko to spominje. Samo na ovom forumu se Rakitić kritizira izvan svake pameti. Pa zadnja 2 mjeseca igra dobro. Jučer nije, kao ni ekipa, jedino su Suarez i Verma odigralo da valja. Al' eto, opet čitajuć ove stranice reko' bi Rakitić jedini odigrao zakurac.
Se.re se i Gomesu još više, nemoj tako

Rakitić kako trenutno igra, jeste bolji od Paulinha. Ali onaj Rakitić s početka sezone, ni u ludilu. Al' @leorey je upravu za jedno: Rakitić ne zna iznijeti loptu. Baš jučer, sam spominješ, Busquets je zakazao. I trebao bi valjda neko uletiti i pomoći mu u tom zadatku. A to je bio Roberto, a ne Rakitić. Plus Rakitić je imao onu grešku kad ga je sudija spasio, i više je taj za.jeb mogao koštati ekipu nego postavljeni Paulinhov klip.