FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 13 avg 2016, 22:29

Prvi gol kriv nam je i presudio. U zadnjim minutama poluvremena primamo onako debilan gol...Moglo je i bolje, al moglo je i gore. Na kraju kad se sabere nismo ni napali kako treba, i zaslužena pobjeda Zrinjskog. Al nije ovo neuspjeh normalno, izgubit od prvaka u gostima se ne može time nazvati. Okrenut se Čeliku i nastavit k'o da ništa nije ni bilo jer očekivanja i nisu bila velika, ne možeš očekivat da njih trpaš ko ove do sad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 avg 2016, 22:31

pinoglavi je napisao/la:Ne moze se svaka utakmica uci sa 110% zelje u pristupu igri, nemoguce je to pogotovo nakon dobijene utakmice protiv Zelje u srijedu, jbg istrose se igraci psihicki. To je samo izmedju ostalog zbog cega smo izgubili a ne jedini razlog.
Zrinjskom cestitke na zasluzenoj pobjedi, nama dobar samar za nastavak prvenstva i idemo dalje
Ma seru ba... Ovo je 3 utakmica u 9 dana, a treba napomenuti da smo protiv Viteza igrali na 35*C, a protiv Zelje je bilo nevrijeme... Momci su istroseni i psihicki i fizicki! Zrinjski je odlicna ekipa. Uz nas najbolja u ligi, tako da smo izgubili od jedne kvalitetne ekipe.
IDEMO DALJE BAAAAAA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 13 avg 2016, 22:32

Do pred utakmice ekipe su bile ravnopravne na terenu.Zrinjski poveo iz glupog gola,lik korutnuo loptu u šesnaesterac,i on se iznenadio kad je završila u golu.Pred kraj Sloboda se raspala,3 napadača bez beka i veznog reda.Sve u svemu,bit će bolje,gostovanja u Širokom i Mostaru završena,Željo takođe,a dijeli se prvo mjesto.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 avg 2016, 22:34

Ja stvarno ne volim kritikivati nakon poraza. Ali moramo realno sagledat situaciju. Osim utakmice sa Zeljom, na svim ostalim utakmicama su igrali preko qrca. Olimpic, prvo poluvrijeme sa Sirokim, Vitez i sad ovo. Imamo fenomen "derbi navijaca" koji nas vecinu nervira. Ali isto tako me nervira to sto imamo i derbi igrace.

Definitivno je tako i strano me nervira sto je tako.
A sad adio...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 avg 2016, 22:35

Ma da ona frljoka Tomica nije usla, ne bi oni nas ni dobili... Nisu ni oni odigrali nista specijalno...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2016, 22:35

Jos 27 utakmica. 10 od njih u ligi za prvaka protiv direktnih konkurenata. Svaka ekipa ce se morati navici na ovakve poraze i poraza ce biti .

Sada ide nesto bolji raspored, uzeti ce se tu bodova.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 13 avg 2016, 22:36

Ja iskreno nisam ni očekivao pobjedu protiv Zrinje dole (nadao se jesam, ali nisam očekivao), mislio sam da barem možemo bod izvući, ali eto, shebasmo se. Nema veze, protiv jakih ekipa se i mogu prosuti bodovi, bitno je pobjeđivati one koje to nisu. Ostaje žal naravno, jer se moglo i moralo bolje, ali svako ima svoj dan. Plus, treba uzeti u obzir da su momci u srijedu igrali protiv Želje maestralno i može se reći da su se potrošili. Nema veze, ide sada lakši raspored i tu je najbitnije da se bodovi osvajaju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 avg 2016, 22:38

Pozitiva je napisao/la:Ja stvarno ne volim kritikivati nakon poraza. Ali moramo realno sagledat situaciju. Osim utakmice sa Zeljom, na svim ostalim utakmicama su igrali preko qrca. Olimpic, prvo poluvrijeme sa Sirokim, Vitez i sad ovo. Imamo fenomen "derbi navijaca" koji nas vecinu nervira. Ali isto tako me nervira to sto imamo i derbi igrace.

Ako su derbi igraci onda bi veceras trebali dobro odigrati? :D
I prosle godine smo lose na pocetku sezone igrali, Zebi je takodjer trebalo 5-6 utakmica da uhvati formu, bitno je da se skupljaju bodovi i kad nismo u formi
Nad tobom sunce najljepše sja

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 avg 2016, 22:38

Sad je pod moranjem barem 4/5 uzeti. Mislim da ce Mettalegne tu da bude najnezgodniji, nesto mislim da cemo Krupu i lakse od ocekivanog dobiti.
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2016, 22:39

Igrali smo tri derbija u pet kola. Sada ide Celik, Krupa, Mladost, Metallege i Radnik. Idu bolji dani iako ni ovo nije lose, dijelimo prvo mjesto sa 10 bodova nakon tri derbija (dva derbija teska gostovanja)..

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 avg 2016, 22:44

pinoglavi je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Ja stvarno ne volim kritikivati nakon poraza. Ali moramo realno sagledat situaciju. Osim utakmice sa Zeljom, na svim ostalim utakmicama su igrali preko qrca. Olimpic, prvo poluvrijeme sa Sirokim, Vitez i sad ovo. Imamo fenomen "derbi navijaca" koji nas vecinu nervira. Ali isto tako me nervira to sto imamo i derbi igrace.

Ako su derbi igraci onda bi veceras trebali dobro odigrati? :D
I prosle godine smo lose na pocetku sezone igrali, Zebi je takodjer trebalo 5-6 utakmica da uhvati formu, bitno je da se skupljaju bodovi i kad nismo u formi
Derbi igraci al samo pred domacom publikom :D
Salu na stranu. Ako rezultati samo malo budu losiji, onda ode sve u PM...
Nikako ne mogu da skontam sto nisu nabrijani. Ja ne kritikujem ni igru, nit pojedince. Al vidi se da nema borbe, strasti, pogibije (sto bi Sablja reko :D ). Malo mi fali da pozdravim Husrefovo kocijasko ponasanje :problem:
A sad adio...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2016, 22:44

Morali smo jednom izgubit idemo dalje..

Mene zanima jedno,da li Husref smije traziti drugog desnog beka.. Efendić je los nenormalno ubise nas po njegovoj strani..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 avg 2016, 22:49

Od naredne utakmice ce opet biti druga stvar. Jednostavno ovdje nismo smjeli primiti gol jer smo igrali protiv ekipe koja nam uopste ne odgovara. Jaci su fizicki i tu Zeba ne moze mrdnut. Ordagic i Veselinovic isto budu limitirani igracki protiv tako poslozene fizicki jake ekipe.
Jaci su fizicki, veci su. Igrali su na svoj nacin, a nasi pristali.

U derbijima protiv Zelje i Sarajeva je druga stvar. Prvo sto nemaju nekog ko bi parirao Musemicu, drugo sto se nude sitlom igre za razliku od Zrinjskog i to nasim boljim igracima godi.

Naredna Celik, imaju tri crvena Haurdic, Pezer i Salcinovic.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 avg 2016, 22:49

Ordagic bio u fokusu, zatvorili su ga fino. Zebu isto. Vinko nas je procitao ko citanku

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 avg 2016, 22:50

Ljudi bolji, zasluzeno dobili
Vise zeljeli, vise se trudili, vise trcali, bolje na terenu stojali.
Prvi go a vec treci u hercegovini na guzove.losa reakcija komplet linije.
Sad ide celik jeli?

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 avg 2016, 22:50

emirzlaTu je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la::mrgreen: Turim i njemu i sarajevskim klubovima
:sick:
Sala :mrgreen:
Eto Makedonskog A. uskoro,hehe :angel: Prenosi me kadkad pomalo :silent:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 13 avg 2016, 23:11

sloboda72 je napisao/la:10 MUSEMIĆEVIH I HUSIĆEVIH LIJEVIH BEKOVA?????????????????????

............................................................................................................................................1
slika
slika
ALEKSANDAR LAKIČEVIĆ , 12. 1. 1988. BIJELO POLJE
Pozicija :Lijevi bek.
............................................................................................................................................2
slika
Senad Husić prešao u Slobodu
Mar 06, 2016
Sloboda iz Tuzle, aktuelni lider “Premijer” lige BiH, će pored Mersudina Ahmetovića u nastavku prvenstva u svojim redovima imati još jednog Kalesijca.
Riječ je o Senadu Husiću, koji je sprazumno raskinuo ugovor sa mađarskim DVTK i kao slobodan igrač stigao na Tušanj.
Rođen 12. 4.1990. Kalesija
Pozicija: Lijevi bek
.................................................................................................................................
3
slika
slika
Leopold Novak 03. 12. 1990 Makarska

............................................................................................................................................4
slika
Azmir Husić za Faktor: S Tomićem dogovorena dvogodišnja saradnja(faktor)
Dario Tomić 23. 6.1987.Tuzla

............................................................................................................................................5
slika
slika
Ivan Fatić –https://pbs.twimg.com/media/CmH8xupWAAQSLFv.jpg 21.08.1988. Pljevlja (Crna Gora).
Pozicija: Lijevi bek, zadnji vezni.
.........................................................................................................................................
6
slika
slikaAleksandar Lazevski Rođen 21. jan. 1988. BeogradPozicija: Lijevi bek.

...........................................................................................................................................
7
slika
Novo ime na današnjem treningu bio je dvadesetpetogodišnji Kyul Sung Kim iz Južne Koreje koji je stigao na probu u Slobodu. Kyul Sung Kim igra na poziciji Lijevog beka i na narednim treninzima ima priliku da se pokaže i pokuša nametnuti struci Crveno – crnih.
3.7 2016, ( sport 1)

............................................................................................................................................8
slika
slika
Aleksandar Subić Rođen 27. septrmbra 1993 Banja Luka
Pozicija :Lijevi bek.
Aleksandar Subić: "Kakva Sloboda, želim u inostranstvo 17. 7. 2016".(sport dc)
............................................................................................................................................9

slika
IVAN KOSTIĆ 24.6. 1989. NIŠ
POZICIJA ŠTOPER.......Igrao Lijevog beka na utakmicama protiv Beitara.

............................................................................................................................................10

slika
DARKO TODOROVIĆ Rođen 5. 5. 1997. Bijeljina
Pozicija: Desni bek......Igrao Lijevog beka na utakmici 1. kola protiv Olimpica.

.........................................................................................................................................

slika

slika

JEDAN I JEDINI MUSEMIĆEV I HUSIĆEV DESNI BEK????????????????????? :mrgreen: :mrgreen:

slika
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 13 avg 2016, 23:15

Ako je suditi po onom snimku,lijeva strana ispala,i kriva kod oba gola.
Niiiiiiista ondje Pirija nije krivVrhunskim golmanima se ono desava.Momak potpuno zaklonjen,a kako izvjestaj kaze,jos nas je spasio vece blamaze.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 avg 2016, 23:17

Bit ce bolje
.ne stima.nam.klima.dole ,tesko.igramo protiv.njih
..
Ideml dalje,opusteno
.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 13 avg 2016, 23:18

Mora se nekad i izgubit. Idemo dalje

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.