Redovno po kosevu zapisavaju sve sto je bordo boje!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Brate, bgm ne znam kako ti nije ofirno biti najglasniji u podyebavanjima, a gledaš utakmicu preko streama?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:05mi cemo bez trenera bordo kuye izyebat kolko ja vidim.. sta su se ovolko prepali u pm![]()
Na temi Sarajeva, takvi kao ti budu popljuvani, serendaš a nećeš da podržiš klub.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Moja Bordo ruka daleko seže.Direktorcic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:03Sad mi tvoj post djeluje ko da se zajebajes, a ja sam ozbiljan kad kszem da sam cuo za Amara OsimaPitarsam je napisao/la: ↑02 okt 2023, 20:58Ja sam isto dobio info.da se sprema Morz ili njemuDirektorcic je napisao/la: ↑02 okt 2023, 20:48Kako sam cuo slucajno,otvara se prostor da Amar Osim preuzme ekipu
neko blizak da preuzme željezničare .
Da se završi konačan dug prema morzu.Jer Morz Ala
Amar Osim zna da ovakvim tempom vraćanja duga
prema njemu treba doživjeti stotu.
Da ih pritisne,stavi na sud,ugasio bi ih.
Tek onda svoj tesko zarađeni novac nebi nikad dobio.
Bas mi ga je zao.Pravda za morža!![]()
Ja sam dobio tu info.još prošle hefte.
Al nit’ su moji,niti su mi dragi!
Ali kada si ti prvi pustio info na forumu ja sam samo
Potvrdio.A,u svom postu sam i napisao razloge.
Hoće li se desiti,vidjecemo.
Rumenko buši tunele za svog mentora Amara Osima.
S druge strane Bašić je kreator svoje sudbine.
Ako bi dragi Bog Dao da u nedelju dožive potop,onda
mu je noga.Taman pred pauzu!
Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 02 okt 2023, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Meraak1921
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:07Brate, bgm ne znam kako ti nije ofirno biti najglasniji u podyebavanjima, a gledaš utakmicu preko streama?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:05mi cemo bez trenera bordo kuye izyebat kolko ja vidim.. sta su se ovolko prepali u pm![]()
Na temi Sarajeva, takvi kao ti budu popljuvani, serendaš a nećeš da podržiš klub.

Jesi se to i ti prepo hardcoreanal brutal

Kakva budala, bolje da je ostao dio plave mitomanije i igrao za 1500 maraka19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:06
Veliki Dzenis Beganovic asistirao za gol Istiklola protiv Al Nassra, nakon sto je prethodno ukrao loptu.
Golemoo Beganeeee
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa šta klub ima od tebe? Kako ga podržavaš? Tako što serendaš po forumu cijele dane?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:12Surreal je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:07Brate, bgm ne znam kako ti nije ofirno biti najglasniji u podyebavanjima, a gledaš utakmicu preko streama?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:05mi cemo bez trenera bordo kuye izyebat kolko ja vidim.. sta su se ovolko prepali u pm![]()
![]()
![]()
kakav steam sine, sportsport text prijenos
![]()
Klub ti je u financijskoj krizi, ako si u mogućnosti kupiš dres, upaljač - podržiš klub, pa onda i podyebavaj. Ovako samo i u svojoj skupini ispadaš klaun. Dobro, možda si već dva mjeseca na moru

Ako nisi iz Sarajeva, to ne umanjuje tvoj status navijača, ali je onda apsurdno da se ti toliko ložiš na derbi, koji će te svakako izgubiti. Malo mi je dosadio tvoj avatar - pa ako sk već toliko uvjeren u pobjedu svog kluba, hajmo u avatar

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po onome sto je Zeljkan pokazao veceras trebali bi se pitari zapitati malo
Zeljo ima borbeni DNK za razliku od placenih zvijezda u FKS tako da bi moglo svasta biti u derbiju
Zeljo ima borbeni DNK za razliku od placenih zvijezda u FKS tako da bi moglo svasta biti u derbiju

-
- Kontakt:
Ovaj momenat Begana sa Ronaldom je vrijedniji nego Penarandino igranje za Watford, Udinese i jos neki klub iz Spanije, ne znam sad koji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj Nermina seoske barabe. Jesu ovo Cirine fore 

Laktaši - Banja Luka isti qracSuvorov je napisao/la: ↑02 okt 2023, 11:05Slabo to pratis, zato te namjerno pitam.FoSte95 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 10:30Trebalo mi Rudar glat da uzme ali ne bi me čudilo da Laktaše poguraju u PL.
Btw
https://fkleotar.org/istupamo-protiv-ci ... _PZE2HPzFk
Nisu 3 kluba iz Banjaluke, nego 2. Laktasi nikad nisu bili Banja Luka, to je susjedna opstina, tj. sad imaju status grada, mozes misliti Laktasi grad.![]()
Zeljeznicar iz Banjaluke je razvojni klub gdje igraju samo mladi igraci iz njihove skole, mislim da im je prosjek godina oko 20 ili manje. Oni nemaju ambicije za PL niti su ikad bili gurani od sudija.
BSK je od skoro Borcev razvojni klub gdje igraju kadeti i juniori Borca uz par starijih igraca. Jesi pogurani na par utakmica ove sezone, ali i drasticno osteceni u sred Banjaluke od sudije iz Prijedora koji je navlacio za Radnik cijelu utakmicu. Da za Radnik iz Bijeljine, dobro si procitao. Nemaju ambicije za PL.
Laktasi su klub sa dobrom organizacijom, finansira ih samo opstina tj. grad. Nemaju podrsku sudija (vise su puta bili osteceni), ali bi mogli igrati PL kad bi imali sansu. U sustini niko nije kriv Drini ili Slaviji sto se bolje ne organizuju i sto njihovi gradovi ne uloze u svoj klub. I u tim gradovima je SNSD na vlati.
Rudar ili Radnik ulaze u PL, a ni jedan od tih klubova nije blizak Borcu u uvijek su otkidali bodove svake sezone.
Sudjenje je lose u 1. ligi RS, ali nema neke veze sa klubovima iz Banjaluke.
Cuj Leotar ostecen protiv Romanije, kome to znaci u Banjaluci.
To ti je isto kao Sarajevo - Konjic
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Obzirom da poslije Želje Sarajevo gostuje Borcu, iskreno se nadam da će savez i Vico ozbiljno shvatiti derbi i da će delegirati sudiju od zadatka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Za tvoju informaciju, Adalberto Penaranda je igrao protiv Ronalda, Messija i njima sličnim igračima. A to nam nije jedini igrač koji je igrao protiv Messija i Ronalda, ovako na prvu Avdija Vrsajevic I Dal Varesanovic su takodjer igrali protiv tog dvojca.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 21:20Ovaj momenat Begana sa Ronaldom je vrijedniji nego Penarandino igranje za Watford, Udinese i jos neki klub iz Spanije, ne znam sad koji
Cao cao

Zadnja izmjena: holyman, dana/u 02 okt 2023, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Hoce **** moj virto, to je nama poraz tamo vjeruj mi, ako nista ide jedan penal u 90min

Tamo ako ih iko dobije evo glava jbg
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Valja

Detaljnije cemo o potpisu cemo pred derbi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 32 gosta.