Magija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ne bi ga ja otpisivao, popravlja se on kako vrijeme prolazi i do kraja sezone bi mogao izgledati cak i odlicno, moze mu se nabiti dobra cijena, a mozda i ostane, vidjecemoleorey je napisao/la:Nema od Gomesa nikad igraca nazalost. A sansi je imao i previse.
Da je za njih dvojicu na ljeto uzeti nekih 80 milionaRiziko je napisao/la:Pa ništa Gomes nije slabiji od Rakitića.
Di Marzio: Inter set to loan Barca's Rafinha with £26.7m obligation to buy at the end of the season
leorey je napisao/la:Vraca se on u Barcu vec u junu nazalost.
O nisam vidio dobro, ako je tako onda mustulukTesnjak1991 je napisao/la:leorey je napisao/la:Vraca se on u Barcu vec u junu nazalost.
Ako za Rafinhu govoriš, navedeno je "posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone".
Kakva je to posudbaTesnjak1991 je napisao/la:leorey je napisao/la:Vraca se on u Barcu vec u junu nazalost.
Ako za Rafinhu govoriš, navedeno je "posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone".
Kako ne postoji?let3 je napisao/la:Kakva je to posudbaTesnjak1991 je napisao/la:leorey je napisao/la:Vraca se on u Barcu vec u junu nazalost.
Ako za Rafinhu govoriš, navedeno je "posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone".to ne postoji.
U svijetu fudbala imaju dvije opcije - ili je transfer ili posudba. Vrlo jednostavno. Nema između.
Ja mislim da je to teški šupljak namazanih talijana, eto Rafinhe nazad u Barcu na ljeto.
Pa kakva je to prica?jopaa7 je napisao/la: Kako ne postoji?
Čudim se da dosada nisi vidio ovakve posudbe. Prvenstveno je stvar kako se to provodi kroz knjige, odnosno na ovaj način će Rafinha biti kupljen budžetom za sljedeću godinu, i izbjegavaju probleme sa fair playom. Suština je, ide na posudbu a ba kraju sezone ga kupuju 100%.let3 je napisao/la:Pa kakva je to prica?jopaa7 je napisao/la: Kako ne postoji?
Šta je ovo što se piše za Rafinju? neki polu- transfer, neka polu-posudba, to ne postoji.
Što ga ne kupe odmah? fol nemaju sad u Interu para, pa ce platiti na ljeto, jeldeal u qrcu
Drugo je da je klasicna posudba, to je OK. Al ovdje se pominje neka cifra od 30 miliona, a nece da se kupi, fol neke obaveze
Eno @Feld ti je odgovorio kao i @Tesnjak. Ja koliko se razumijem postoje posudbe sa opcijom kupovine kao i ove uz obaveznu kupovinu na kraju sezone + naravno ove obicne posudbe.let3 je napisao/la:Pa kakva je to prica?
Šta je ovo što se piše za Rafinju? neki polu- transfer, neka polu-posudba, to ne postoji.
Što ga ne kupe odmah? fol nemaju sad u Interu para, pa ce platiti na ljeto, jeldeal u qrcu
Drugo je da je klasicna posudba, to je OK. Al ovdje se pominje neka cifra od 30 miliona, a nece da se kupi, fol neke obaveze
Sad ces mi reci da i İstanbul Başakşehir ima ogromnih problema sa FFP, pa su morali dovesti Ardu na dvogodišnju posudbu, inace bi ga platiliTesnjak1991 je napisao/la: Čudim se da dosada nisi vidio ovakve posudbe. Prvenstveno je stvar kako se to provodi kroz knjige, odnosno na ovaj način će Rafinha biti kupljen budžetom za sljedeću godinu, i izbjegavaju probleme sa fair playom. Suština je, ide na posudbu a ba kraju sezone ga kupuju 100%.
To da ne znaju prodati je istina, i tu ništa ne možemo mi. Al' jel ti tako teško razumiti ovo sa obaveznim otkupom? Nema para odmah, već na kraju sezone i to je to. Prodan čovjek i to je to. Da ga prodaje neki engleski klub bio bi minimalno 40-50* deulofeu bi bio 30 minimalno, al' eto. Kako nam je tako nam je, bar zasad.let3 je napisao/la:Sad ces mi reci da i İstanbul Başakşehir ima ogromnih problema sa FFP, pa su morali dovesti Ardu na dvogodišnju posudbu, inace bi ga platiliTesnjak1991 je napisao/la: Čudim se da dosada nisi vidio ovakve posudbe. Prvenstveno je stvar kako se to provodi kroz knjige, odnosno na ovaj način će Rafinha biti kupljen budžetom za sljedeću godinu, i izbjegavaju probleme sa fair playom. Suština je, ide na posudbu a ba kraju sezone ga kupuju 100%.Garant i oni potrošili 500 miliona ljetos
![]()
Ljudi, uozbiljimo se, red je i priznajmo ono što je ocigledno - debili koji vode Barcu ne znaju prodati igraca kako Bog zapovjeda....zato gledamo ove komedijaške posudbe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.