Sakho: Ein Abwehrtalent für den FC Bayern?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Veće šanse su da John Terry i Wayne Bridge nakon svjetskog prvenstva zajedno odu na godišnji odmor nego da Robben ode igrat na mrtve stadione Italije.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:Andrea Agnelli ce dovesti robbena u juve![]()
smjesno smjesno![]()
mogu dobiti samo ottla hhahaha
Lazes.bh hrvat je napisao/la:sutra bi mogla biti oproštajna utakmica frankeštajna u dresu bajerna. hanuma je već davno odlučila
omerbavarac je napisao/la:Lazes.bh hrvat je napisao/la:sutra bi mogla biti oproštajna utakmica frankeštajna u dresu bajerna. hanuma je već davno odlučila![]()
![]()
Ima finale.![]()
Kako cu znati da si stariji???bh hrvat je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Lazes.bh hrvat je napisao/la:sutra bi mogla biti oproštajna utakmica frankeštajna u dresu bajerna. hanuma je već davno odlučila![]()
![]()
Ima finale.![]()
diš starijem čojku reći da laže
predobar igrac, vjerovatno najbolji mladi defanzovac u evropi, bar po meni, fizicka spremnost, borbenost, brzina za defanzivca, sve je extra za tako jednog mladog igraca, ima predispozicije za najvece domete, ovog bih lika sad volio u Manchesterumoustapha je napisao/la:Vjerovatno je dobar, cim je i Wenger bacio oko na njega.![]()
Sakho: Ein Abwehrtalent für den FC Bayern?
Ko god je ovo radio makar se mogao potruditi da staza ne bude postavljena naopako...Phill Jackson je napisao/la:ne znam jel bila ova slika legendarnog ole
Haha ma sve u svemu lijep pokusaj da se nasmijemo, ali poprilicno losa montazaIsnar je napisao/la:Ko god je ovo radio makar se mogao potruditi da staza ne bude postavljena naopako...Phill Jackson je napisao/la:ne znam jel bila ova slika legendarnog ole