OVO JE TEREN NA KOJEM SE IGRAJU DANASNJE UTAKMICE
to majstore preko mobitela pišeš, ili nisi na tekmi.. nego ti neko javlja?astra1922 je napisao/la:gracanica pred sam kraj susreta vodi protiv domacina turnira sa 3-1. strijelac dva gola bio je nas bivsi igrac mousa diabang![]()
uskoro postava zvijezde koja ce istrcati u mec protiv gradine
tek jucer odradio prvi trening sa ekipom mozda ga vidimo u nastavkuemir_dj je napisao/la:šta je sa pandzom
kako mislis tek juce... povreda je liastra1922 je napisao/la:tek jucer odradio prvi trening sa ekipom mozda ga vidimo u nastavkuemir_dj je napisao/la:šta je sa pandzom
nisam benjo ni ja gore moram ici na svadbu veceras pa nisam mogaoBenjo_AFC86 je napisao/la:Astra jesil na tekmi? xD
Biti će zanimljivo i drugo polv.
Savić i Pandža na klupi u vas..
a i u nas na klupi ima kvalitetnih igrača, evo priliku će dobiti Džafić i Tosunović u nastavku
utakmica je pocela prije 4 minuteGradacac je napisao/la:Imal kakvih informacija.Zalosno sto sportsport.ba ne prati ovo ne bi njima nista znacilo a nama mnogo znaci ili vec nekih od nasih medija da proprate malo ovo bilo bi ekstra
evo imaš astru i meneGradacac je napisao/la:Imal kakvih informacija.Zalosno sto sportsport.ba ne prati ovo ne bi njima nista znacilo a nama mnogo znaci ili vec nekih od nasih medija da proprate malo ovo bilo bi ekstra
Njima to nije interesantno jer neigra Željo ili SarajevoGradacac je napisao/la:Imal kakvih informacija.Zalosno sto sportsport.ba ne prati ovo ne bi njima nista znacilo a nama mnogo znaci ili vec nekih od nasih medija da proprate malo ovo bilo bi ekstra
Bice sigurno na kraju turnira izvjestaj...Gradacac je napisao/la:Imal kakvih informacija.Zalosno sto sportsport.ba ne prati ovo ne bi njima nista znacilo a nama mnogo znaci ili vec nekih od nasih medija da proprate malo ovo bilo bi ekstra
nemam pojma poslije prve utakmice bilo otvorenje i predstavljanje ekipa.i eto samo sto poce.i meni je malo belaj zvati non stop ali eto nek oprostiBenjo_AFC86 je napisao/la:evo imaš astru i meneGradacac je napisao/la:Imal kakvih informacija.Zalosno sto sportsport.ba ne prati ovo ne bi njima nista znacilo a nama mnogo znaci ili vec nekih od nasih medija da proprate malo ovo bilo bi ekstra
kad bude promjena pisati ćemo, imam gore čovjekaal me mrzi da ga zovem svake minute radi prilikica
EDIT: Astra, otkud tako kasno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.