Ha ha ha,jeste bilo ciganluka ali sa obje straneSteelman je napisao/la:Čelik je tad vašu ekipu, Zrinjski neočekivano pobijedio 3:0 u prvoj utakmici, vodio nas je Husref Musemić koji se i nije baš pokazao za kormilom našeg kluba. Ipak, sjećam se te utakmice u Mostaru i da ste treći gol dali onako ciganski, trebali ste vratiti loptu da bude fair play i vaš igrač koji je trebao to uraditi gura loptu u for napadaču koji daje gol. U svakom slučaju trenutna ekipa Čelika je sigurnija za prolaz sa rezultatom 1:0 nego tad ta ekipa sa tim rezultatom od 3:0, jer su momci pravi borci na terenu. Međutim, Široki Brijeg nije bez šansi i kao domaćin može nadoknaditi prednost ako mu se pruži prilika. Sve što želim je da naši momci ponove borbenost iz ove utakmice, pa nek bude šta bude.zrinja05 je napisao/la:Prije 6-7 sezons ,dobili u uzvratu 3-0 i prosli na penale.Bio sam na tekmi i odlicno se sjecam ludila tu vecer.werly je napisao/la:malo si pogrijesio,bili smo dobili prvu kuci 2-0,pa izgubili gore 3-0 kada nas je vodio marjan bloudek
Moze siroki to okrenut ali ako mozete nastavite u ovom ritmu i u subotu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ispričavam se navijačima širokog što ih morimo nekim našim pričama pred sutrašnju tekmu ali ovo sam spomenuo kao ilustraciju da možete izbaciti robijaše u kupu ali sigurno vam neće biti lako.
Sutra po meni odlučuju sitnice,inspiracija jednog ili dva igrača ili nečija pogreška.Nadam se odličnoj atmosferi i na tribinama i na terenu , kakva je bila jesenas i na širokom, pa neka pobjedi bolji tj. Zrinja
Pozz do sutra!
Detalj od prošle godine:
http://www.hskzrinjski.info/wp-content/ ... C03049.jpg