Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
zasto ne stavi flastera na rutenku, razbi nas lik
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
20 golova za poluvrijeme primit od bjelorusije..neznam sta da kazem
Ovi k'o da su oba poluvremena odigrali. Čuj 20:16

Malo me Marka počeo nervirati sa svojom tvrdoglavoscu. Vrazalic mu opet igra cijelo poluvrijeme, sut 0/2, skoro nikakav utjecaj na igru. Ovcina malo bolje, ali isto jako lose. Golmani katastrofa. Zasto Grahovac ne dobije sansu?
Odbrana srozana skroz, pucaju kako hoce, prolaze kako hoce ergo 20 golova za jedno poluvrijeme! Ne moramo dobiti, ne znaci nam puno ova utakmica, ali probaj malo s mladjim igracima, ovo gledam evo vec citano prventsvo i ne ide.
Odbrana srozana skroz, pucaju kako hoce, prolaze kako hoce ergo 20 golova za jedno poluvrijeme! Ne moramo dobiti, ne znaci nam puno ova utakmica, ali probaj malo s mladjim igracima, ovo gledam evo vec citano prventsvo i ne ide.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ubiše nas ruta i bruka iz Bjelorusije
Bježi ba, 3-4 put igram već ove poklon kvote na nas od 3-4 i vazda me zajebu. Bolje da ništa nisam igrao bio bi u dobrom plusu.
Vako valja opet postiti.
Ajmo bolan po pobjedu.

I da, Dejanović bi se trebao držati Premiera, ne može on više braniti.

Ajmo bolan po pobjedu.

I da, Dejanović bi se trebao držati Premiera, ne može on više braniti.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše. Golmana nemamo, ništa odbranit. Odbrana isto tako, nijedan napad zaustavit. U napadu samo Malinović valja, ponovo krila ne postoje. Ne preva se akcije ali ni oni se ne trude da imaju akciju, zabiju se u čošak i tu stoje i gledaju kako drugi igraju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
imaju li ovi nasi golmani bar dvije odbrane u prvom poluvremenu, svi nam hvale odbranu i onda za poluvrijeme nam Bjelorusi uvale 20 komada 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Cuj od Bjelorusije primit 20 golova na poluvremenu
Sad mora ubacit Perica umjesto Karacica,Mikic umjesto Ovcine i Zulfica umjesto Vrazalica.Idemo po preokret 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Koliko im samo Rutenka znači, da je prvu utakmicu protiv nas igrao mogu potpisati da bi nas dobili bar 6-7 razlike. Odbrane nema nikako, ne znam ni što će nam golman na golu, pa ako sam ja odbranio i oni su, loše u pm

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Hvala!Nerminovic je napisao/la:http://livetv.sx/webplayer.php?t=ifr&c= ... =225&si=13" onclick="window.open(this.href);return false;Effenberg je napisao/la:Moze li neki link za stream molim vas?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- invincible1921
- Kontakt:
A koje krampe braco mila, fulaju 1 na 1. Pasovi odlaze u out. Kud zatrazi uopste link. Nek ih je sramota, evo 7 razlike.

Coronados de gloria vivamos,
I bjelorusima isto ova tekma ništa ne znači ali se ljudi bore jer igraju za svoju državu, a ovi naši 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bjezi ba,ne znam ni sto gledam ovo
Ocito nasi shvatili ovo totalno revijalno,za 34 min. 23 gola smo primili 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Opet stativa. Više smo stativa pogodili, nego što smo golova dali.

ccccccc koji smo mi bolesnici pratimo gledao dok se oni sprdaju sa nasim zivcima
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.