Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Ako se na nekoj utakmici moze primjetiti da ima mozda i nekih necasnih radnji onda je ova primjer za to.Bas sve je licilo na dogovoreni remi.
Kod Pjanica me ozbiljno nervira sto je mlakonja,igra Totti-izvodi mu sve prekide,hajd dobro on je legenda,dodje Ljajic -uzima mu prekide,novajlija,dodje Strottman-uzima mu prekide,novajlija,dodje ovaj Radja-uzima mu prekide,novajlija.
Pa dragi Mire,dokle vise,trgni se malo.
Kod Pjanica me ozbiljno nervira sto je mlakonja,igra Totti-izvodi mu sve prekide,hajd dobro on je legenda,dodje Ljajic -uzima mu prekide,novajlija,dodje Strottman-uzima mu prekide,novajlija,dodje ovaj Radja-uzima mu prekide,novajlija.
Miralem ko ckapidrummer je napisao/la:Ako se na nekoj utakmici moze primjetiti da ima mozda i nekih necasnih radnji onda je ova primjer za to.Bas sve je licilo na dogovoreni remi.

4-IN-A-ROW
jbg valjda trener odredjuje ko ce izvodit prekide, nije to da dodje najjaci baja i kae ja izvodim
Gervinho,taj fakat pretjeruje i brat mu Ljajic ,ccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo Pjanića na tribinama, gleda utakmicu PSG - Marsey
Nevjerujem da je iz neke ljubavi prema PSG-u dosao da gleda, a mozda ga je i Pape zvao, ko ce znati
Nevjerujem da je iz neke ljubavi prema PSG-u dosao da gleda, a mozda ga je i Pape zvao, ko ce znati

- Goalgetter
- Kontakt:
Pozvan od strane PSG-a kao gost, da dodje gledati utakmicu. Suska, se suska.Sheyi je napisao/la:Evo Pjanića na tribinama, gleda utakmicu PSG - Marsey
Nevjerujem da je iz neke ljubavi prema PSG-u dosao da gleda utakmicu.

Ako misli ići u PSG, bolje mu je da ostane u Romi, valjda je zaslužio da bude u top 5 ekipa Europe, a ne u vještačke klubove!
Sad se suska, a sljedecu utakmicu na Olimpicu bi se moglo zvizdati.
Veoma glup potez, kad znas kakvi su navijaci u Italiji.
Veoma glup potez, kad znas kakvi su navijaci u Italiji.
PSG je pravi klub za tebe !
Taman kad potpišeš, moći ćeš s Papetom iz Pariza zajedno pratit' utakmice na tv - u. Još jedan razlog više da potpišeš !!
Potpiši !!!!
Taman kad potpišeš, moći ćeš s Papetom iz Pariza zajedno pratit' utakmice na tv - u. Još jedan razlog više da potpišeš !!
Potpiši !!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Je li ono Pjanketu Ibra ganci hebao sve na nekoj utakmici...
Nesto mi se se to muti po glavi
Nesto mi se se to muti po glavi

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Onda u podgrmeč, tu neće propasti.Mislim, kakva je to priča, PSG je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najkonkurentnijih klubova Evrope, duplo mu je manje vremena trebalo nego Citiju koji je uložio iste pare (zapravo, PSG je već ispred Citija)....u njemu igraju vrhunski igrači, ima tradiciju, ima navijače.....jednostavno klub za velike igrače. Kao što je Mire. Samo to još treba potvrditi igrama u velikom klubu.Virtu4l je napisao/la:Idealan klub za propasti.
Yebo utamicu ,Pjanic spavaGoalgetter je napisao/la: Pozvan od strane PSG-a kao gost, da dodje gledati utakmicu. Suska, se suska.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
gringo, ovo?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 02 mar 2014, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Veoma los potez... Ionako je bio na zubu navijača mogu misliti kako će ovaj potez protumačiti..,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Haha isto su Dzeki govorili za City a sad osvajaju sve živo. Hahahaha. PSG je trenutno jedan od najboljih 5-6 klubova na svjetu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
A za navijace ga boli on stvar.. Pokazali li su kakva su stoka kad su ga napali u autu i ispljuvali kad je cestitao Lulicu ma golu u kupu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne valja PSG, bolji je Guizku Renhe iz Japana, pardon Vietnama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
A šta je to PSG ako nije jedna od najjačih ekipa svijeta? Jedino za Bayern i Real možeš reći da su jači, a o finansijskim uvjetima da ne pričamo... I što je najvažnije, u PSG-u ima mjesta za Miralema.Amal1 je napisao/la:Ako misli ići u PSG, bolje mu je da ostane u Romi, valjda je zaslužio da bude u top 5 ekipa Europe, a ne u vještačke klubove!
- Unknown Genius
- Kontakt:
OFFTOPIC: Samo da pohvalim potpis, odlično si to posložio, kao da si mene pitao za svaku poziciju.DonCorleone je napisao/la:Ne valja PSG, bolji je Guizku Renhe iz Japana, pardon Vietnama.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.