Odlicno
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ja bas gledam sliku kontam jel moguce da je ovo Malone dosao 
Odlicno
Odlicno
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jest, ispred fontane slika u onim kaficima. Nikako da naletim na Juku u Tuzli, a i ja skroz malo vremena imam, da vidim sjeca li se kad smo nekad basketali. Sumnjam da je zaboravio.
Znaci gledati ce se musa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- JohnCleese
- Kontakt:
Vidio sam ih jutros oko 11 pola 12 h kod Mejdana, odsetetase lagano u pravcu Slatine.
Uopste nisam znao da je onaj s njim Malone,
iz daljine mi izgledao kao neki sarlatan pa nisam ni obracao posebnu paznju
Uopste nisam znao da je onaj s njim Malone,
iz daljine mi izgledao kao neki sarlatan pa nisam ni obracao posebnu paznju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve su sanse da Malone zamjeni Mulaomerovica u kvalifikacijama? 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
0,000000001 %Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Malone zamjeni Mulaomerovica u kvalifikacijama?
calcio je napisao/la:0,000000001 %Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Malone zamjeni Mulaomerovica u kvalifikacijama?

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
phily je napisao/la:calcio je napisao/la:0,000000001 %Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Malone zamjeni Mulaomerovica u kvalifikacijama?
s Jukom gore na slicni pored Malone-a je i pomocni GM Nuggetsa Arturas Karnisovas
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi odveo ga u Venecianu na ITA specijalitete 
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Pojo je on i cevapa, cisto sumnjam da je Juka los domacintuzlak1987 je napisao/la:Vidi odveo ga u Venecianu na ITA specijalitete
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- Goalgetter
- Kontakt:
phily je napisao/la:calcio je napisao/la:0,000000001 %Goalgetter je napisao/la:Kakve su sanse da Malone zamjeni Mulaomerovica u kvalifikacijama?
Došli Musu skautirat da vide isplati li se tankirat kad on bude izlazio na draft.miki_92 je napisao/la:s Jukom gore na slicni pored Malone-a je i pomocni GM Nuggetsa Arturas Karnisovas
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftomRimes87 je napisao/la:Pojo je on i cevapa, cisto sumnjam da je Juka los domacintuzlak1987 je napisao/la:Vidi odveo ga u Venecianu na ITA specijalitete
Morat ce Malone cekati kada BiH bude igrala u Sarajevu da ode na cevape u petici ili kod brajlovica ili u zelji pa da vidi sta su cevapi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Igramo sa Švedskom u Skenderiji...nerminh74 je napisao/la:U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftomRimes87 je napisao/la:Pojo je on i cevapa, cisto sumnjam da je Juka los domacintuzlak1987 je napisao/la:Vidi odveo ga u Venecianu na ITA specijalitete
Morat ce Malone cekati kada BiH bude igrala u Sarajevu da ode na cevape u petici ili kod brajlovica ili u zelji pa da vidi sta su cevapi
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
eh nermine, ako hoces iskreno, meni se u sumonu uopste ne svidja, al uopste, na sve lici, na cevape nikakonerminh74 je napisao/la:U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftom
meni su ovo pravi cevapi i drugacije ne moze biti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa preliveni cevapi su daleko bolji. Sarajevski su slabi bas jer je somun suh.nerminh74 je napisao/la: U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftom
Eto ja npr nisam pojeo losije cevape nego u Zelji
Najbolji su u Travniku. Al nije oko cevapa, meni su generalno u Tuzli vrhunski.
Hahaha, kao da sam ja ovo pisao. Gdje su ti najbolji, Sezam, Sarajka, Limenka, Plej, Behar...?tuzlak1987 je napisao/la:Pa preliveni cevapi su daleko bolji. Sarajevski su slabi bas jer je somun suh.nerminh74 je napisao/la: U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftom
Eto ja npr nisam pojeo losije cevape nego u Zeljijer su suhi i jos ih zbrzaju.
Najbolji su u Travniku. Al nije oko cevapa, meni su generalno u Tuzli vrhunski.
Da napisem nesto i o temi
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma bolji tuzlanski cevapi 2x, samo je problem sto ih niko nije probao, ili se jedu na nekim losijim mjestima, pa bude takvo misljenje k'o kod @nermina. Ima vise tih cevabdzinica u Tz gdje su cevapi vrhunski. S obzirom da sam ja u hrani itekako izbirljiv, a cevapi uvijek mogu, obisao sam sva ta mjesta bezbroj puta. I meni u Sezamu mozda najbolji.
P.S. Imaju u onoj Cesmi, mogu se naruciti sarajevski cevapi.
P.S. Imaju u onoj Cesmi, mogu se naruciti sarajevski cevapi.
Re: RE: Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Ma brate, Sarajka ima odlicne cevape, a sto se Travnika tice, Hari ima najbolje cevape u BiH i tacka. Samo trazis malo vise poljeva i dobar sikobe24 je napisao/la:Hahaha, kao da sam ja ovo pisao. Gdje su ti najbolji, Sezam, Sarajka, Limenka, Plej, Behar...?tuzlak1987 je napisao/la:Pa preliveni cevapi su daleko bolji. Sarajevski su slabi bas jer je somun suh.nerminh74 je napisao/la: U tuzli nema klasicnih cevapa nego tako zvana partizanka mali cevapi u lepini (ne somunu) preliveni saftom
Eto ja npr nisam pojeo losije cevape nego u Zeljijer su suhi i jos ih zbrzaju.
Najbolji su u Travniku. Al nije oko cevapa, meni su generalno u Tuzli vrhunski.Zlatnik je isto uveo nekakve specificne cevape, nisu losi, ali meni su ovi klasicni ipak ukusniji. Za mene je Sezam No1.
Da napisem nesto i o temi [emoji38] Velika je ovo stvar sto je Malone dosao kod Jusufa. Ocigledno je da imaju odlican odnos, da se medjusobno uvazavaju i da on na Juku maksimalno racuna. Samo da ga ako Bog da zaobidju povrede, mogla bi ovo biti njegova sezona.
Sigurno je ba Malone dosao radi i Juke, a i Dzanana.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,