Razumio bih da primaju platu za trolanje...ovako...
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa penaldzija dao 5 golova od toga 3 iz penala , bio nebitan faktor.Pogba je napisao/la: ↑12 jul 2021, 15:55Pogba odličan, jedini argument da ne bude u timu je podbačaj Francuske, inače sve čisto.
CR zbog golova je morao biti, ne bih ga ni ja stavio u ekipu, ali nijedan napadač se nije specijalno pokazao na Euru.
Kao što sam ti pisao i prije tekme, za mene je Chiellini apsolutno MVP prvenstva. Maguire je tu stavljen ispred Bonnucia politički, oba Italijana su trebala biti tu.
Maehle i Dolberg, LOL
Xhaka je tu zbog overachievementa Svice.
Nisam, valjda nije fake
Sam sebe syebaoMokes je napisao/la: ↑12 jul 2021, 17:10Kako misliš pokloniti, kada si i sam ovo pisaoJustin je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:46Ja kazem da je zasluzio. Jasno je da dobiti nece. Kao sto ni Wesley Sneijder nije 2010.Rajaz je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:38Tu je i Jorginho, na 12-tom mjestu,
Ballon d'Or 2021 winner - Betfair odds
Lionel Messi - 2/1
Harry Kane - 9/2
Kylian Mbappe - 6/1
Robert Lewandowski - 6/1
Cristiano Ronaldo - 8/1
N'Golo Kante - 8/1
Neymar - 9/1
Raheem Sterling - 10/1
Ciro Immobile - 14/1
Kevin De Bruyne - 16/1
Lorenzo Insigne - 16/1
Jorginho - 20/1
Ako ti i @Chief niste objektivni, kladionice sigurno jesu![]()
Poklonit ce Midzetu nakon bezvezne sezone. Svakako nebitna nagrada.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2021, 17:53Sam sebe syebao![]()
Ne razumijem sta zelis reci. Pa objektivno gledano je jasno da su najvece sanse da tvoj miljenik uzima. To i ja mislim. Druga stvar je sto nije zasluzio.Mokes je napisao/la: ↑12 jul 2021, 17:10Kako misliš pokloniti, kada si i sam ovo pisaoJustin je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:46Ja kazem da je zasluzio. Jasno je da dobiti nece. Kao sto ni Wesley Sneijder nije 2010.Rajaz je napisao/la: ↑12 jul 2021, 16:38Tu je i Jorginho, na 12-tom mjestu,
Ballon d'Or 2021 winner - Betfair odds
Lionel Messi - 2/1
Harry Kane - 9/2
Kylian Mbappe - 6/1
Robert Lewandowski - 6/1
Cristiano Ronaldo - 8/1
N'Golo Kante - 8/1
Neymar - 9/1
Raheem Sterling - 10/1
Ciro Immobile - 14/1
Kevin De Bruyne - 16/1
Lorenzo Insigne - 16/1
Jorginho - 20/1
Ako ti i @Chief niste objektivni, kladionice sigurno jesu![]()
Poklonit ce Midzetu nakon bezvezne sezone. Svakako nebitna nagrada.
Treba i ovo spasiti
Ma nista me vise ne moze iznenaditi. Nekima izgleda treba crtati.
Trebaju spojiti prošlu i ovu godinu, i dati lewandowskom. Da se iskupe za blasfemiju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:56Ovi Messijevi fanboyi su najgora sorta na ovom forumu, mozda Messi i zasluzuje da osvoji zlatnu loptu, osvojio je Copa Ameriku, najbolji igrač / strijelac La Lige. U Ligi prvaka ove sezone je podbacio, 5 golova (4) iz penala, više golova En Nesyri dao.
U Ligi šampiona godinama ništa nije osvojio, La Ligu ne osvaja evo treću (drugu**)sezonu. Ako neko tvrdi da možda neki drugi igrač zaslužuje to je legitimno mišljenje.
Po svemu sudeći niko se nije previše isticao, da je Benzema osvojio LŠ i EURO bio bi legitiman. Ovako vjerovatno Messi i zaslužuje epitet najboljeg jer po suhoj kvaliteti i jeste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.