Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 03 okt 2023, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakvo blamiranje, morao sam u spoiler sakriti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Precjenjuju se u zadnje vrijeme samo je pitanje bilo. Prvo u Mostaru dobise po mozgu pa sinoc i neki dan od hordasakillafrommanilla je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:36koliko sam shvatio, ono je tek pocetakCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:34Bravo horde za sinoc jao sta ste im uradili koji navijacki plus![]()
![]()

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 03 okt 2023, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.

Štilić stari lisac, bar je 3 metra u offside-u , ali može nam se

I sta rece uprava vase miskina, ne prihvataju ostavku
To je isto kao uposlenik hoce da ide iz firme, a sef mu ne da. Gdje to ima jos
Ujdurma u rangu srba, ali zaboravljaju da baba koksal nema obraza, i ne halali feninga. Lik je u radomlju cekao otkaz, nakon sto 17 utakmica nisu pobjedili. Zaviti ce on vas jos u crno

To je isto kao uposlenik hoce da ide iz firme, a sef mu ne da. Gdje to ima jos

Ujdurma u rangu srba, ali zaboravljaju da baba koksal nema obraza, i ne halali feninga. Lik je u radomlju cekao otkaz, nakon sto 17 utakmica nisu pobjedili. Zaviti ce on vas jos u crno
- napoleon72
- Kontakt:
Glupko, tvoja grupa sinoc pjeva "sa pobjedama dolaze i titule", jel to znaci da ste i vi najavili borbu za titulu???nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:59Vasa navijacka grupa je u vise navrata skandirala hocemo titulu, tako da se vase najvatrenije pristalice biti zadovolje samo titulom, na osnovu toga sam napisao. Nije u pitanju nikakva utjeha nego realna situacija, jel trebam sad napisati da je nama cilj da se nosimo sa Zrinjskim a to je nemoguce iz xy razloga ili trebam biti realan ko onaj vas debil pa napisati prije Evrope mozemo se nositi sa Alkmarom, Gentom, Fiorentinom a vi ispadoste od ljudi koji su amateri u poređenju sa njima.Morpheus je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:44Ko je bolan najavio titulu? Rožman? Igrači? Sad ćeš reći forumaši najavili.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:39Od Evrope smo trenutno udaljeni manje nego vi od titule, uz utakmicu vise od suparnika ali to ne mjenja puno, tako da niste nista blize svom cilju nego mi. Vidjecemo vasa najavljivanja i borbu za titulu.
I pazi prvog dijela rečenica, kakva utjeha **** te![]()

Kakav muflon, ovaj je i Meraka zayeb'o
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Jel to bilo trke po seher sarajevu sinoc
- svrakino1921
- Kontakt:
Normalnoboki86 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:53I sta rece uprava vase miskina, ne prihvataju ostavku![]()
To je isto kao uposlenik hoce da ide iz firme, a sef mu ne da. Gdje to ima jos![]()
![]()
Kod nas je TM generalni sponzor i ako TM kaze da trener ima podrsku od njih sta ce molim te uprava onda uradit
Evo imamo primjer Pitara gdje se oni ko navijaci ne pitaju nizasta u klubu
Gosp.Mirvic to smjeni kad hoce i koga hoce
Sjever bojkotuje al to nikog ne interesuje u klubu
Pa se onda vrate i opet kao da se nisu vratili uopste s tim sto kad krenu na gostovanje dobiju batine od TM i syebu u kaficu muski toalet u svojo bjezaniji u isti
Kako je prošla operacija u Splitu bežesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:13Normalnoboki86 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:53I sta rece uprava vase miskina, ne prihvataju ostavku![]()
To je isto kao uposlenik hoce da ide iz firme, a sef mu ne da. Gdje to ima jos![]()
![]()
Kod nas je TM generalni sponzor i ako TM kaze da trener ima podrsku od njih sta ce molim te uprava onda uradit
Pa se onda vrate i opet kao da se nisu vratili uopste s tim sto kad krenu na gostovanje dobiju batine od TM i syebu u kaficu muski toalet u svojo bjezaniji u isti
Jel sve ok
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Samo Peljto, Njegomirović i Gigović dolaze u obzir za derbi.
Povedi ih Simone.

Povedi ih Simone.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ti nam reci kad već imaš informacije.Dovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:16Kako je prošla operacija u Splitu bežesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:13Normalnoboki86 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:53I sta rece uprava vase miskina, ne prihvataju ostavku![]()
![]()
Jel sve ok
Želim komšijama TM da još sto godina budu generalni sponzori svoga voljenog kluba. A Bašić ih vodio do penzije!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pitam momka jer je pisao da ide na operaciju ili neku kontrolu u Split al fakatBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:18Ti nam reci kad već imaš informacije.Dovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:16Kako je prošla operacija u Splitu bežesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:13
Normalno
Jel sve ok
Zato čovjeka i pitam
Na koje ti informacije u vezi Splita misliš ja fakat ne znam
Znam samo ono što MAHALA priča
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- svrakino1921
- Kontakt:
Bila je kontrolaDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:16Kako je prošla operacija u Splitu bežesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:13Normalnoboki86 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 08:53I sta rece uprava vase miskina, ne prihvataju ostavku![]()
![]()
Jel sve ok
Sve ok.
Imao sam tesku operaciju
I tesko sam bolestan
Moram se pazit i cuvat
Ovaj forum mi dode ko terapija
Hvala na pitanjju
Ziv i zdrav ti meni bio
Zdravlje je najbitnije
Bolestan covjek ima samo jednu zelju
Zdrav 101 zelju
-
- Kontakt:
Pjesma u kojoj se pobjede i titule spominju u kontekstu da jedan gol moze sve promijeniti, nigdje u pjesmi se ne trazi od igraca da osvoje titulu, objasnio sam ti malo detaljnije posto ne mozes uzeti jedan dio pjesme da bih shvatio poentu nje, sta ti nije jasno? Ako ti ja moram objasnjavati razliku izmedju te pjesme i skandiranja hocemo titulu sta da ti kazem, uzivaj samo. A to glupko ovo ono ma samo jako preko tastature.napoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:03Glupko, tvoja grupa sinoc pjeva "sa pobjedama dolaze i titule", jel to znaci da ste i vi najavili borbu za titulu???nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 23:59Vasa navijacka grupa je u vise navrata skandirala hocemo titulu, tako da se vase najvatrenije pristalice biti zadovolje samo titulom, na osnovu toga sam napisao. Nije u pitanju nikakva utjeha nego realna situacija, jel trebam sad napisati da je nama cilj da se nosimo sa Zrinjskim a to je nemoguce iz xy razloga ili trebam biti realan ko onaj vas debil pa napisati prije Evrope mozemo se nositi sa Alkmarom, Gentom, Fiorentinom a vi ispadoste od ljudi koji su amateri u poređenju sa njima.![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav muflon, ovaj je i Meraka zayeb'o

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Do mene je onda, halaliDovoljan je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:25Pitam momka jer je pisao da ide na operaciju ili neku kontrolu u Split al fakat
Zato čovjeka i pitam
Na koje ti informacije u vezi Splita misliš ja fakat ne znam
Znam samo ono što MAHALA priča![]()
-
- Kontakt:
Saudijci su pokrili naknadu za Al Jabera. Imaju neki program popularizacije fudbala koji vodi Romeo Jozak. Nešto u tom fazonu, nisam 100% siguran.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Kralju cuvaj se i ozdravi sto prijesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 09:26
Bila je kontrola
Sve ok.
Imao sam tesku operaciju
I tesko sam bolestan
Moram se pazit i cuvat
Ovaj forum mi dode ko terapija
Hvala na pitanjju
Ziv i zdrav ti meni bio
Zdravlje je najbitnije
Bolestan covjek ima samo jednu zelju
Zdrav 101 zelju