Evo taboo lover sta veli: Tema zakljucana pa sam morao ovako kopirati Babara
1. Za ovo (Tobe) mogu samo glasat slicni njemu, Muha i onaj guzni mu haver sto ne zna ni za koga navija pa se rasteze izmedju dva pdfa ko isus
Nemas pojma do bana sam glasao za feldu a poslije za tobetija s drugih accta.
2. Sariel molio ljude po Tuzli da mu pomognu oko antibot pitanja kad se registrovao
3. Imate neki fazon koji je ocito samo vama sa PLBiH jasan i zanimljiv thumbdown:
4. Bolje Soulja nego Mlohavi Mill
onda napise Mlohavi Mill moze samo u isti kos sa Souljom
BVB naravno zna whats up
PostPostao/la bvb » 12 dec 2017, 14:16
Podrska za Mahalu, Meek >>>>> Soulja.
Tad boss babar pocinje da sizi
5. cinjenica je da za njega (vojvodu) nije glasalo 5 ljudi van PLBiH pdfa. Uspavanka i bezveze zato sto ne ulijece na teme sa pokusajima trollanja i fazonima sa stand up comedy nastupa iz 80-ih?
6. Jezim se jer nekako imam osjecaj da je na isti nacin kod nas Bakir izabran
Vrh ovo je vrh
Tad saznajemo da on nije boss nego Babar
PostPostao/la sviunapad1010 » 12 dec 2017, 14:35
Muhoni Boss inace poznat sa pdf prve lige fbih kao Obleti uvijek cool forumas bio. Ne znam jel polozio testove za vozacku valjda je pravo su ga handrili a i B1 za njemački. Jesi poceo druze raditi u dojclandu u staračkom domu?
Inace veliki navijač Rijeke

Theboss alias Obleti ukratko.
Edit: U raspravi obicno salje da se popije mlijeko i na spavanje, uradi zadaća i tako to neki fazoni.
Zajeban lik pravo.
Idemo dalje za iste pare
7.Sustize Feld, proradio gradacacki lobi
PostPostao/la theboss_RD07 » 17 dec 2017, 11:20
8. A
koliko ste jadni u pm. De ugasi odma anketu, daj mu nagradu i ajmo nastavit sa normalnim diskusijama ko i dosad. Yebo vas tobe
on je sretan kad ko dobije ban
9.Cuj forumas godine trajno banovan
PostPostao/la theboss_RD07 » 21 dec 2017, 12:28
10. Cestitke nasoj kanti
moj monte niga ko te proziva
Sve o muzici theboss ne repu samo. Hvala lijepo, stavi barem Cube ili Nate dogg kakav meek ahha.