Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da glupačoMocMahale444 je napisao/la:Jel stvarno 4-3
Kurvice romanticna ok, lete pred rudu ovi.escobarpablo je napisao/la:Da glupačoMocMahale444 je napisao/la:Jel stvarno 4-3
MocMahale444 je napisao/la:Kurvice romanticna ok, lete pred rudu ovi.escobarpablo je napisao/la:Da glupačoMocMahale444 je napisao/la:Jel stvarno 4-3
Sturnu Babar fufica kad je vidio kako se castimo. Nego esko dvaput je dvaputescobarpablo je napisao/la:
AhhahaahhaahahahahhaZeljo92 je napisao/la:I na slininom turniru ce izgubit izgleda. 3:0 za najveci klub u drzavi FK ZELJEZNICAR u prvom poluvremenu
Neće ti ovo niko čitatitheboss_RD07 je napisao/la:E moj Muha. Ti moras prije svega shvatit da jedan klaun koji sa 30+ nigdje u zivotu prispio nije, jednostano NE MOZE rec nesto sto ce meni bit bitno.
Ti si jedna obicna maskota koju niko van ove teme ne uzima za ozbiljno. Poslije tvog bana mi se samo javilo troje ljudi koji su mi rekli ko si i sta si, i da ne vrijedi zbog takvog pacenika ban popusit.
Ja tebe ni u jednom postu nisam direktno uvrijedio da si glup, da si retardiran ili pravljen od strane brata (kojeg sam ja davno, igrom slucaja izgubio). Ali to je ocito maksimum do kojeg tvoj jadni pacenicki mozak moze dogurati.
Ja ne lazem. Ko god zeli moze provjeriti ko je poceo raspravu svojim provokacijama. Do tvog bana sam i ozbiljno raspravljao i nervirao se jer sam imao neki respekt prema tebi posto sam te znao samo s teme muzika. A kad sam vidio kakav jad prosipas i da ti je sviunapad, kojeg su mostarci otjerali sa prve fbih, glavna inspiracija... od tad si ti za mene samo **** i kao covjek bas kao svi koje te na tako jadan nacin podrzavaju.
Posto vidim da se ne mozes ni zajebavat a da ne vrijedjas, za mene je ova rasprava zavrsena a ti i dalje ostajes **** sto cu ti ako treba napomenuti svaki put kad me citiras na nekoj drugoj temi. Ugodna noc
Uz iznimku da Lutvo sa Novog Beograda s vremena na vreme može šarnuti reč ili dve.BitangaSaMejtasha je napisao/la:ovu temu treba ograniciti samo na kanton sarajevo
skoroalen je napisao/la:Ovo je tema PL Prepucavanja a ne muzika. Nisam znao da sam blizu staračkog, sad sam se već nasekir'o.
@MocMahale kako nema niko šta fino reći o tebi? Sram da ih bude.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Ma to je u šali bilo, jedini sam ti dao bodove u toj kategoriji.MocMahale444 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ovo je tema PL Prepucavanja a ne muzika. Nisam znao da sam blizu staračkog, sad sam se već nasekir'o.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalkpa eto prvi si mi dao 2b za kantu godine, halal ti bilo. O drugima necu ni da pominjem. Meni zao ovog malog ali trazio je guzici cepa. Kajem se i oprasta se pola.
Ako odem na drugu temu on trazi ban i jbga lakse ovdje, necu vise.
Zeljo92 je napisao/la:I na slininom turniru ce izgubit izgleda. 3:0 za najveci klub u drzavi FK ZELJEZNICAR u prvom poluvremenu
MocMahale444 je napisao/la:Meni zao ovog malog ali trazio je guzici cepa.
Znam ba brate salim se, isto kao i za mnoge stvari.skoroalen je napisao/la:Ma to je u šali bilo, jedini sam ti dao bodove u toj kategoriji.MocMahale444 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ovo je tema PL Prepucavanja a ne muzika. Nisam znao da sam blizu staračkog, sad sam se već nasekir'o.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalkpa eto prvi si mi dao 2b za kantu godine, halal ti bilo. O drugima necu ni da pominjem. Meni zao ovog malog ali trazio je guzici cepa. Kajem se i oprasta se pola.
Ako odem na drugu temu on trazi ban i jbga lakse ovdje, necu vise.
Za forumaša sam ti dao 4, tako da si 2 u plusu.
Poslano sa mog SM-J500FN koristeći Tapatalk
Pi.cko gdje si bio nakon sto smo vas na Grbavici nakantali????? Javljas se kad smijes a kad dobijete po pici nidje te. Glupane.escobarpablo je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:I na slininom turniru ce izgubit izgleda. 3:0 za najveci klub u drzavi FK ZELJEZNICAR u prvom poluvremenu![]()
![]()
![]()
![]()
Glupaneee, glupaneee, glupaneee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.