Sad lagano gledati ceremoniju.

http://nbacro.com/kolumne/21-27460 ! Ne znam da li je bila ova, ali nikad dosta !filip13 je napisao/la:http://nbacro.com/intervjui/intervju-jo ... mons-27457
Ovo sto sam ja danas gledao je zalosno. Kazu ne valja suditi po jednoj utakmici, ali nije to vise jedna utakmica nego niz sezona za neke.Kawhi je napisao/la:Zbog toga ja kazem da je Kawhi babuka. Ja ne pamtim sezonu kad sam se vise nervirao, a imamo samo 6 poraza, drugi smo na zapadu i sve ostalo sto ide s tim najvise zbog njega, da ne kazem samo zbog njega. Naravno da je s ovom igrom pusiona u PO, ali nekako kontam da treba vremena da se uklopi sve. Ipak se je previse toga promijenilo ovo ljeto.
Ako do februara/marta doguramo s finom sansom za drugo i popravimo igru ja presretan. Vidio se mali napredak u zadnje vrijeme, ali ne dovoljno da budem sretan.
adriano_leite je napisao/la:Ovo sto sam ja danas gledao je zalosno. Kazu ne valja suditi po jednoj utakmici, ali nije to vise jedna utakmica nego niz sezona za neke.Kawhi je napisao/la:Zbog toga ja kazem da je Kawhi babuka. Ja ne pamtim sezonu kad sam se vise nervirao, a imamo samo 6 poraza, drugi smo na zapadu i sve ostalo sto ide s tim najvise zbog njega, da ne kazem samo zbog njega. Naravno da je s ovom igrom pusiona u PO, ali nekako kontam da treba vremena da se uklopi sve. Ipak se je previse toga promijenilo ovo ljeto.
Ako do februara/marta doguramo s finom sansom za drugo i popravimo igru ja presretan. Vidio se mali napredak u zadnje vrijeme, ali ne dovoljno da budem sretan.
Danny Green - do bola precijenjen igrac. Pop je od njega izvukao maksimum i zahvaljujuci Popu i solidnoj odbrani on je i dalje u ligi. Nit je dobar suter nit je koji **** (moze pogoditi otvorenu tricu). Moze tako da coskari i to je to. Ako sta udje dobro i jest. Veceras katastrofa u defanzivi uz pogodjenih par suteva. Jos Paul nije igrao drugo poluvrijeme inace bi bilo jos vise problema po Spurse (na kraju rezultat izgleda i dobro ali su Spursi cijelo vrijeme gubili 10-14 razlike).
Simmons - energija i atletika tu, kosarkasko umijece 0. Moze ponekad pogoditi sut ali daleko je od dobrog sutera. Trudi se jer je morao placati da igra u D Ligi, ali nema pravo onoliko se ispucavati kada se lomi rezultat.
Mills - debilcina na kvadrat. Jedino sto zna je zabiti glavu i krenuti u neki dribling i isforsirati tricu. Kad pogadja to je odlicno a kad ne pogadja onda je svaka minuta na parketu igrac manje za Spurse. U odbrani ne postoji i penetrira ga ko stigne.
Parker - od njega vise nema nista. Ako ne pogodi 4 5 puta onda samo kao koka zivicarka nesto kljuca ali nista ne radi za ekipu. Odbrana kao i kod Millsa (igrac manje).
LMA 13 suteva imao od kojih su 2 bila polaganja nakon ofanzivnih skokova. Dakle 11 suteva za All Star visokog igraca, koji je odlican scorer iz svih pozicija, jednostavno je premalo. Ali kako da dodje do lopte kad poluigraci poput Millsa i Simmonsa forsiraju nesto?
Draga vremena Crvene rakete i kad se znalo ko sta radi u Spursima. Ovo je sve osim Spursa koje sam ja navikao gledati.
Green, Mills i Parker moraju prestati igrati znacajne minute, kao i Simmons, pogotovo kad je tijesno, a ne ide ga sut.
Lijepo procitaj sta sam napisao. Green je solidan defanzivac i moze pogoditi sut. Precijenjen je i Pop je izvukao max iz njega. Ne treba zaboraviti da jedno vrijeme nije ni u ligi bio. Kako god, daleko je od materijala da bude starter u NBA ekipi.lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ovo sto sam ja danas gledao je zalosno. Kazu ne valja suditi po jednoj utakmici, ali nije to vise jedna utakmica nego niz sezona za neke.Kawhi je napisao/la:Zbog toga ja kazem da je Kawhi babuka. Ja ne pamtim sezonu kad sam se vise nervirao, a imamo samo 6 poraza, drugi smo na zapadu i sve ostalo sto ide s tim najvise zbog njega, da ne kazem samo zbog njega. Naravno da je s ovom igrom pusiona u PO, ali nekako kontam da treba vremena da se uklopi sve. Ipak se je previse toga promijenilo ovo ljeto.
Danny Green - do bola precijenjen igrac. Pop je od njega izvukao maksimum i zahvaljujuci Popu i solidnoj odbrani on je i dalje u ligi. Nit je dobar suter nit je koji **** (moze pogoditi otvorenu tricu). Moze tako da coskari i to je to. Ako sta udje dobro i jest. Veceras katastrofa u defanzivi uz pogodjenih par suteva. Jos Paul nije igrao drugo poluvrijeme inace bi bilo jos vise problema po Spurse (na kraju rezultat izgleda i dobro ali su Spursi cijelo vrijeme gubili 10-14 razlike).
Simmons - energija i atletika tu, kosarkasko umijece 0. Moze ponekad pogoditi sut ali daleko je od dobrog sutera. Trudi se jer je morao placati da igra u D Ligi, ali nema pravo onoliko se ispucavati kada se lomi rezultat.
Mills - debilcina na kvadrat. Jedino sto zna je zabiti glavu i krenuti u neki dribling i isforsirati tricu. Kad pogadja to je odlicno a kad ne pogadja onda je svaka minuta na parketu igrac manje za Spurse. U odbrani ne postoji i penetrira ga ko stigne.
Parker - od njega vise nema nista. Ako ne pogodi 4 5 puta onda samo kao koka zivicarka nesto kljuca ali nista ne radi za ekipu. Odbrana kao i kod Millsa (igrac manje).
LMA 13 suteva imao od kojih su 2 bila polaganja nakon ofanzivnih skokova. Dakle 11 suteva za All Star visokog igraca, koji je odlican scorer iz svih pozicija, jednostavno je premalo. Ali kako da dodje do lopte kad poluigraci poput Millsa i Simmonsa forsiraju nesto?
Draga vremena Crvene rakete i kad se znalo ko sta radi u Spursima. Ovo je sve osim Spursa koje sam ja navikao gledati.
Green, Mills i Parker moraju prestati igrati znacajne minute, kao i Simmons, pogotovo kad je tijesno, a ne ide ga sut.
Green nije vrijedan 10 miliona slazem se,ali ne igra bas tako losu sezonuMills je odlican,ne znam sta zelis od igraca sa klupe 11,3 ppg
LMA igra uzasnu sezonu,mozda i najgoru u karijeri.
Koji od njih igra preko 23 minute a pri tome je play?lumani je napisao/la:Mills je takav igrac a njegova uloga je da ude i shutira pa sta bude.Vise od 11ppg ne mozes ocekivati,a da ga krene svaku noc to je malo previsemnogo je takvih igraca u nba,udu sa klupe da bi shutirali(imaju 2,3 u Cavsima)
adriano_leite je napisao/la:Koji od njih igra preko 23 minute a pri tome je play?lumani je napisao/la:Mills je takav igrac a njegova uloga je da ude i shutira pa sta bude.Vise od 11ppg ne mozes ocekivati,a da ga krene svaku noc to je malo previsemnogo je takvih igraca u nba,udu sa klupe da bi shutirali(imaju 2,3 u Cavsima)
Koji igrac Cavsa ulazi da sutira i ima 23 minute prosjecno? Mislis na Fryea i Dunleavya? Nemaju takvu minutazu, a dokazaniji su suteri od Millsa, a uz to su i bolji defanzivci. Da, Dunleavyevo truplo je bolje u odbrani od Millsa. Uz to se ni Mike ni Frye nisu naigrali koliko se naigrao Mills.lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Koji od njih igra preko 23 minute a pri tome je play?lumani je napisao/la:Mills je takav igrac a njegova uloga je da ude i shutira pa sta bude.Vise od 11ppg ne mozes ocekivati,a da ga krene svaku noc to je malo previsemnogo je takvih igraca u nba,udu sa klupe da bi shutirali(imaju 2,3 u Cavsima)
nije bitno koja je pozicijapg,sg,sf,pf sve su to igraci za koje je poznato da im odbrana nije jaca strana.
Da li ti uopste razumijes o cemu ja pisem? JR Smith je Bruce Bowen osobno za Millsa, znaci nije totalna ubleha jer je koristan u odbrani i kad ga ne ide sut i ne forsira kao nekad (konacno odrastao). Znaci Smith je cjelokupno bolji i korisniji igrac od Millsa. Shumpert je defanzivac i nije neko ko samo zna sutirati trice (ne znam samo zasto ti njega navede kao sutera za tri poena). Dakle, koristan je ako nista bar zbog odbrane. O Mikeu i Fryeu sam vec pisao u prethodnom postu.lumani je napisao/la:Mi pricamo o igracu koji shutira 43%za 3 poena(J.R 28.9 min,Shumpert23,Jefferson19Frye18)ovo su samo Cavsi necemo o drugim ekipama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.