Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Vedad Ibisevic
Tek sad vidim da je uopste dobio crveni. Cini mi se cudno da je dobio cak 5 utakmica, ali eto. Svakako vrlo glup potez i za njega licno i za klub koji je u velikim problemima. Nije iskljuceno da ispadnu, iako ne vjerujem da hoce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Opa..
Nisam vidio crveni ali za 5 tekmi treba mnogo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam vidio crveni ali za 5 tekmi treba mnogo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Glup potez Ibiševića, ovo mu je ako se ne varam treći crveni u Bundesligi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa poslije zalbe jedno 3 nece igrati...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sumnjam, da ce zalba smanjiti broj utakmica, jer je ipak Wiederholungstäter(nije mu prvi put). Ali ono sto bode u oci, je to, da igraju sljedecih pet utakmica nekako sa konkurentima za tu sredinu lestvice. Znaci sve ekipe, koje se mogu pobjediti i sakupljati itekako vazne bodove, a Vedad nece moci igrati. Dosta velika steta je uradzena sa tim incidentom, ma da svi nose krivdu. Lose igre, los izbor prvotimaca, losa atmosfera u klubu, losa forma, napetost, pritisak, itd. Biti ce cupavo za Stuttgart.
dobre guzove ima Belma
Stvarno je zanimljivo da gotovo svaki reprezentativac ima problema sa disciplinom... Nije mu ovo trebalo dzaba sebi upropasti polusezonu , ipast ce iz ritma u kojem i nije bas bio al eto. U ovih pet tekmi garantujem da bi dao 2 gola makar al dobro sta je tu je. Nek je ziv i zdrav al mora poradit na ovim stvarima previse iskusan za ova sranja sad ce mu 30 .... I da dodam pet tekmi je zaista rigorozna kazna , ocekivao sam 3 sto je i taman al s obzirom da si je navuko kredita i od prosle sezone sa danteom ne iznenadjuje me.
- invincible1921
- Kontakt:
Beko je napisao/la:Sumnjam, da ce zalba smanjiti broj utakmica, jer je ipak Wiederholungstäter(nije mu prvi put). Ali ono sto bode u oci, je to, da igraju sljedecih pet utakmica nekako sa konkurentima za tu sredinu lestvice. Znaci sve ekipe, koje se mogu pobjediti i sakupljati itekako vazne bodove, a Vedad nece moci igrati. Dosta velika steta je uradzena sa tim incidentom, ma da svi nose krivdu. Lose igre, los izbor prvotimaca, losa atmosfera u klubu, losa forma, napetost, pritisak, itd. Biti ce cupavo za Stuttgart.
a po kom su to osnovu oni za sredinu tabele
=\_1921_/=
Suarez pa Vedo 
Od tolike tehnike i kamera imamo ovaj snimak iz daljine na kojem se ama bas nista ne vidi,tako je bilo i u prijenosu.Ne daj se Vedo Zmaju,proci ce.
-
edgardavids
- Kontakt:
Nije mu ovo trebalo majke mi, ali eto, šta je tu je, valjda bude neka žalba. Stvarno se ništa ne vidi, ne kontam na osnovu čega su odlučili 5 utakmica ako nema kvalitetnijeg snimka?
Eh jbg Vedade... Koji klinac ti je to trebalo?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ako ima ista pozitivno u ovome, onda nek pogleda ovo kao lekciju i da ne ponovi. Pogotovo u Brazilu.
ma frajer je nedisciplinovan totalno i zaslužio je pet tekmi suspenzije .. na kraju krajeva, treba i Stuttgart da ga kazni, jer jedan igrač sebi ne smije dopustiti ovakve stvari, pogotovo najbolji igrač i još kapiten 
pa frajer je prošle sezone imao preko 10 žutih kartona, o čemu pričamo? 10 žutih za napadača, pa toliko ni stoperi/vezni ne skupe za čitavu sezonu
P.S. sad kad pogledam koje mečeve će propustiti, mogao je zabiti pet komada u tih pet mečeva sigurno (Hertha BSC, Hoffenheim, Frankfurt, Braunschweig, Werder)
pa frajer je prošle sezone imao preko 10 žutih kartona, o čemu pričamo? 10 žutih za napadača, pa toliko ni stoperi/vezni ne skupe za čitavu sezonu
P.S. sad kad pogledam koje mečeve će propustiti, mogao je zabiti pet komada u tih pet mečeva sigurno (Hertha BSC, Hoffenheim, Frankfurt, Braunschweig, Werder)
Kartoni su zbog požrtvovanosti, a ne zvog nediscipline. Vedo je životinja, trči k'o navijen, bori se, stvara pritisak, zato ga i volimoChinaglia je napisao/la:pa frajer je prošle sezone imao preko 10 žutih kartona, o čemu pričamo? 10 žutih za napadača, pa toliko ni stoperi/vezni ne skupe za čitavu sezonu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
normalno da ga volimo, volim ga i ja, ali požrtvovanje ili ne, to sebi ne smije dopustiti .. na kraju će ispasti da je Vedo jedini napadač na svijetu koji je požrtvovanVirtu4l je napisao/la:Kartoni su zbog požrtvovanosti, a ne zvog nediscipline. Vedo je životinja, trči k'o navijen, bori se, stvara pritisak, zato ga i volimoChinaglia je napisao/la:pa frajer je prošle sezone imao preko 10 žutih kartona, o čemu pričamo? 10 žutih za napadača, pa toliko ni stoperi/vezni ne skupe za čitavu sezonu
- sanelmasetic
- Kontakt:
desava se, hebaji ga, nije nas Vedo prgav, ko zna cime ga je isprovociro ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Znaš i sam da vrlo često trči k'o muha bez glave i uklizava kad treba i kad ne treba, ponekad mu se omakne, pa malo zakači protivnika po nogama.Chinaglia je napisao/la: normalno da ga volimo, volim ga i ja, ali požrtvovanje ili ne, to sebi ne smije dopustiti .. na kraju će ispasti da je Vedo jedini napadač na svijetu koji je požrtvovanneka bude požrtvovan, ali da ne dobiva kartone .. dva, tri pa ajde i ok, ali 10
daj nemoj zajebavat'
Pošto Vedo sad vjerovatno kipti od bijesa zbog ove odluke, neka taj bijes istrese na Egiptu. 
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
to 'ponekad' zvuči kao kad Izet govori da se Trocki sam ubio dok je čistio pištolj, a Damir mu odgovara: ".. i tako 10x zaredom"Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da vrlo često trči k'o muha bez glave i uklizava kad treba i kad ne treba, ponekad mu se omakne, pa malo zakači protivnika po nogama.Chinaglia je napisao/la: normalno da ga volimo, volim ga i ja, ali požrtvovanje ili ne, to sebi ne smije dopustiti .. na kraju će ispasti da je Vedo jedini napadač na svijetu koji je požrtvovanneka bude požrtvovan, ali da ne dobiva kartone .. dva, tri pa ajde i ok, ali 10
daj nemoj zajebavat'
DobarChinaglia je napisao/la:to 'ponekad' zvuči kao kad Izet govori da se Trocki sam ubio dok je čistio pištolj, a Damir mu odgovara: ".. i tako 10x zaredom"
Ma ne treba se ljutiti na Vedada, zna on najbolje šta je uradio. Sad malo na odmor, pa u Innsbruck.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mukydesign, MundijalVibes26, Proximic, Radnicki1921, SWOT i 63 gosta.