NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2013, 13:23

Odlična tekma Coltsa, pogotovo prvo pol, pa i prvi dio 3/4, dok su zadnju četvrtinu dopustili Broncosima da se vrate u život, iako su ih do tada držali pod kontrolom, ali sve u svemu potpuno zaslužena pobjeda :)

Odbrana je odigrala iznad očekivanja, nisu dopustili Broncosima da razviju run igru, odlično pokrivanje najvećih Peytonovih oružja i u pass igri sve do zadnje čet (stalni pritisak na Peytona i njegovu OL od strane Mathisa se isplatio) kada im je Welker napravio malo problema :mrgreen:

Napad puno bolji u odnosu na onu tekmu sa Chargersima, a i Broncosi su u odbrani, pogotovo onoj pass jedna od najlošijih ekipa u ligi, a sinoć su imali i pomoć od strane ST koji je odradio odličan posao na Hollidayu ;)

Šteta zbog povrede Waynea, nadam se da nije ništa ozbiljnijie i da će se što prije vratiti ne teren, a jučer stvarno loš dan zbog dosta povreda, evo i Bradford je out za sezonu, Cushing također :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 okt 2013, 14:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Odlična tekma Coltsa, pogotovo prvo pol, pa i prvi dio 3/4, dok su zadnju četvrtinu dopustili Broncosima da se vrate u život, iako su ih do tada držali pod kontrolom, ali sve u svemu potpuno zaslužena pobjeda :)

Odbrana je odigrala iznad očekivanja, nisu dopustili Broncosima da razviju run igru, odlično pokrivanje najvećih Peytonovih oružja i u pass igri sve do zadnje čet (stalni pritisak na Peytona i njegovu OL od strane Mathisa se isplatio) kada im je Welker napravio malo problema :mrgreen:

Napad puno bolji u odnosu na onu tekmu sa Chargersima, a i Broncosi su u odbrani, pogotovo onoj pass jedna od najlošijih ekipa u ligi, a sinoć su imali i pomoć od strane ST koji je odradio odličan posao na Hollidayu ;)

Šteta zbog povrede Waynea, nadam se da nije ništa ozbiljnijie i da će se što prije vratiti ne teren, a jučer stvarno loš dan zbog dosta povreda, evo i Bradford je out za sezonu, Cushing također :|
Slazem se, al na kraju za mal da izgubimo dobijenu utakmicu! Usput potpisao bi poraz samo da Regie nije povredjen, izasao je sa suzama u ocima, pise da je istegnuce, al ko zna, koljeno je to! I ne samo Regie bilo je sinoc jos masa povreda najgora je ona Satele kojeg je neko namjerno nagazio, isto koljeno al i on je izgledao kao Regie, nadam se najboljem! Sad smo slobodni, pa valjda se oporave! Go Colts :)
J*** ti, povrede i sve! Regie izgubljen za ovu sezonu, ne mogu da vjerujem :(
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2013, 19:13

Bearsi su gotovi sve je maanje igraca..kompletna odbrana je povredjena racunajuci i Peppersa KOJI IGRA POVREDJEN OD PREDSEZONE ... Briggs out 6-8 sedmica ..izgubili smo 3 LB, 2 pass rushERA, Tillman,Peppers,Paea povredjeni nedovoljno spremni igraju i uvjek im se vraca povreda u toku utakmice..ne znam sta bi rekao imas sansu da imas 5-2 fin ne tako los start sezone obecavajuce s obzirom da ni Packersi a i Lionsi ne prave nista vise od nas...ali ne znam 3 ebene godine 3 ebene godine se ovo desdasva da nas povrede osakate na pola sezone ..pa imali smo prosle godine 7-1 cini mi se rekord kad se sve raspalo zbog tih povreda .

moja licna zelja kao navijac Bearsa sad mi je jednostavno ovih 4 pobjede i previse..volio bih kad bi sve zijanili do kraja ..jednostavno nemamo izbora **** playoff kad nemas igraca u odbrani..pa nama su pored ove odbrane bez ovih igraca ebeni radskinsi uvalili 45p, pa sta ce nam Rogers uradit?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2013, 19:21

za Cutlera se jos ne zna nista i ako kazu da Bearsi su spremni i za ono najgore ..uglavnom ja bi ga odmorio do kraja godine jer nemamo svakako vise zdravih igraca u odbrani da mogu sta uraditi...mi ne mozemo zaustavit napad citavu utakmicu sa onom ekipom bez ovih igraca u odbrani protiv najgorih tako da bi svaku tekmu morlai onako zabijat 41+ poen da bi dosli do pobjede
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 okt 2013, 19:27

SaltCityAttack je napisao/la:Bearsi su gotovi sve je maanje igraca..kompletna odbrana je povredjena racunajuci i Peppersa KOJI IGRA POVREDJEN OD PREDSEZONE ... Briggs out 6-8 sedmica ..izgubili smo 3 LB, 2 pass rushERA, Tillman,Peppers,Paea povredjeni nedovoljno spremni igraju i uvjek im se vraca povreda u toku utakmice..ne znam sta bi rekao imas sansu da imas 5-2 fin ne tako los start sezone obecavajuce s obzirom da ni Packersi a i Lionsi ne prave nista vise od nas...ali ne znam 3 ebene godine 3 ebene godine se ovo desdasva da nas povrede osakate na pola sezone ..pa imali smo prosle godine 7-1 cini mi se rekord kad se sve raspalo zbog tih povreda .

moja licna zelja kao navijac Bearsa sad mi je jednostavno ovih 4 pobjede i previse..volio bih kad bi sve zijanili do kraja ..jednostavno nemamo izbora **** playoff kad nemas igraca u odbrani..pa nama su pored ove odbrane bez ovih igraca ebeni radskinsi uvalili 45p, pa sta ce nam Rogers uradit?
Sve je to nista, naspram povrede Regia :oops:
Max Allegri

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 19:35

Kako kome. Jedan igrac, bez obzira koliko vazan, je nekako nadomjestiv. Dok 6-7 standardnih igraca jedne odbrane, sigurno nisu.

Jos ako uzmemo da je Briggs, nas sef odbrane, taj koji zna citati protivnicke napade, i taj koji zove sve audible akcije, onda pogotovo nije.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2013, 19:36

druze mi izgubili QB sam znas da je to tesko nadomjestiti ..ipak imate vi nekoliko dobrih recivera..recimo i za nas bi bila tragedija sad izgubiti Marshalla koji se istina povrijedio, ali opet bi ga imali nadomjestiti nekako uz Jeffrya,Benneta koji imaju kapaciteta ..mi smo izgubili 2 startna LB,izgubili Meltona pass ruchera pro bowl igrac..izgubili smo haman citavu liniju ...sto je najgore izgubili i smo i igraca koje su bili prve zamjene i sad nam igraju nekakvi treci..pa ja nikad nisam vidjeo igraca da igra onog kako se zove sjuce obori njihovog LB vrati ga nazad 7-8 yardi..eto **** me ako sam ga ikad vidjeo u ekipi da igra i ne sjecam mu se ni sad imena ahhaha...toliko samo nasta smo dospjeli..u offensu to nije svi su tu zdravi sem eto sad Qutlera, ali odbrana brate je osakacena osakacena maksimalno..kazem ti dovoljno da u jednom trenutku juce samo dva startera u odbrani igraju

samo Coltsi su isto izgubili puno igraca..ebiga tragedija za COltse izgubili su dva RB to je ono gdje vidim najveci hendikep jer ipak dva igraca na istj pozicciji bas kao i mi u odbrani
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 okt 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 okt 2013, 19:37

Cutler out 4-6 sedmica

Game Over

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2013, 19:41

jestamaji je napisao/la:Cutler out 4-6 sedmica

Game Over
ma ako je 6 sedmica onda ga ne treba nikako pustati da igra neka odmori..ali eto ovo je mozda i dobro za Bearse ustedit ce nesto novca na Cutleru manje ce ga platiti i to je to...treba ovo sve do kraja izgubit sto bolje pickove uzet treba nam igraca u odbrani podhitno ..svaku slijedecu utakmicu koju pobjede ja cu biti oghorcen,,jest da mi je drago da dobiju ali ja zelim pickove ne zelim da imamo 8-10 pobjeda kao zadnje dvije godine a bez playoffa to je katastrofa..imas rekord sa kojim ljudi neki u SB uzimaju a nema te u playoffu i opet gubis dobru poziciju za dobre pickove
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 19:44

jestamaji je napisao/la:Cutler out 4-6 sedmica

Game Over
Da je samo Cutler, nekako bi se i drzali, ali... Totalna bonica nam je citava ekipa. Pogotovo defanzivni dio.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2013, 19:47

nikad vise povreda u jednoj sedmici..mislim bilo ih je ali gledaj samo koliko je juce bilo ACL povreda ili tezih povreda?..sta je ovo bilo juce uzasan dan za mnoge
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 19:48

Charles bi mogao biti kaznjen, zbog namjerne povrijede Cushinga I kasnije Watta.

Cushing nogu slomio out for season. Da je opet ACL sjebo, karijera bi mu bila gotova.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 okt 2013, 19:55

Sta sve nismo izgubili, 2 RB, evo Regia, za ovog centra se jos ne zna i on je koljeno! Ma ne znam, Regi je bio sve, evo prica se da bi Coltsi mogli trejdati Hakeem Nicks, Kenny Britt ili Josh Gordon! Nema nam drugog izbora, ostajemo totalno skormni na WR!
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 19:56

Mig_Mig je napisao/la:Sta sve nismo izgubili, 2 RB, evo Regia, za ovog centra se jos ne zna i on je koljeno! Ma ne znam, Regi je bio sve, evo prica se da bi Coltsi mogli trejdati Hakeem Nicks, Kenny Britt ili Josh Gordon! Nema nam drugog izbora, ostajemo totalno skormni na WR!
**** mene wayne na fantasy

haj ko ce trade za wr

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 21 okt 2013, 20:03

U kakvim bolovima je bio, 4 sedmice je odlično. Bio sam 100% siguran da je kraj sezone za njega.

Evo i Briggsa neče biti neko vrijeme. Sad če nam odbrana biti još u večem qurcu.

CB Hayden Out for season
DT Melton Out for season
DT Collins Out for season
LB Williams Out for season
LB Briggs 6 - 8 weeks

Gluho bilo.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 21 okt 2013, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 20:08

alemsa je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Sta sve nismo izgubili, 2 RB, evo Regia, za ovog centra se jos ne zna i on je koljeno! Ma ne znam, Regi je bio sve, evo prica se da bi Coltsi mogli trejdati Hakeem Nicks, Kenny Britt ili Josh Gordon! Nema nam drugog izbora, ostajemo totalno skormni na WR!
**** mene wayne na fantasy

haj ko ce trade za wr
Moze. Ja ti trade ovog WR iz Pittsburgha, sto mi je uzeo jucer nevjerovatnih 0.70 poena. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 okt 2013, 20:09

Patriotsi, Colsti i Bearsi bi trebali ispitati svoj nacin treniranja kada su pripreme za sezonu u pitanju, jer ovo sto se desava ovim ekipama vise ne moze biti slucajnost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 okt 2013, 20:11

amerosm je napisao/la:Patriotsi, Colsti i Bearsi bi trebali ispitati svoj nacin treniranja kada su pripreme za sezonu u pitanju, jer ovo sto se desava ovim ekipama vise ne moze biti slucajnost.
Hm... hm... hmmmm :S
Max Allegri

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 20:13

kad_kako je napisao/la:
Moze. Ja ti trade ovog WR iz Pittsburgha, sto mi je uzeo jucer nevjerovatnih 0.70 poena. :D
ne zezaj
daj koga jaceg, jer ti moram uzet buraza za dvije hefte

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 okt 2013, 20:26

Yebem ti sezonu i sve, gotovi smo ne mogu da vjerujem ostali bez najvaznijeg igraca nabijem ovu pobjedu protiv najjace ekipe ovo je kraj znaci nemamo sta trazit ove sezone ako udjemo u PO kanta smo za nabijanje ne mogu da vjerujem kakvi pehovi ostali bez 3rd down resivera to se ne moze nadomjestiti :cry: :cry: :cry: :cry:

ACL najgora stvar na svijetu, Allen Ballard Bradshaw ma oni su se mogli nadomjestit al' Wayne nikako Hilton i Heyward Bey ne mozemo s njima nista :cry:

mig mag, ma kakav crni nicks, taj je povrijedjen svake druge sedmice, nemamo ni pick prve runde dali za onog levata Trenta koji nas je zamalo kosto tekme, prvi fumble u karijeri sad nas'o pravit, sreca Freeman i odbrana ucinise cuda Mathis kakve su to masine imamo strasnu odbranu al' dzaba sad sve bez Reggia divizija je upitna imamo 2 put Tenesi i 2 put Hjuston + Kansas :cry:
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 21 okt 2013, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []