LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Nema on 208.Lik je 6-9,sto je manje i od 206,tacnije 205,7. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Milsap 203 cm
Jefferson 208 cm
Randolph 206 cm (6 9")
Barkley 198 cm, Rodman 200 cm.
Sve uspjesni kosarkasi
Jefferson 208 cm
Randolph 206 cm (6 9")
Barkley 198 cm, Rodman 200 cm.
Sve uspjesni kosarkasi
eo kambek iz banovića
kuknjava
moj prvi izbor je bio marcus smart, i po meni je on najbolji i najspremniji igrač ove klase, haman boston još nije svjestan kakvog je igrača uzeo
ovaj randle, nisam znao šta da mislim, al evo dosta ljudi na forumu, kao i neki stručnjaci kažu da nismo mogli bolje, pa eto, valjda je ok, i svidio mi se s ovim riječima:"timovi koji su me propustili će zažaliti", to je taj duh koji nam treba
moj prvi izbor je bio marcus smart, i po meni je on najbolji i najspremniji igrač ove klase, haman boston još nije svjestan kakvog je igrača uzeo
ovaj randle, nisam znao šta da mislim, al evo dosta ljudi na forumu, kao i neki stručnjaci kažu da nismo mogli bolje, pa eto, valjda je ok, i svidio mi se s ovim riječima:"timovi koji su me propustili će zažaliti", to je taj duh koji nam treba
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Anthony ima sutra zakazan sastanak sa Bullsima, prekosutra sa Rocketsima i Mavsima, dok je za Cetvrtak zakazan sastanak sa Lakersima.
Ukoliko propadne angazovanje Anthonyja (ja licno mislim da i pored faktora zvanog Bryant mislim da isti nece potpisati za nas) Lakersi ce onda pokusati dovesti Lowryja, Arizu, Monreoa ili Fryeja.
PS: Takodjer prema pisanjima pojednih medija Lakersi i Gasol su zainteresovani za nastavak saradnje. Ostaje da vidimo sta ce mu MK ponuditi.
Ukoliko propadne angazovanje Anthonyja (ja licno mislim da i pored faktora zvanog Bryant mislim da isti nece potpisati za nas) Lakersi ce onda pokusati dovesti Lowryja, Arizu, Monreoa ili Fryeja.
PS: Takodjer prema pisanjima pojednih medija Lakersi i Gasol su zainteresovani za nastavak saradnje. Ostaje da vidimo sta ce mu MK ponuditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Opet sve naopako...prvo ce sastaviti ekipu pa onda traziti trenera.Nije im dovoljno iskustvo D'Antoni sa run 'n gun kosarkom u ekipi kojoj je prosjek godina 35.
P.S.Nadam se da nece dovesti Mela.
P.S.Nadam se da nece dovesti Mela.
Citajuci Twitter objave moze se reci da smo mi zainteresovani za svakog igraca koji se nalazi na FA trzistu...
Do kraja ove sedmice mnoge stvari ce biti jasnije i ostaje da vidimo koliko ce uspjesan biti nas FA rok.
Do kraja ove sedmice mnoge stvari ce biti jasnije i ostaje da vidimo koliko ce uspjesan biti nas FA rok.
Pratio sam intezivno NCAA prošle sezone, tako da sam gledao i par utakmica Randle-a. Isti Zack, s tim da je slabiji u odbrani što će vremenom doći na svoje, te slabiji šut, tj. nikako ga ne koristi sa poludistance.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A to je Zach dobar u odbrani?Neutral je napisao/la:Pratio sam intezivno NCAA prošle sezone, tako da sam gledao i par utakmica Randle-a. Isti Zack, s tim da je slabiji u odbrani što će vremenom doći na svoje, te slabiji šut, tj. nikako ga ne koristi sa poludistance.
Jbg trebao si otici ta razmisljanja podjeliti s GM-om Memphisa, da mu ne daju novi ugovor kad je toliko los. Siguran sam da si upoznat s nekim boljim odbrambenim igracima.
Zajebanciju na stranu, top 5 cetvorki u NBA ne znaju ili ne igraju odbranu. Blake Griffin jedini ima predispozicije da je igra, medjutim ocigledno da nije mnogo zainteresovan.
Zajebanciju na stranu, top 5 cetvorki u NBA ne znaju ili ne igraju odbranu. Blake Griffin jedini ima predispozicije da je igra, medjutim ocigledno da nije mnogo zainteresovan.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko ne pise o top 5 PF ofanzivno,vec sam pisao o Zachu kao defanzivcu.MEM ga je potpisao zato sto u petorci ,pored njega,ima 2 igraca koja u svakoj sezoni mogu biti All defensive 1st team plus jos dvojicu koja su jako blizu tome.Njima treba napad i ofanzivne produkcije koju on moze pruziti,tako da ,trpiti jednog takvog,nije problem.Medjutim,ako si dobro primjetio,kad se igra PO,svaki tim eksploatise Zacha u svom napadu,stavljajuci ga u P'n'Roll upravo zbog onih stvari koje sam naveo u prethodnom postu.Celikovac je napisao/la:Jbg trebao si otici ta razmisljanja podjeliti s GM-om Memphisa, da mu ne daju novi ugovor kad je toliko los. Siguran sam da si upoznat s nekim boljim odbrambenim igracima.
Ja ti upravo govorim o tome da su rijetki PF u NBA koji uopste igraju odbranu, a da imaju ofanzivnu produkciju. To nije do Zacha, liga je u takvom stanju...to je trend. Zach i nema predispozicije da igra odbranu, spor je i vertikala mu je debljina dnevnog avaza, Randle defanzivno moze biti samo bolji.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta sad, to sto je liga u takvom stanju znaci da ima opravdanje?Covjece rasprava je i krenula oko toga kakav je Randle defanzivac,bez da se uopste pominjao napad i kakvi su ostali PF-i.Ako neko kaze da je lik trenutno slabiji i od Zacha u odbrani,meni je to zabrinjavajuce,jer svakako nije i ne moze biti ofanzivno na nivou najboljih PF lige(pitanje je da li ce ikada i biti,jer treba proci dug period dokazivanja).pa da bi nekako to nadoknadjivao ofanzivnom produkcijom,kako to ovi rade,mada ni oni nisu nigdje dogurali,do sada(u smislu igranja ozbiljnih PO utakmica citaj finala), u svojim karijerama igrajuci samo na jednoj strani parketa.Tako ce i ostati,ako se ne promijeni nista ili ako,uz sebe,ne budu uvijek imali 3 ili 4 defanzivca koja su bolja od prosjeka...Celikovac je napisao/la:Ja ti upravo govorim o tome da su rijetki PF u NBA koji uopste igraju odbranu, a da imaju ofanzivnu produkciju. To nije do Zacha, liga je u takvom stanju...to je trend. Zach i nema predispozicije da igra odbranu, spor je i vertikala mu je debljina dnevnog avaza, Randle defanzivno moze biti samo bolji.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@Neutral je čak prikazao Zacha kao dobrog defanzivca 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Rupa u odbrani znači igrati kao Carlos Boozer. Svi ostali na toj poziciji su pro za njega 
Re: AW: LA Lakers
Ode Hollins u Netse...
Sada se definitivno moze reci da je Scott novi trener Lakersa.
Steta sto je FO propustio priliku da angazuje Hollinsa jer mislim da je bio najbolje rijesenje od ovih slobodnih trenera.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
Sada se definitivno moze reci da je Scott novi trener Lakersa.
Steta sto je FO propustio priliku da angazuje Hollinsa jer mislim da je bio najbolje rijesenje od ovih slobodnih trenera.
Gesendet von meinem GT-I9000 mit Tapatalk 2
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Randle <<<<< Vonleh , moje mišljenje je još uvijek da smo pogrijesili pogotvo sto se tice odbrane
A trener , pa koliko cekaju sve i jedan trener je zauzet , sad jel uzet Scott-a kao prelazno rjesenje ili uzeti JVG ako zeli ili uzeti neku nadolazece trenersko ime kao sto je i Boston iz NCAA
A trener , pa koliko cekaju sve i jedan trener je zauzet , sad jel uzet Scott-a kao prelazno rjesenje ili uzeti JVG ako zeli ili uzeti neku nadolazece trenersko ime kao sto je i Boston iz NCAA
Bryant se vratio iz Evrope da prisustvuje danasnjem sastanku FO-a i Anthonyja...
FO ce predstavljati Jeanie Buss, Jim Buss, MK i marketing direktor Lakersa.
Ja mislim da ukoliko potpisemo Anthonyjaa da ce FO sa iskusnim trenerom pokusati omoguciti Bryantu jos jedan pokusaj da uzme 6.titulu, no ukoliko Anthony ne potpise mislim da ce onda izabrati jednog perspektivnog trenera koji ce kroz naredne dvije godine steci potrebno iskustvo i onda 2016. pokusati dovesti Westbrooka ili Duranta.
Dakle da skratim pricu ja mislim da danas pada odluka o tome u kojem ce pravcu Lakersi ici naredne dvije godine.
FO ce predstavljati Jeanie Buss, Jim Buss, MK i marketing direktor Lakersa.
Ja mislim da ukoliko potpisemo Anthonyjaa da ce FO sa iskusnim trenerom pokusati omoguciti Bryantu jos jedan pokusaj da uzme 6.titulu, no ukoliko Anthony ne potpise mislim da ce onda izabrati jednog perspektivnog trenera koji ce kroz naredne dvije godine steci potrebno iskustvo i onda 2016. pokusati dovesti Westbrooka ili Duranta.
Dakle da skratim pricu ja mislim da danas pada odluka o tome u kojem ce pravcu Lakersi ici naredne dvije godine.
Ponudili smo Anthonyju maksimalan ugovor i ostaje da vidimo sta ce on odluciti, mada je 99 % sigurno da ce prihvatiti ponudu Knicksa...
Takodjer treba dodati da je Kupchak nakon sastanka sa Anthonyjem otputovao u Cleveland jer za danas ima zakazan sastanak sa Jamesovim agentom/managerom.
Vidjecemo sta se se desiti narednih dana...
Takodjer treba dodati da je Kupchak nakon sastanka sa Anthonyjem otputovao u Cleveland jer za danas ima zakazan sastanak sa Jamesovim agentom/managerom.
Vidjecemo sta se se desiti narednih dana...
- IlCapitano
- Kontakt:
Uh, kad bi LAL potpisao Jamesa, mržnja između dvije najveće franšize bi dosegla neki novi nivo.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne vidim bolji razlog od Fishera za mržnju Spursa i LakersaIlCapitano je napisao/la:Uh, kad bi LAL potpisao Jamesa, mržnja između dvije najveće franšize bi dosegla neki novi nivo.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.