Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Gonza brate preko moba sam,jel moze ovdje da napises ili da sacekas sat vremena dok odem do grada. 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Ev dubla poprilicno izglednog:
Krajinovic-Ramirez H. 2 2.2
A.Karatsev-Milojević 1 1.6
Na cenera
Krajinovic-Ramirez H. 2 2.2
A.Karatsev-Milojević 1 1.6
Na cenera

@HASS pročitaj kad mogneš, nije frka. 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Na Hajduk polahko pada kvota, cist 1 na Hajduk.
obali oba ko protuprovalna vrata na 12 mjeseci po 150 kmdonCorleone1892 je napisao/la:Na Hajduk polahko pada kvota, cist 1 na Hajduk.
Granollers - DzumhurForster je napisao/la:
Menendez-Maceiras, Adrian - Londero, Juan Ignacio
1 @ 1,35
Hiltzik, Jared - Shane, Justin
1 @ 1,80
Tipsarevic, Janko - Clezar, Guilherme
Hendikep gemova u meču (Tipsarevic, Janko +3.5)
1 @ 1.60
Hewitt L / Reid M - Fyrstenberg M / Gonzalez S
2 @ 1.38
@ 5.37
Zampieri, Caio - Struvay, Eduardo
1 @ 1.60
Jung, Jason - Langer, Nils
2 @ 2,20
@ 3.52
2 @ 2.20
Ramirez Hidalgo - Krajinovic
2 @ 1.61
TR 0:2 @ 2.50
Cermak/Vesely - Gonzalez/Haase
1 @ 1.57
Marie - Boutillier
2 @ 1.72
TR 0:2 @ 2.87
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Velež - Čelik X 3.70
Zvijezda - Široki Brijeg 1 6.50
Zvijezda - Široki Brijeg 1 6.50
TOP/ Leverkusen - Bayern x2 1,25
TOP/ Kovinić - Benčić 2 1,40
Rayo - Real M. 2 1,20
Željezničar - Radnik 1 1,25
Santos - Rio Claro 1 1,30
Khimik - Banvit 1 1,18
KVOTA: 4,03
ULOG. 14 KM
EV.DOBITAK: 56,37 KM
STANJE RAČUNA. 40,00 KM
Nakon dobrodošle pauze nastavljam gdje sam stao.
- Bayern naravno ide na sve trofeje I mislim da dobija večeras, al idemo ziheraški na x2
-benčić u dobroj formi, dosta često je igram I nije me iznevjerila. Kovinic mislim da ne moze ni do seta danas
- Real.... zar je potrebna neka analiza. ide ovde I hendikep al eto na sigurno ćemo
-Željo, ne volim našu ligu igrat al eto da imam na čemu da padnem danas
-Santos u igri za titulu, izvukli su kod korintijansa bod I sada moraju da dobiju. gostima ne vazna tekma
- khimki ce oducit "turke" od basket. ide ovo na veliku razliku uvjeren sam al ovde cemo lagao stavit keca, samo zato sto volim imat 6 parova an tiketu
Sretno ako ko isprati
TOP/ Kovinić - Benčić 2 1,40
Rayo - Real M. 2 1,20
Željezničar - Radnik 1 1,25
Santos - Rio Claro 1 1,30
Khimik - Banvit 1 1,18
KVOTA: 4,03
ULOG. 14 KM
EV.DOBITAK: 56,37 KM
STANJE RAČUNA. 40,00 KM
Nakon dobrodošle pauze nastavljam gdje sam stao.
- Bayern naravno ide na sve trofeje I mislim da dobija večeras, al idemo ziheraški na x2
-benčić u dobroj formi, dosta često je igram I nije me iznevjerila. Kovinic mislim da ne moze ni do seta danas
- Real.... zar je potrebna neka analiza. ide ovde I hendikep al eto na sigurno ćemo
-Željo, ne volim našu ligu igrat al eto da imam na čemu da padnem danas
-Santos u igri za titulu, izvukli su kod korintijansa bod I sada moraju da dobiju. gostima ne vazna tekma
- khimki ce oducit "turke" od basket. ide ovo na veliku razliku uvjeren sam al ovde cemo lagao stavit keca, samo zato sto volim imat 6 parova an tiketu

Sretno ako ko isprati

ne pada kvota radi hajdukove kvalitete, već zbog velikog broja uplata.donCorleone1892 je napisao/la:Na Hajduk polahko pada kvota, cist 1 na Hajduk.
Ponavljam kao i prošli put (kad su izgubili): vjerujem u hajdukovu pobjedu ALI
Ne možeš doć na forum, vidjet pad kvote i napisat "čista jedinica na hajduka".. Očigledno ne znaš kakvo je stanje u momčadi, na tribinama, na klupi.. Da si upućeniji, znao bi da je od Hajduka ostalo samo ime. Prije 4 dana igrali su doma protiv splita i split je pobijedio prvi put u povijesti međusobnih omjera na Poljudu. Uvjeren sam da će Špaco danas pokušati odigrati pametnije uz svoju poznatu "odčepi-začepi" taktiku, popularno znanu kao Špacina pirija. Pokušat će zabiti gol preko brzih krila i malog Balića ako bude igrao, a onda će uvaliti 5 stopera u svoj šesnaesterac i čuvati rezultat. Teško će split opet izvući pozitivno protiv domaćina, jer iako moćni, još uvijek imaju inferiorniju paletu igrača od Hajduka.
Svejedno stojim pri tome da ovaj tvoj post nije baš najprimjereni u podforumu "prijedloga i savjeta".
Da sam admin brisao bih sve one koji ne sadrže par riječi analize. Nek se barem dokaže da je netko potrošio dvije minute vremena na par koji predlaže.

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 08 apr 2015, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
po meni je ovo cista dvica jer ovaj moj je u rpvom kolu dobio gueza koji je mnogo mnogo bolji teniser od maria,pa mislim da ce i danas slaviti,al vidjecemo sta ce bitiHass je napisao/la:Alex,ak nisi uplatio savjet ti je da izbaciš prvi par,msm da tu kec dolazi,ja sam igrao na Marrie-a.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Sretno brate,ja sam vec pao na azijcima,a tenis sam sav prošao,tak da navijam za tebe 

Evo nesto od mene pa ako moze ova teniska ekipa, hass i jos netko nabaciti koji komentar, ako nije problem 
Granollers - Džumhur 1 @1,70
Španjolac dugo nije igrao na zemlji, vecinom je igrao na tvrdoj, dok Džumhur redovito igra na zemlji i biljezi dosta dobre rezultate, ali vecinom su to bili losiji protivnici od Granollersa. Granollersu kao svakom Španjolcu zemlja nije strani pojam i bez obzira sto tamo negdje od 8mj nema meca na njoj, mislim da mu nece trebati puno na "privikavanje" i mislim da se po ovoj, meni dobroj kvoti, isplati igrati. Zapravo ovdje cemo vidjeti koliko Džumhur zapravo moze
Chardy (h-4,5)-Soeda 1 @ 1,50
Soeda nije neki zemljas, ima svega 20ak odigranih meceva na zemlji (vecinom bez nekog uspjeha) i Chardy bi ovo trebao dobiti s 5 razlike. Chardy je na zemlji dobivao puno bolje igrace od Soede, npr prosle godine je dobio Gimena (3:0 Roland Garros) i Federera (2:1 Rim), da ne trazim sad dalje...Redovito igra na najjacim zemljanim turnira i to dosta dobro, pa stoga ne vidim neki nacin da ga Japanac iznenadi, i mislim da bi vec u prvom setu Chardy mogao napraviti dobru prednost
Querrey - Johnson 1. set 9,5 VIŠE @1,60
Dvoboj izmecu dva Amerikanca, ni jedan a ni drugi nisu neki zemljasi. Neki dan sam gledao Grotha i Estrellu i ova podloga u Houstonu je dosta drukcija od normalne zemljane podloge, cini mi se da servis dosta moze doci do izrazaja i to je razlog zasto sam se odlucio na ovaj par, vise gemova 1.set. Inace ne volim igrati gemove kad je zemlja u pitanju, ali eto sad moram. Na drugi cu staviti pobjedu Jonhsona po 2,05 jer mislim da je malo blizi pobjedi od Querreya
Bouchard (h-3,5)-Davis 1 @1,50
Bouchard je ovdje 1. nositeljica, prosle godine ispala u polufinalu od Petkovic koja je na kraju osvojila turnir. Igra odlicno na zemlji sto je i pokazala prosle godine kad je do finala Nurnberga dosla bez izgubljenog seta i u finalu svladala Pliškovu s 2:1, te kasnije dobre igre nastavila i na Roland Garossu gdje je ispala u polufinalu od Sharapove. Svakako igre i rezultati vrijedni spomena. S druge strane Amerikanka se bas ne moze pohvaliti s takvim rezultatima i ako Bouchard bude dovoljno koncentrirana mislim da bi ovaj manji hendikep morao proci

Španjolac dugo nije igrao na zemlji, vecinom je igrao na tvrdoj, dok Džumhur redovito igra na zemlji i biljezi dosta dobre rezultate, ali vecinom su to bili losiji protivnici od Granollersa. Granollersu kao svakom Španjolcu zemlja nije strani pojam i bez obzira sto tamo negdje od 8mj nema meca na njoj, mislim da mu nece trebati puno na "privikavanje" i mislim da se po ovoj, meni dobroj kvoti, isplati igrati. Zapravo ovdje cemo vidjeti koliko Džumhur zapravo moze
Soeda nije neki zemljas, ima svega 20ak odigranih meceva na zemlji (vecinom bez nekog uspjeha) i Chardy bi ovo trebao dobiti s 5 razlike. Chardy je na zemlji dobivao puno bolje igrace od Soede, npr prosle godine je dobio Gimena (3:0 Roland Garros) i Federera (2:1 Rim), da ne trazim sad dalje...Redovito igra na najjacim zemljanim turnira i to dosta dobro, pa stoga ne vidim neki nacin da ga Japanac iznenadi, i mislim da bi vec u prvom setu Chardy mogao napraviti dobru prednost
Dvoboj izmecu dva Amerikanca, ni jedan a ni drugi nisu neki zemljasi. Neki dan sam gledao Grotha i Estrellu i ova podloga u Houstonu je dosta drukcija od normalne zemljane podloge, cini mi se da servis dosta moze doci do izrazaja i to je razlog zasto sam se odlucio na ovaj par, vise gemova 1.set. Inace ne volim igrati gemove kad je zemlja u pitanju, ali eto sad moram. Na drugi cu staviti pobjedu Jonhsona po 2,05 jer mislim da je malo blizi pobjedi od Querreya
Bouchard je ovdje 1. nositeljica, prosle godine ispala u polufinalu od Petkovic koja je na kraju osvojila turnir. Igra odlicno na zemlji sto je i pokazala prosle godine kad je do finala Nurnberga dosla bez izgubljenog seta i u finalu svladala Pliškovu s 2:1, te kasnije dobre igre nastavila i na Roland Garossu gdje je ispala u polufinalu od Sharapove. Svakako igre i rezultati vrijedni spomena. S druge strane Amerikanka se bas ne moze pohvaliti s takvim rezultatima i ako Bouchard bude dovoljno koncentrirana mislim da bi ovaj manji hendikep morao proci

zajebani su kosooki,a hvala evo pocinje mec uskoroHass je napisao/la:Sretno brate,ja sam vec pao na azijcima,a tenis sam sav prošao,tak da navijam za tebe

jopaa7 je napisao/la:Evo nesto od mene pa ako moze ova teniska ekipa, hass i jos netko nabaciti koji komentar, ako nije problem
ako prodjes granollersa sve si proso

Terek - Zenit pm3 2.80
Dnipo - Chernomorets 1p2 8.50
Jagodina - Partizan 1 3.90
Dnipo - Chernomorets 1p2 8.50
Jagodina - Partizan 1 3.90
@jopaa7,moj komentar je,da sam,upravo uplatio isti tiket na petaka,tj.prepisao od tebe,mada imam granolersa u singlu,al et.
Tiket mi se svidja pravo
Tiket mi se svidja pravo

Kečina na Slobodu ko kuća, za hrabrije hendikep
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Slažem se sa Bevandom iako teško je očekivati da Split dobije dva puta u par dana.Po meni , sobzirom da se radi o kupu i da se igra uzvrat, ovdje najizgledniji X poluvrijeme ili kraj.bevanda4 je napisao/la:ne pada kvota radi hajdukove kvalitete, već zbog velikog broja uplata.donCorleone1892 je napisao/la:Na Hajduk polahko pada kvota, cist 1 na Hajduk.
Ponavljam kao i prošli put (kad su izgubili): vjerujem u hajdukovu pobjedu ALI
Ne možeš doć na forum, vidjet pad kvote i napisat "čista jedinica na hajduka".. Očigledno ne znaš kakvo je stanje u momčadi, na tribinama, na klupi.. Da si upućeniji, znao bi da je od Hajduka ostalo samo ime. Prije 4 dana igrali su doma protiv splita i split je pobijedio prvi put u povijesti međusobnih omjera na Poljudu. Uvjeren sam da će Špaco danas pokušati odigrati pametnije uz svoju poznatu "odčepi-začepi" taktiku, popularno znanu kao Špacina pirija. Pokušat će zabiti gol preko brzih krila i malog Balića ako bude igrao, a onda će uvaliti 5 stopera u svoj šesnaesterac i čuvati rezultat. Teško će split opet izvući pozitivno protiv domaćina, jer iako moćni, još uvijek imaju inferiorniju paletu igrača od Hajduka.
Svejedno stojim pri tome da ovaj tvoj post nije baš najprimjereni u podforumu "prijedloga i savjeta".
Da sam admin brisao bih sve one koji ne sadrže par riječi analize. Nek se barem dokaže da je netko potrošio dvije minute vremena na par koji predlaže.
BTW:
SARAJEVO -2
SLOBODA -1
VELEŽ -ČELIK 2 ili više golova
NAPOLI 4,5 KARTONA VIŠE
ROWLAND 12,5 VIŠE
BENČIĆ 1
KVOTA 12,33 PREMIER
ŠIROKI -2
ŽELJO- 1
ZRINJA - X POL. ILI KRAJ
MLADOST -X POL ILI KRAJ
SLOBODA-SLAVIJA 2 ILI VIŠE GOLOVA NA TEKMI.
KVOTA 5,93 PREMIER
SRERTNO!
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Zasto ovoliki pad kieficijenta na mladost, sa 2,4 na 1,9?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.