Jel moguće

Jel moguće
E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.
Povecali su nam broj ulaznica iskljucivo iz razloga jer su skontali da ako nam opet daju 5% kao proslit put, da ce i oni dobiti toliko a to je oko 700 ulaznica sto je bas malo.
Jao debilaTorino je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:26Jel moguće![]()
MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:34E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.
Moraš se potrudit pa ispast ovako glup.FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:37Jao debila![]()
Umri zeljo u avaz da te metnem![]()
Ostavi se tastature, prihvati se tuteMeraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:36
Karadzic, smiri se bolje ti je , previse ste sebi dali za pravo
![]()
Kako te nije stid?Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:36
![]()
U ovom slucaju drzava Dala ne posudila paree.. I to su i nase pare... Kad je celik isto trazio dobili kurku. I oni ce nesto pricat o ekonomiji. Cekam da ih na sergijama najave jos, pa da dodju poslije dzume da nas uce sta je dug, sta je pozajmica i sta je imovina. Kad smo kod toga nek se jave saudijcima nek ove godine zekat iz bejtul mala iz saudije ide njima, ispunili su kriterije da ga primetabba77 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:09To ono nikom te ne damo a gaće skinuli i kačili američke zastave kad je Diglišić bio aktuelan? Skandiranje savezu da je sluga politike a u isto vrijeme tražili da im savez posudi pare?AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:06Ne razumijes ti to, to je filozofija, kontas...
Ova mi je njihova najjaca bila
A da nisu imali naklonost politike, zavrsili bi ko ce lik bukvalno.
U budućnosti svaki klub ce imati pravo traziti Grant od kantona da isplate dugovanja prema drzavi. Ono fazom duzan banci milion pa ti banka pokloni milion da im vratis milion. Samo sto su ovo sredstva gradjana.
Da ih nema trebali bi ih izmisliti
Ne razumijem šta je smiješno?TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:38MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:34E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahah očito je da novinar ne prati Želju. Pa Bašić cijelo vrijeme isto igra. Skontali ga drugi treneri nakon 3 kola i zato ih svi i deru sada.
Kakav stid ovaj je kacio slike mrtvih navijaca Sarajeva i ismijavao ih pa se vadio da ne zna ko su. Jel sad ne znas ko je ovaj sa slike yebo ti on sve zensko u familiji sto timas
Vas najveci uspjeh je sto su katolicki klub osnovan od strane austrougarskih doslja prodali naivnim bosnjama kao radnicku pricu, sa poznatom sarajevskom rajom, ludvigom lepleom i herbertom gmazomMrAmarOsim je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:34E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.
Prati, nego mu je Bašić, kao što je i Dudić različitim novinarima onomad više puta, za petobu naručio ovaj tekst.
Izvini molim te ali nije korektno da gospodina Ismira Mirvica oslovljavas sa"druze"MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:34E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.
Ohladi malo. Prošetaj. Zajebanciju i potpaljivanje i mogu donekle shvatiti ali ovo je ista bolest kao i kod onog što bi poredio Grbavicu i Potočare.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:36
![]()
E vidiš jarane/druže, ja kada sjednem u taksi i hoću do Breke taksistu, ako je mlađi zovem paša, a ako je stariji samo ga persiram.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:46Izvini molim te ali nije korektno da gospodina Ismira Mirvica oslovljavas sa"druze"MrAmarOsim je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:34E vidiš druže, ja sam nedavno na našoj temi pisao kako ću do kraja života biti protiv privatizacije Želje. Jer Željo je mnogo više od kluba, spoj raje, radničke klase, danas je to mahom srednja klasa i sve ono što ga krasi, poštovanje i navijači širom države, od Krajine, Hercegovine pa do Semberije, krasi ga zato što je to radnički klub. Poštujem odluku drugih klubova da funkcionišu kako funkcionišu, ali kao njegov paćenik, protiv privatizacije bih se borio svim sredstvima.IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 okt 2023, 13:42Vama porucujem da se pocnete baviti klubom za koji navijate. Sto vise klubova bude imalo moderne business models, to ce nasa liga biti bolja! Budimo jedni drugima zdrava konkurencija, a ne neprijatelji.![]()
Nisi sjeo u taksi i hoces do Breke![]()