FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2014, 01:06

ponavljam kao papagaj al jednostavno ne mogu da povjerujem da jedan trener izjavi da ocekuje prolaz a izgubi 7-0 .ne ide to tako ljudi ,dzeno moras biti lukav majstore ides švabama reci sto manje izgubimo dobro je ,kazes nemam sta trazit pa nek oni tebe poedcjene a mi otisli napast borusiju. jojjjj ova naivnost nasa vise mi smeta od bilo cega drugog ,a milion puta smo se opekli kad smo bahati bili i dzaba opet isto ,mogu navijaci biti u euforiji al trener mora biti miran i drugaciji od svih ,cekam dan kad ce biti neko trener sto nece pricati ono sto navijaci vole cuti nego ono sto je istina i realnost .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 avg 2014, 01:08

@sekac
Trebao im je jedan gol. 10 puta slabiji od Borusije? :lolno: Zalazimo u OT, ali Dnipro je druga momcad Ukrajine. Svabe su bolje, ali nije to prevelika razlika.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2014, 01:08

invincible1921 je napisao/la:Al kako je dupovac do nek idan bio kalibar repke, a sad prevara od igraca :lol: :lol:
Baš vala. Yebem u usta onog ko kaže da je Amer za repke.. Bolan da mu nema mentora Tatke nazad, pa suicid bi frajer pocinio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 29 avg 2014, 01:09

sekac je napisao/la:
extra je napisao/la:Nije sjeb kad dođeš iz bijeljine na stadion borusije pred 40 000 ljudi već je sjeb kad poslije vejsila varupa od 40 godina poslije tri gajbe pive pred utakmicu naletiš na momka od 18 godina koji trči ko navijen.Ako misliš izbaciti borusiju onda ti tekma sa veležom sa igračem više 50 minuta treba biti malo jači trening a ne umor.
Stoji jarane ali evo da ti kažem ovu situaciju Željo igra sa Njukastlom i poslije njih dođu u Zvornik sa Drinom a presvlače se u nakoj kući i konj im kroz prozor ugurao glavu pa možeš li ti zamisliti takav sjeb ko bi normalan to svatio i iz takve lige mi hočemo da izbacimo Borusiju ma daj....
maribor tri četiri godine igra što ligu evrope ili ligu prvaka a igraju ppo domžalama ,krki,celju ali imaju taj neki mentalitet koji mi nemamo.Nema improvizacije ,ja navijam za želju mi imamo četiri desna bočna igrača a nemamo zadnjeg veznog .Vi imate 10 veznih igrača a imate jednog golmana sumnjive kvalitete šta da se povrijedio pet dana prije evrope.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 29 avg 2014, 01:09

sekac je napisao/la:]Ne bih se složio za Hajduk trebala im dva gola sa timom koji je 10 puta slabiji odo Borusije a to za prvenstvo pa neče niko u nas imati 100 % da se razumijemo ali svakako ne treba praviti kikseve sa malim timovima.U pravu si za Hajduk da ne mogu biti prvi tu se slažemo pa ni drugi ne mogu biti pitanje je trečeg mjesta.
Prijatelju ovo nema veze sa istinom. Dnipro je mnogo jaka ekipa koja je prošle godine jedva ispala od Tottenhama. Oni mnogo više cijene EL od Njemaca, tako da i to ima uticaj. Na početku prošle godine Dinamo Kiev je izbacio Gladbach iz lige prvaka, a te iste godine Dnipro je završio ispred Dinamo Kieva.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 avg 2014, 01:11

Zamolio bi pojedince da prekinu sa komentarima tipa "treba otpustiti ovog ili onog", veceras su svi zakazali i pored toga sto smo igrali sa jakim protivnikom niko od igraca nije odigrao najbolje sto zna.

Ovo nam je lekcija da se jos puno toga mora srediti u nasem timu, i da se puno toga mora poklopiti da bi usli u grupnu fazu nekog europskog takmicenja.Ova ekipa je sila za ovu ligu ali za europu treba vise.
Ti si opet šampion !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 avg 2014, 01:12

extra je napisao/la:
sekac je napisao/la:
extra je napisao/la:Nije sjeb kad dođeš iz bijeljine na stadion borusije pred 40 000 ljudi već je sjeb kad poslije vejsila varupa od 40 godina poslije tri gajbe pive pred utakmicu naletiš na momka od 18 godina koji trči ko navijen.Ako misliš izbaciti borusiju onda ti tekma sa veležom sa igračem više 50 minuta treba biti malo jači trening a ne umor.
Stoji jarane ali evo da ti kažem ovu situaciju Željo igra sa Njukastlom i poslije njih dođu u Zvornik sa Drinom a presvlače se u nakoj kući i konj im kroz prozor ugurao glavu pa možeš li ti zamisliti takav sjeb ko bi normalan to svatio i iz takve lige mi hočemo da izbacimo Borusiju ma daj....
maribor tri četiri godine igra što ligu evrope ili ligu prvaka a igraju ppo domžalama ,krki,celju ali imaju taj neki mentalitet koji mi nemamo.Nema improvizacije ,ja navijam za želju mi imamo četiri desna bočna igrača a nemamo zadnjeg veznog .Vi imate 10 veznih igrača a imate jednog golmana sumnjive kvalitete šta da se povrijedio pet dana prije evrope.
To ti je što su Slovenci Evropljani, i boli ih ku.ac za Jugoslavijom i nemaju Balkanski mentalitet.

Za njih su Stranci i zaboravili da su bili u sastavu Juge, a ne naši vazda to spominju.

Volim te :bih:

Idemo sad na Premijer ligu, pa šta bog da...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2014, 01:13

Haj dobro, završilo se, obrukali se, bacili mrlju na sve dobrog što smo uradili, ali da se naši igrači onako odbijaju od Nijemaca :lol: :lol: Pa ne možemo ni faul da napravimo. :lol:

Ja se samo nadam da će struka shvatiti da je ovo što je večeras igralo totalno istrošeno i fizički i psihički te da im je potreban odmor.... Neki drugi trebaju igrati u nedjelju.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 avg 2014, 01:15

amorovski je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Al kako je dupovac do nek idan bio kalibar repke, a sad prevara od igraca :lol: :lol:
Baš vala. Yebem u usta onog ko kaže da je Amer za repke.. Bolan da mu nema mentora Tatke nazad, pa suicid bi frajer pocinio.
Vako su i za Spahica posle NIgerije popljuvali sad ga dizu nakon utakmica sa Kopenhagenom za mene je kikser i sad i prije odma sam reko i za Dupovca nakon utakmica statičan nit se dobro postavlja nit čita igru al hajde ljudi odma neke hiljade sabiraju..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2014, 01:15

Lillard je napisao/la:@sekac
Trebao im je jedan gol. 10 puta slabiji od Borusije? :lolno: Zalazimo u OT, ali Dnipro je druga momcad Ukrajine. Svabe su bolje, ali nije to prevelika razlika.
nije vala baš nikakva razlika do mene gool im trebao otišao sam na prošli meć
Sarajevo ljubavi moja!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2014, 01:16

simon je napisao/la:Zamolio bi pojedince da prekinu sa komentarima tipa "treba otpustiti ovog ili onog", veceras su svi zakazali i pored toga sto smo igrali sa jakim protivnikom niko od igraca nije odigrao najbolje sto zna.

Ovo nam je lekcija da se jos puno toga mora srediti u nasem timu, i da se puno toga mora poklopiti da bi usli u grupnu fazu nekog europskog takmicenja.Ova ekipa je sila za ovu ligu ali za europu treba vise.
Ako si mislio nesto konkretno na moj post o Dupovcu, da obrazlozim i da ne bude da je to samo posle ove utakmice.. Hoces PM il ovdje?

Superkup - 1996/1997

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 29 avg 2014, 01:18

Samo jedna rijec,sramota.Tu sva prica i izgovori treba da stanu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2014, 01:19

amstaff je napisao/la:
sekac je napisao/la:]Ne bih se složio za Hajduk trebala im dva gola sa timom koji je 10 puta slabiji odo Borusije a to za prvenstvo pa neče niko u nas imati 100 % da se razumijemo ali svakako ne treba praviti kikseve sa malim timovima.U pravu si za Hajduk da ne mogu biti prvi tu se slažemo pa ni drugi ne mogu biti pitanje je trečeg mjesta.
Prijatelju ovo nema veze sa istinom. Dnipro je mnogo jaka ekipa koja je prošle godine jedva ispala od Tottenhama. Oni mnogo više cijene EL od Njemaca, tako da i to ima uticaj. Na početku prošle godine Dinamo Kiev je izbacio Gladbach iz lige prvaka, a te iste godine Dnipro je završio ispred Dinamo Kieva.
Prijatelju volio bi da se nađu sa švabama u grupi pa da vidimo ima li te razlike.
Sarajevo ljubavi moja!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 avg 2014, 01:21

amorovski je napisao/la:
simon je napisao/la:Zamolio bi pojedince da prekinu sa komentarima tipa "treba otpustiti ovog ili onog", veceras su svi zakazali i pored toga sto smo igrali sa jakim protivnikom niko od igraca nije odigrao najbolje sto zna.

Ako si mislio nesto konkretno na moj post o Dupovcu, da obrazlozim i da ne bude da je to samo posle ove utakmice.. Hoces PM il ovdje?

Mislio sam konkretno na sve postove u kojim se tjeraju igraci i pojedinci iz strucnog staba.
Ti si opet šampion !

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2014, 01:21

zgembo89 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Vako su i za Spahica posle NIgerije popljuvali sad ga dizu nakon utakmica sa Kopenhagenom za mene je kikser i sad i prije odma sam reko i za Dupovca nakon utakmica statičan nit se dobro postavlja nit čita igru al hajde ljudi odma neke hiljade sabiraju..
Druze, Tatomirovica da mu nema nazad, kazem ti, suicid bi pocinio. To sam uvijek tako o njemu mislio i ostat ce taki sve dok ne primijetim neke bas drasticne promjene na njemu, eh onda cu mu popusit krc s apetitom. Prosle sezone ga Trivunovski izvlacio, postavljo ga bukvalno. Zivim za dan kad ce se Amer prodat, a mislim da se moze fino mozda prodat.

Superkup - 1996/1997

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2014, 01:27

ja ne znam sta vam koriste ta prepucavanja ko je bolji dnipro ili borusija i slicno .sve to zavisi od dana od protivnika od svega ,pa nas ko je gledao prvu utakmicu rekao bi dobra ekipa a ko je gledao veceras rekao bi ovi ne mogu nikog pobjediti .nema tu pravila nije se jednom desilo da slabija ekipa pobjedi bolju al ne moze se generalno gledati .jedino sto znam švabe su švabe :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 avg 2014, 01:29

E prije spavanje moram napomenuti još jednu stvar koja mi je "zapala za oko".
Mislim u prvom poluvremenu, neko je poslao dijagonalu prema Duljeviću, kako je frajer primi, zalijepi mu se za nogu. :clap: :clap: A u drugom poluvremenu je slična lopta išla prema Bilibiji i odbi se od njega kao od drvo :hmmmm: :hmmmm:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 avg 2014, 01:29

bordobijeli je napisao/la:ja ne znam sta vam koriste ta prepucavanja ko je bolji dnipro ili borusija i slicno .sve to zavisi od dana od protivnika od svega ,pa nas ko je gledao prvu utakmicu rekao bi dobra ekipa a ko je gledao veceras rekao bi ovi ne mogu nikog pobjediti .nema tu pravila nije se jednom desilo da slabija ekipa pobjedi bolju al ne moze se generalno gledati .jedino sto znam švabe su švabe :)
Pitanje jesmo li mi igrali sa ovim Dnipro pripremne ove godine ili prošle ili nikako ?
Sarajevo ljubavi moja!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 avg 2014, 01:30

VanBasten je napisao/la:Da je stajao gdje je trebao stajati kod drugog gola, odbranio bi loptu. Slobodan udarac, čovjek zagrlio stativu... čim sam vidio gdje stoji, uzimajući u obzir njegovu visinu/dužinu - reko ako pređe živi gol je 100%. Uopšte nije bio neki precizan, niti jak udarac. Ali...

Na zimu, golman. JA da sam trener, Travnik bi dočekao svakako na klupi nakon ovog domeča.
Dejo je dobar golman za Sarajevo u kojem su igrali Melunovic, Huseinbasic i sl, i tu je cak i odlican, tj za top 5 nase lige, u evropi velika borba protiv Albanaca i sl, ali ako zelimo dominirati nasom ligom, svake godine najmanje dolaziti do PO EL,onda Bandovic i golmani slicnog kvaliteta ne smiju biti ni blizu gola Sarajeva, pa ja ne znam kako Dzeno ne vidi da on ne ulijeva nikakvu sigurnost odbrambenim igracima, svaki korner, slobodan udarac, je velika opasnost po nas gol...dzaba nam sve ako nemamo kako treba golmana...

realno gledajuci, da se sastanemo kada smo i mi i oni u najboljoj formi, na Kosevu bi izgubili 3-4 razlike, a u Njemackoj 7-8, ali oni su daleko od prave forme, i da su htjeli danas su mogli dati preko 10 komada, a jedini krivac za to je Dzeno, njegova tvrdoglavost je dovela do ovog, i forsiranje jednih te istih igraca, pa nije Gojko robot, pa ni Henderson ne bi izdrzao ovaj tempo :mrgreen: ....i taktika je Boze sacuvaj, ja se pitam jel on normalan, izvede Stojceva, a uvede drugog napadaca :crazy: , konto napasti Borusiju, a Gojko i Samir na skrge disu, umjesto da uvedes Kovacevica ili Kostica, a ja taj nije bio ni na klupi, opet :roll: i povuces se, da ne dozivis debakl, i pokvaris atmosferu oko kluba....da su izgubili 3-4 razlike, bilo bi OK; jer cim smo ih dobili znali smo da nemamo sanse, da su drugi svijet za nas, i ono na kosevu je bila jedna prelijepa prica, nesto cemu se mnogi nismo ni nadali, i nesto sto se nikad nece zaboraviti....

Poraz ko poraz, jedan United primi 6 komada doma, primi 4 komada od neke ekipe iz 3-4 lige, jedan Real primi 4 komada od nizeligasa, desava se, ali je bitno nauciti nesto iz tog teskog poraza, i popraviti to, a poznavajuci Dzenu, bojim se da ce on nastaviti kao i dosad, iako se nadam da nece, jer uradio je dosta toga dobrog i steta bi bilo da to sve pokvari zbog tvrdoglavosti i jaranstva sa nekim igracima....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 avg 2014, 01:35

amorovski
Bilo je prica iz Italije dal je Torino i ko vec da su zainteresovani za njega ali to sve prodje na interesovanju..Ja kad sam govorio Sunjic igra u Ukrajini dobar je ma kakav kaze on protiv Amerike propo ko zeton i eto sad ispade momak glavni stub odbrane..PL nije nikakvo mjerilo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 36 gostiju.