ja bi rekao 50:50 jer haider zna itekako podbacituvijekuztebe1921 je napisao/la:Sinoc nba dobro prosao:
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
E sad ostao mi je jos ovaj Haider Maurer protiv Dzumhura. Sta kazu tenis strucnjaci kakve su sanse Dzumiju danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Oskare spani malo 
Šta mi citiraš svaki post,koji racku,ako ti se ne đasvi,lagano zaobidjes i no problem.
Jbo majku ako me ista otjera s foruma-vi cete
Šta mi citiraš svaki post,koji racku,ako ti se ne đasvi,lagano zaobidjes i no problem.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala, ne pratim bas ove slabije rangirane igrace pa nisam upoznat s njihovim mogucnostima. Ipak cu se zagraditi na manji ulogoskarboy je napisao/la:ja bi rekao 50:50 jer haider zna itekako podbacituvijekuztebe1921 je napisao/la:Sinoc nba dobro prosao:
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
E sad ostao mi je jos ovaj Haider Maurer protiv Dzumhura. Sta kazu tenis strucnjaci kakve su sanse Dzumiju danas
Mi smo Željini, Željo je naš!
pa zato sto lupas,napamet igras i navracas druge i jos stavis veci ulog da ljudi pomisle da je to zicer,nisi ni objasno zasto to igrasHass je napisao/la:Oskare spani malo
Moj ulog moja stvar.Nemoj bit' dijete jbo ga ti.Nisam rekao da je dojava i ulozio sam koliko sam mogao,niti navraćam ikoga da igra.
S ovim je moja rasprava s tobom završena.
Budi pozdravljen
S ovim je moja rasprava s tobom završena.
Budi pozdravljen
i sta se odmah ljutis
razumi konstruktivnu kritiku,gledao sam marokanca i znam sta pricam,trenutno covjek igra odlicno.ovde smo da pomognemo jednim drugim a ja ti pomazem da se ne zaljeces na taj par .
na osijek uveliko pada kvota,igraju sa lokomotivom koja je mamiceva i vrlo vjerovatno da ce pustit osijeku jer mamic i osijek su u odlicnim odnosima,kad je lokomotiva dopustila da ih zadar nadere sa 5-1 onda vala moze dopustit i osijeku da ih pobjedi .
Caen - Monaco , zbog cega je yebena kvota na Monaco 2,50 na dvicu, ljudi se bore za LP i treba im pobjeda dok ovaj Caen ne moze ni gore ni dole, zlatna sredina, jos su u super tip ubaceni 
I jos je Monaco najbolji gost u ligi, dok je Caen drugi najgori domacin u ligi, cini se fakat kao cista dvica da bi trebala doc
I jos je Monaco najbolji gost u ligi, dok je Caen drugi najgori domacin u ligi, cini se fakat kao cista dvica da bi trebala doc
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
zato sto je caen lud ko struja mogu odigrat bolje od Realabodi123 je napisao/la:Caen - Monaco , zbog cega je yebena kvota na Monaco 2,50 na dvicu, ljudi se bore za LP i treba im pobjeda dok ovaj Caen ne moze ni gore ni dole, zlatna sredina, jos su u super tip ubaceni
-
DavidDeGea
- Kontakt:
Zato sto ih monaco nije nikad dobio u gostimabodi123 je napisao/la:Caen - Monaco , zbog cega je yebena kvota na Monaco 2,50 na dvicu, ljudi se bore za LP i treba im pobjeda dok ovaj Caen ne moze ni gore ni dole, zlatna sredina, jos su u super tip ubaceni
pa i zbog lige prvaka,monaco-juve,valjda ce cuvat neke igrace
Ma kakvo cuvanje, ova utakmica im je bitna skoro kao i prvi mec protiv Juvea, eventualnim kiksom tesko da mogu do lige prvaka naredne sezone,a mislim da im je to i glavni cilj u ovom trenutku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Ma kakvo cuvanje, ova utakmica im je bitna skoro kao i prvi mec protiv Juvea, eventualnim kiksom tesko da mogu do lige prvaka naredne sezone,a mislim da im je to i glavni cilj u ovom trenutku
http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&i ... ogadjaja=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ma monaco najbolje igrat under 2,5 
Pa lijepo kazu da imaju itekako sansi za trece mjesto i da ce do zadnjeg kola se boriti za njega i da idu na pobjedu veceras tako da ne vidim potrebu da odmaraju neke bitnije igrace a igraju i u petak, tj danas tako da imaju dovoljno i odmora za mec protiv Juvea, sve u svemu da ne tusimo temu ja cu odigrati dvicu na knezeve po ovako dobroj kvoti pa cemo veceras im psovati ako ne bude sve islo po planu.
LP
Sugita,Klizan i Haider Maurer na petaka
Sretno!
Sretno!
opet protiv bosanacaHass je napisao/la:Sugita,Klizan i Haider Maurer na petaka
Sretno!
Pročitaj moj predzadnji post,tj zadnji koji sam uputio tebi 
nakon pada na kavcicu idemo popravni
haider.m - dzumhur @t.r 2 @1,45 16:40
giorgi vs kulichkova @2 @2,1 18:00
sock vs giraldo @1 @1,7 18:40
keys vs davis @1 @1,35 19:00
zeballos vs nguyen @2 @2,4 21:30
kv.16,77
ul:5 km
is:83,85 km
haider.m - dzumhur @t.r 2 @1,45 16:40
giorgi vs kulichkova @2 @2,1 18:00
sock vs giraldo @1 @1,7 18:40
keys vs davis @1 @1,35 19:00
zeballos vs nguyen @2 @2,4 21:30
kv.16,77
ul:5 km
is:83,85 km
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Lierse-Cercle Brugge 4+ ili 5+ kvote 3 i 5,3
Ocekujem opet goleadu Lierse dobra ekipa za igru na golove prvi mec zavrsio 3-2 za Lierse i Brugge mora napasti ako hoce da ostanu u ligi
Ocekujem opet goleadu Lierse dobra ekipa za igru na golove prvi mec zavrsio 3-2 za Lierse i Brugge mora napasti ako hoce da ostanu u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.