Šta mi citiraš svaki post,koji racku,ako ti se ne đasvi,lagano zaobidjes i no problem.
Jbo majku ako me ista otjera s foruma-vi cete

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala, ne pratim bas ove slabije rangirane igrace pa nisam upoznat s njihovim mogucnostima. Ipak cu se zagraditi na manji ulogoskarboy je napisao/la:ja bi rekao 50:50 jer haider zna itekako podbacituvijekuztebe1921 je napisao/la:Sinoc nba dobro prosao:
Aldridge +
Curry +
Portland 99.5+
E sad ostao mi je jos ovaj Haider Maurer protiv Dzumhura. Sta kazu tenis strucnjaci kakve su sanse Dzumiju danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa zato sto lupas,napamet igras i navracas druge i jos stavis veci ulog da ljudi pomisle da je to zicer,nisi ni objasno zasto to igrasHass je napisao/la:Oskare spani malo
Šta mi citiraš svaki post,koji racku,ako ti se ne đasvi,lagano zaobidjes i no problem.
Jbo majku ako me ista otjera s foruma-vi cete
zato sto je caen lud ko struja mogu odigrat bolje od Realabodi123 je napisao/la:Caen - Monaco , zbog cega je yebena kvota na Monaco 2,50 na dvicu, ljudi se bore za LP i treba im pobjeda dok ovaj Caen ne moze ni gore ni dole, zlatna sredina, jos su u super tip ubaceni
I jos je Monaco najbolji gost u ligi, dok je Caen drugi najgori domacin u ligi, cini se fakat kao cista dvica da bi trebala doc
Zato sto ih monaco nije nikad dobio u gostimabodi123 je napisao/la:Caen - Monaco , zbog cega je yebena kvota na Monaco 2,50 na dvicu, ljudi se bore za LP i treba im pobjeda dok ovaj Caen ne moze ni gore ni dole, zlatna sredina, jos su u super tip ubaceni
I jos je Monaco najbolji gost u ligi, dok je Caen drugi najgori domacin u ligi, cini se fakat kao cista dvica da bi trebala doc
bodi123 je napisao/la:Ma kakvo cuvanje, ova utakmica im je bitna skoro kao i prvi mec protiv Juvea, eventualnim kiksom tesko da mogu do lige prvaka naredne sezone,a mislim da im je to i glavni cilj u ovom trenutku
opet protiv bosanacaHass je napisao/la:Sugita,Klizan i Haider Maurer na petaka
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.