Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
bjez odoh eci, valja ustat u 5
Barcelona posjed lopte 45 %, Valdes brani penale, Balotelli promašio penal, Ramsey zabija golove, Obi Mikel zabio gol, Man Utd izgubio sa Howard Webbom .. ode fudbal u qrac 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Fali tebi samo ljubav, da te grijeuschtipak je napisao/la:Meni fali radijator, tona maramica i tableta protiv bolova.

Fali tebi vitamina izgleda.uschtipak je napisao/la:Meni fali radijator, tona maramica i tableta protiv bolova.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@uschtipak bolesna,nema bas tolike veze sa tim ali je uvijek bila kanta za nabijanje.JTS je napisao/la:Barcelona posjed lopte 45 %, Valdes brani penale, Balotelli promašio penal, Ramsey zabija golove, Obi Mikel zabio gol, Man Utd izgubio sa Howard Webbom .. ode fudbal u qrac
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
srce me šalje tebi, lagalo ne binedim1993 je napisao/la: fali mi ljubav![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
pride_of_merseyside je napisao/la:Fali tebi samo ljubav, da te grijeuschtipak je napisao/la:Meni fali radijator, tona maramica i tableta protiv bolova.i sve će biti super.
![]()
![]()
Ne fali. Imam ljubav, ali kome da je dam.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sutra ekskurzija,ne mogu da zaspim 
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

Zar ti nemas momka? Kome si prije par sedmica htjela kupovati nesto, felge folovi golovi....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je to, znaci se slusa DadoiVar je napisao/la:srce me šalje tebi, lagalo ne binedim1993 je napisao/la: fali mi ljubav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gdje ides ?alacious je napisao/la:Sutra ekskurzija,ne mogu da zaspim

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Super onda, ti si sretno zaljubljena, blago tebi.uschtipak je napisao/la:pride_of_merseyside je napisao/la: Fali tebi samo ljubav, da te grijei sve će biti super.
![]()
![]()
Ne fali. Imam ljubav, ali kome da je dam.![]()

@Murga
Ti to meni nes'?
@Pile
Blago meni kol'ko sam zaljubljena.
Ti to meni nes'?

@Pile
Blago meni kol'ko sam zaljubljena.

LANET OLSUN!
hahahahahaha ne slušam ja to, nego nekad dok sam bio srednjoškolac ono raja po mobitelima pa upratiš :rollnedim1993 je napisao/la:ajvare![]()
![]()
![]()
moram se zaljubit inače ću se razbolit od ove hladnoće
a ja se zaljubim 3 puta dnevno, sad sam zaljubljen u samsung galaxy tab 3

šalim se..a inače nmg da nađem curu kakvu hoću, tj. nađem je ja, al živi u valjevu

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pomijesao si me s nekim. 

LANET OLSUN!
Deder spusti taj nos
Izvinjavam se onda
I ovo truba, furam dalje, lijep dan, suncan. Ako je iko za guacamole, cips i film, bujrum. Pa paaa.....

Vozdrica
Narin je napisao/la:Vozdrica
ooo Karin

Trenutno korisnika/ca: Gifron, JHam, VivaLaStella i 10 gostiju.