Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
fu!iVar je napisao/la:Narin je napisao/la:Vozdrica
ooo Karin

Nigdje nikoga,sutra škola..

- Trequartista
- Kontakt:
@ustchipak
Čujem dobra si sa banderama, kažu nijednu ne možeš promašiti.
Čujem dobra si sa banderama, kažu nijednu ne možeš promašiti.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- HazardEden
- Kontakt:
otrujes ganedim1993 je napisao/la:kako da ubijem komšijinog psa a da on to ne sazna

nedim1993 je napisao/la:kako da ubijem komšijinog psa a da on to ne sazna

hahahhah izgleda da agresivni opet obnavljaNarin je napisao/la:fu!iVar je napisao/la:Narin je napisao/la:Vozdrica
ooo Karin![]()
Nigdje nikoga,sutra škola..

@Treq hHAHAHAHAAHAHHHA
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
not bad :ugeek:HazardEden je napisao/la:otrujes ganedim1993 je napisao/la:kako da ubijem komšijinog psa a da on to ne sazna
ajvare ne bi se ni ti zajebavao da živiš pokraj njega :ugeek:
Vođa zna.
vlasnika ganjajnedim1993 je napisao/la:not bad :ugeek:HazardEden je napisao/la:otrujes ganedim1993 je napisao/la:kako da ubijem komšijinog psa a da on to ne sazna
ajvare ne bi se ni ti zajebavao da živiš pokraj njega :ugeek:

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj ba kakvog vlasnika. Kad je ker bijesan, ne moze tu nista gazda. Moja kuca je uvijek imala psa, od prije rata pa sve dok ja nisam krenuo u srednju, tu negdje otprilike. Bilo je svakakvih. Mirnih, agresivnih, cudnih. Pored toga imao sam i mace
Ja prvi volim zivotinje i ne bi mogao nauditi, ali ako je opasan, napada djecu i sl. sta ti ostaje drugo nego da ga uspavas? Ja sam imao njemackog ovcara sto ga niko nije imao, pa sam ga morao uspavati...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HazardEden
- Kontakt:
Imam macu i 6 mačiča 

Nedime mi iz organizacije ŠIBE-PIS to vrlo lahko rješavamo.Samo nam se javi www.šibepisodmene.ba
DRUG NEBI TI PUNCA
@Traktorista
Gdje si to ti ograisao?
Mozda je gladan pa laje.
@Ivar
Eto pupak ti se odvez'o kol'ko je smijesno.
Gdje si to ti ograisao?

Mozda je gladan pa laje.

@Ivar
Eto pupak ti se odvez'o kol'ko je smijesno.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Trequartista
- Kontakt:
Čuj gdje sam ograjiso, ja te vidio. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
sve je do odgoja, ja znam jednu porodicu imaju rota koji se voli maziti, a ima jedna familija onog nekakvog čivavu, to grize drama
@uschtipak fala što ne nasmijavaš since ljeto 2013
(sad ces se ljutit po obicaju)
@uschtipak fala što ne nasmijavaš since ljeto 2013

de ba ljudi zezam se haha
. samo je pas naporan drama. drže ga u boksu a on to valjda ne želi pa cvili i laje po čitav dan i noć , a od prozora mi udaljen 5 metara. glavobolju imam od njega evo 10 dana

Vođa zna.
Da i ja nasmijem ostale, iVar dan odmora 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kazem ti, nisi imao nikad zivotnju, ne znas sta je to. Mrzim kad ljudi izjednacavaju zivotinje sa ljudima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja ti kažem, javi se našoj organizaciji i riješićemo problem brzo i učinkovito. 
@cash man što banova Slovenca ?

@cash man što banova Slovenca ?
DRUG NEBI TI PUNCA
CashMan je napisao/la:Da i ja nasmijem ostale, iVar dan odmora

Zezam teiVar je napisao/la:CashMan je napisao/la:Da i ja nasmijem ostale, iVar dan odmorakud te nisam na sežani ufatio da Bosne više ne vidiš
![]()

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!