Carter,Gonlum,Erceg,Arslan i Guler upitni za Galatasaray
Hunter,Spanoulis i Tsairelis out kod Olimpiakosa
Doellman i Carlos Navarro vjerovatno out kod Barce pa bi Hezonja mogao dobiti više minuta
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pogodio nesto i odmah se dizes u nebo ccc,jesil ti ko divoviHass je napisao/la:Single:
Kops/Spears-Dellacqua/Jurak 2 2.75
Na 15 km
Sretno.
P.S. Zamolio bih forumaše alex1991 i oscarboy da mi se više ne obraćaju i da ne citiraju moje postove,a ni ja neću njihove. HVALA VELIKA
necu ti se ja vise tommy obratiti,a cim postavis svoj listic sa flipkens i mahutom i uplatom od 40 km iz premiera,ja cu ti se javno izvinuti na trgu bana jelacicaHass je napisao/la:Single:
Kops/Spears-Dellacqua/Jurak 2 2.75
Na 15 km
Sretno.
P.S. Zamolio bih forumaše alex1991 i oscarboy da mi se više ne obraćaju i da ne citiraju moje postove,a ni ja neću njihove. HVALA VELIKA
nek postavi listic i ja cu mu se prvi izvinuti,ako ima prijedlog za kladiti se neka napise prijedlog a ne laze o tamo nekim astronomskim uplatama,nije ovdje niko glup i ovo nije mjesto gdje se trebamo lagati,pozz.zgmiky je napisao/la:dajte ljudi šta vam je, pustite Hassa na miru, igrajte što vas je volja, ako hoćete prepišite ako nećete suzdržite se komentara i šta je čovjek slagao pa vidiš da jesu te kvote, a to što je on igrao na to još par ili dva uopće ne vidim problem, tu ste ko neke babe samo čekate ko zapete puške kome će te replicirati
da nije skroz off
Lokomotiva-Osijek 3+ 1.70
moguće da vidimo golijadu pa ću na srednji ulog staviti oba daju i 3+ a nešto sitno ide i na 5+
kakav crni 35 account,ja samo govorim kako covjek laze o visini uplate,a to ne treba raditi,ne znam koja mu je furka to,de nek postavi listiiic, i ja nikad necu vise ni slovo napisati ovdje,obecavam majke mi mileSteveHeighway je napisao/la:Hass sta se obazires jbt na ove trolove i padobrance. Pa ovom alexu je ovo 35 account na forumu klasicni parazit
svaka cast ako mozes uplatiti 50 al de potvrdi to slikovno,evo broj 535.669,pare i picke nikad ne odbijamHass je napisao/la:Steve,sta ceš im brate,trollovi k'o trollovi
Alex,jel ti krivo što mogu uplatit 50-ku ? Treba li ti para.Ak treba reci jbmu.
Ako te je stid javno,pošalji u pp broj računa premiera,da bacimo koju paru jbmu.
jos gore,onda se kurcis penzijom od starog i tu lovu na kladu spiskasHass je napisao/la:Oskare oskare,stari mi je penzioner,a sve što sam stekao u životu sam sam zaradio. Treba li i tebi malo maraka,a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.