misli na mene..ne zna da sam dva mačka promjenionedim1993 je napisao/la:Bosniacum Lilium ko nikad nije imao životinju ?

@CashMan da bog da te zvali DebitCardMan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
misli na mene..ne zna da sam dva mačka promjenionedim1993 je napisao/la:Bosniacum Lilium ko nikad nije imao životinju ?
Ne kaze meni dzaba instruktor danas, eto te k'o Sumaher.Trequartista je napisao/la:Čuj gdje sam ograjiso, ja te vidio.
ajvarnedim1993 je napisao/la:Bosniacum Lilium ko nikad nije imao životinju ?
Cash Man kondukter, uschtipak vozačHazardEden je napisao/la:novi prevnoznik za Banoviće
Dobra ideja, odsad vas uštipak vozi za BanovićeHazardEden je napisao/la:novi prevnoznik za Banoviće
Ajvar je prvi koji ce to da iskusi izgledalegenda reala je napisao/la:Cash Man kondukter, uschtipak vozačHazardEden je napisao/la:novi prevnoznik za Banoviće![]()
![]()
![]()
don't get maduschtipak je napisao/la:@Ivar
Moze li to kako licemjernije?
more li Andrija sjestiuschtipak je napisao/la:Sa mnom u autitj samo odabrana raja.
Ne glumi dobricu kad znam da ih sve dodaješiVar je napisao/la:@Eden da cu ja tebi Banoviće i one trebe što mi dolaze od tebe prijedlozi na fejsu sa strane..uschtipak je napisao/la:@Ivar
jbm li ti fatuHazardEden je napisao/la:Ne glumi dobricu kad znam da ih sve dodaješiVar je napisao/la:@Eden da cu ja tebi Banoviće i one trebe što mi dolaze od tebe prijedlozi na fejsu sa strane..uschtipak je napisao/la:@Ivar
Ni'e o tome rijec, uopce.Ivar je napisao/la:don't get madja ga ne znam ni voziti ..bolja si od mene u tom
![]()
pa onda odgovori na PM..da vidimo o cemu je rijec, ne mora svako ziv citatiuschtipak je napisao/la:Ni'e o tome rijec, uopce.Ivar je napisao/la:don't get madja ga ne znam ni voziti ..bolja si od mene u tom
![]()
S tobom ko vozacem ne bi u isti entitet a kamoli autićuschtipak je napisao/la:Sa mnom u autitj samo odabrana raja.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 5 gostiju.