FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To mi radi
Jos Mitervski da se pokaze,sta je sa njim uopce
Jos Mitervski da se pokaze,sta je sa njim uopce
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- kenanbrajic
- Kontakt:
Po meni, sve dok mi ne budemo trpali premierligaške klubove ovako kao što je nas Borussia, nemamo se čemu nadati u LE ili LŠ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E pa mali, sto rece jedan u komentaru na facebook-u, dobrodosao i pamet u glavu pa da vidimo kakav si.
22 godine a opet djeluje kao iskusan igrac,s obzirom da vec 5-6 godina sigurno igra ligu..Definitivno potrebnan igrac za ovakav roster 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 avg 2014, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odma ga u vatru protiv Travnika,ali mora se i odbrana pojacati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
I Ogi Vranjes i Stevanovic bi jako dobro dosli ovom klubu. Podigli bi ( zakedno ) ukupni kvalitet za bar 20%.
Amer Bekic
Amer Bekic
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 avg 2014, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
kako je dzeno dosad ubacivao novajlije ovaj do novembra ne zaigraemir18 je napisao/la:Odma ga u vatru protiv Travnika,ali mora se i odbrana pojacati.
+1 ( falio je igrac kao Jajalo uz jednog od Cimirot/Radovac. Obadvojica su odlicni ofanzivno ali defanzivno i ne bas a igraju zadnje vezne. To ce sve jace ekipe kao sto je Gladbach sigurno kazniti. )rammstein je napisao/la:golovi van 16 metara su greska zadnjih veznih, radovca i cimirota, htjeli mi to priznati ili ne![]()
u biti, greska Dzenana jer stavlja dva zadnja vezna a obojica lete naprijed, bekovi idu naprijed previse u ovakvoj utakmici i onda dobijes sto dobijes.. naravno i dodati tu golmana koji moze da odbrani samo ono sto ide bas u njega ili pola metra lijevo ili desno...
- kenanbrajic
- Kontakt:
+1Ajax je napisao/la:I Ogi Vranjes i Stevanovic bi jako dobro dosli ovom klubu. Podigli bi ( zakedno ) ukupni kvalitet za bar 20%.
Amer Bekic
@ajax
Odrađivali su oni neke defanzivne zadatke jako dobro i djelovali kao dobri def vezni igrači, međutim sinoć je presudila njihova mladost (neiskustvo) i umor...
Odrađivali su oni neke defanzivne zadatke jako dobro i djelovali kao dobri def vezni igrači, međutim sinoć je presudila njihova mladost (neiskustvo) i umor...
Stevanovic nebi mogao igrati prije pauze,cekao bi kao i Nemanja pola godine da zaigra,i ovako mu je pun k.urac neigranja jos kod nas da ceka pola godine cisto sumljamAjax je napisao/la:I Ogi Vranjes i Stevanovic bi jako dobro dosli ovom klubu. Podigli bi ( zakedno ) ukupni kvalitet za bar 20%.
Amer Bekic
Al da je debil debil je,da je prhivatio da dodje kad smo mu nudili isao bi i na SP ovako sad ima opciju daj sta das,s tim sto kazem kod nas nebi imao pravo da igra do iduce polusezone jel imamo kurce.vi rok koji nigdje u svijetu nema
Sta reci za ono sto smo vidjeli sinoc.....malo previsok rezultat al to je nasa realnost .....ono sto mi je bas upalo u oko je ponasanje nasi igraca na kraju tekme kad su im nasi navijaci skandirali ispred trebine neki su poceli da skacu i navijaju pa poslije 7 com bas moras biti plivadon za onako ponasanje, HZ naklon do poda
Ma znam je @hilmo oni su super igraci. Radovca vidim kao igraca tipa Pjanica u buducnosti ako bude jos napredovao za svoje godine je fenomenalan. I mislim da ce imati bolju karijeru od Cimirota. Cimirot je odlican ofanzivno za zadnjeg veznog. Jedino su po meni i jedan i drugi losiji defanzivno. To se ne primjeti toliko u nasoj ligi ili u pretkolima jer je Sarajevo toliko jako ofanzivno da se protivnici samo brane. Ali taktika napad je najbolja odbrana ne vazi protiv puno jacih timova kao sto je Gladbach. Da je Sarajevo odigralo bunker bilo bi samo 2,3 gola razlike. Naprimjer Besic napravi bar duplo vise uklizavanja i defenzivnih zadataka od njih obadvojice zajedno.
@ miky_hz Steta za Stevanovica. Mozda Bekic bude pun pogodak ako dobije solidnu minutazu. Mozda nebi bilo lose da pocnu on i BIlbija od pocetka. Krste je umoran a protivnik potaman.
@ miky_hz Steta za Stevanovica. Mozda Bekic bude pun pogodak ako dobije solidnu minutazu. Mozda nebi bilo lose da pocnu on i BIlbija od pocetka. Krste je umoran a protivnik potaman.
Sta je ovo gledo sam vas na kosevu i sinoc dvije razlicite ekipe.Uzeli ste pare boli vas ima se milize se.Zijanus 7-0 i sutra novi igrac.Samo da nebude komsije gomilanja igraca bez potrebe.
Ramo Dejo nije kriv ni za jedan gool brate za ono Koševu hajde ali ovde nemoj da uzimamo nekog na zub.rammstein je napisao/la:golovi van 16 metara su greska zadnjih veznih, radovca i cimirota, htjeli mi to priznati ili ne![]()
u biti, greska Dzenana jer stavlja dva zadnja vezna a obojica lete naprijed, bekovi idu naprijed previse u ovakvoj utakmici i onda dobijes sto dobijes.. naravno i dodati tu golmana koji moze da odbrani samo ono sto ide bas u njega ili pola metra lijevo ili desno...
Sarajevo ljubavi moja!
- franklampard8
- Kontakt:
Kriv je itekakosekac je napisao/la:Ramo Dejo nije kriv ni za jedan gool brate za ono Koševu hajde ali ovde nemoj da uzimamo nekog na zub.rammstein je napisao/la:golovi van 16 metara su greska zadnjih veznih, radovca i cimirota, htjeli mi to priznati ili ne![]()
1946
Ima dosta istine i dobar ti je post.Vidi nisi dodao da Njukastl nije bio šampion Engleske nikad i da je prvi put te godine izašao u Europu. Šro se raspada tiće i tvojih žellja počekat češ dugo a čisto sumnjam da češ dočekati evo kako se raspadamo Bekić došao na 3 godine a vi bi guze dali da je kod vas došao,Quadio se vratio jedva papire dobio ali je tu a Kalasi če vjerovatno protiv Čelika imati pravo nastupa.Zato taj raspad nema mjesta u tvom komentaru jer naš drugi tim je mnogo jak.Mi se sad moramo vratiti nakon teškog poraza ali ja mislim da mi to možemo uraditi i uradit ćemo ako Bog da.barbarez je napisao/la:Kroz ovaj nastup u Europi,izuzimajuci ono sinoc,Sarajevo mi je izgledalo kao neko ko uspijeva pobijediti onaj nas glupi mentalitet u sportu,sam pristup tekmama i vjera da se moze,je i dovela do dobrih rezultata.To je generalno nasa velika kocnica.Ono sinoc,je samo dokazalo ,da je to bio blijesak i da nasi timovi trebaju jos poraditi na tome.Cim je fasovalo gol ,Sarajevo je skinulo gace i prestalo igrati.Kad onda imas takav pristup ,ne cudi me sto se ljudi osile i osmjele i onda daju euro golove,trpaju do maximuma.Dok nase ekipe i nasi igraci se ponasaju tipicno Balkanski,ma ko mu **** mater,zakucaj i ti koji ekser na ionako razapetu ekipu.
Sto raje tice,nerealna kao i uvijek,i **** ti nas nikad se necemo popravit svi kolektivno.
Do jucer,heroji ,legende atomska ekipa,sinoc im se **** sve po spisku.
Najsmijesnije mi je kad se ljudi zele utjesiti nekim pricama kako je Borusija,najbolja ekipa koja je poslije rata igrala kod nas,kako igraju atomski fudbal.Majkemi moje ,ova Borusija nece biti ni medju 6 koje vode u Europu.Pa bolan @ ramo,sam Sherer skuplji od cijele Borusije,a gdje su Dyer,Lua Lua,Ameobi,Solano,Jos te godine medju 8 najboljih u Ligi Prvaka.Ne treba opravdavat se na glupe nacine,jer Sarajevo je samo sebe ,kako rece clanak jucer divovski porazilo,mozda nije kvalitetno bilo za prolaz ali ova sramota je plod naseg glupog mentaliteta.
Genralno se uradio fin posao ,a na kraju ce svi pricati o debaklu i najtezem porazu u euro kupovima.
Stvarno mi nije jasno zasto se toliko potencira na Bandovicu kao krivcu za poraz.Covjek ima kikseve,ali sinoc je bio na streljanju,toliko je losa bila igra kompletne odbrane i ovog momka sto mu poziv u repku valjda malo udari u glavu,da se ono samo moglo naslutit kao krajni debakl.
Treba biti realan,pa postaviti pitanje,sta su to radili debeli deduka,onaj satro j e b a c sa Koseva,galopaner predvodnik i turbo lijevi bek,uz reprezentativca koji je trebao da zatvara one suteve ko sa treninga.
Nisu nista radili,a onda je Dejo kriv,fali mu visine,ne moze precku dohvatit,ovakav ili onakav.
Eto Vas ko ona dvojica pacenika sa Face tv sto haman cijelo Sarajevo strpase u reprezentaciju,budite realni,i nemojte trazit novog Melunovica.Sad i Dzeno ne valja,pa taman i da je i kriv sinoc ,covjek trener pocetnik,mora se desit,ni licence nema,ali trebao bi biti u Murinhovom rangu,bezgrijesan.
Covjek je radio dobre stvari,islo ga je,i zasto bi sad on mijenjao sistem.Svidjelo Vam se svima sto Sarajevo ide otvoreno 2 tekme i napada,covjeka ponijelo ,takav rezlutat,mislio da moze i tamo hrabro,pa i ako ispadne da se prica da je napadao.
Druga je sad stvar,sto Dzeno kaze da su najiskusniji zakazali i bukvalno pustili da se ljudi ispucavaju.
Ja gledam sinoc onaj 2 gol,kad je covjek krenuo da se namjesta sa 40 metara,niko ga 10 metara nije ni pomislio napastii izblokirat,reko ovaj ako se namjesti ko onda Nani ,zakucace je,i bi tako.
Ja kao navijac najveceg rivala,cija ekipa ima svoje probleme,i kubiri sa svojim igrama,nadam se da ce Vas ovo dotuci,ali bili ste na dobrom putu,radili dobre stvari ,na trenutke i odlicne,i da sve nase ekipe trebaju slijediti taj primjer u smislu vjere u sebe i mogucnost da se ravnopravno igra sa puno jacim ekipama.
Na stranu tezak poraz,glupo je i zajebavat neku nasu ekipu i njene navjace za poraz 7-0 od bundesligasa,ali generalno se moramo izdici iznad tog oreola koji nam se nadvijo da su nam ovi porazi normala,i da smo cekamo kad ce neko fasovat da ga handrimo.E jakog li nam uspijeha.
Sarajevo je na trenutak pokazalo da se moze,i ja se uvijek nadam da cu dozivjet da nase ekipe se izdignu iz naseg sivila.Kad su ove reprezentacije sve mogle pravit uspijehe ,ma mogu i klubovi,samo uz dobar rad.
Sarajevo ljubavi moja!
-
fcsforever
- Kontakt:
Zapamtite, Dulja i Cimi će napraviti najbolje transfere. Od nijh će klub DEBELO ZARADITI. Poslije njih je Radovac..