Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

jasmin10
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la jasmin10 » 07 maj 2019, 12:37

Ma gdje ce postit ako im forumaši nisu odobrenje.
Ziyechu otkaz uručiti danas.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 maj 2019, 13:03

A za Ajaxove je dobra ideja da npr Blind simulira povredu dok ovi šta žvaknu. :kafa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 maj 2019, 13:52

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 maj 2019, 14:15

Pogba je napisao/la:Ateisti i komunjare o postu. :rol:
Ono, nije jedan Frank Ribery postio i za vrijeme mundijala u sred ljeta i brojni drugi pa je ovo kao nesto novo.
Jos ce covjek prekinuti post, podici krvni pritisak i eto ga. Nikakve razlike u tome ili igranja svako 2/3 dana gdje se igrac izlaze stalnim naporima i niko ga ne pita nista.

Fakat misle da ce ovi jesti bureka i cevapa na iftaru. :urnebes:

A zabrane u civiliziranoj Evropi možete macku o rep, njegovo ljudsko pravo je da posti, a moguce da su neki i bili pedantni pa to i naveli u ugovoru da ne bi bilo nesporazuma.

A rosicky je evidentno zalutao, momcino, nisi ti mjerodavan da etiketiras uposlene i klasificiras u vjernike i lafo vjernike. A to sto ih castis je svakako tebi na cast. Vjerujem da ih pretjerano ne boli jer post ima visi cilj, tebi nedosanjan.
:ljepota:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 07 maj 2019, 14:18

rio_Ferdy88 je napisao/la: :ljepota:
da je i ovaj sto mu je bio inspiracija za nick ovako pametan gdje bi mu bio kraj :mrgreen:
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 maj 2019, 14:35

Pogba forumaš godine. :bih:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 maj 2019, 15:15

Lord44 je napisao/la:Edin Dzeko je, bas protiv pjetlica, zabio 4 komada u mjesecu ramazanu i kune se Amrom da je postio.
Pa vi sad vidite :kafa:
Kune se Amrinim postenjem.
mirgerr je napisao/la:Nek poste ljudi ako im se posti.
Pa Nermin Jamak je svoje najbolje partije pruzao za vrijeme Ramazana. :D
Prva asocijacija na ovu temu kada je Ramazan i fudbal u pitanju mi je Nermin Jamak. :D
Pa on za Ramazan izgleda kao mjesavina Xavija i inieste. :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 maj 2019, 15:33

Pa iftar je u 8 sati i 2 minute a tekma u 9. Ne vidim u cemu je problem.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 maj 2019, 15:44

Zao mi je Liverupula ali mislim da im je i veceras trica.
Raspravljaju treba li ili smije li neko postiti. Boze baci taj meteor, pozuri.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 07 maj 2019, 15:59

ASD je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Nek poste ljudi ako im se posti.
Pa Nermin Jamak je svoje najbolje partije pruzao za vrijeme Ramazana. :D
Prva asocijacija na ovu temu kada je Ramazan i fudbal u pitanju mi je Nermin Jamak. :D
Pa on za Ramazan izgleda kao mjesavina Xavija i inieste. :lol:
Pa da Ramazan traje 12 mjeseci, ljudi ne bi culi za Messija. :kafa:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 07 maj 2019, 16:11

Ja postujem sve ljude koji poste, ne zale se, rade normalno svoj posao za to vrijeme. Ali kad vidim da se ljudi razvlace po kucama, kao "pomije", da ne mogu hodat, kao da ih je neko natjerao na to, glume neke robove, automatski mi dodje da im stavim cijanida u iftar.

btw. normalno da performanse covjeka koji se cijeli dan hidrira i unosi u sebe tijelu potrebne nutritivne vrijednosti ne mogu porediti sa covjekom koji 18h gladuje, i sebi uskracuje osnovne potrebe. Normalno, ta neka euforija ga moze dici u mentalnom smislu, ali fizicki je neizvodivo. To ce se i vidjeti, ako ne bude vec zamijenjen, nakon 60te minute.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 maj 2019, 16:17

Asteriks je napisao/la:
The World Cup is set to become a whole lot more complicated this weekend for many of the Muslim players still in competition, with Ramadan – a month-long period of fasting – beginning Saturday night.

France coach Didier Deschamps, however, said he has left it up to his players to make up their own mind.

“It’s a very sensitive and delicate subject. There’s nothing for me to dictate," he said. "We respect everyone’s religion. Today is not the first time we’re discovering this situation. I am not in the least bit worried and everyone will adapt to the situation”.
Il kako bi jednostavno zakljucili tekovine moderne civilizacije sa fokusom na demokratiju. Liberté, égalité, fraternité. :salut:
Fraternite izbaci, pogotovo ako mu se desi fatalna greška, bratstvo, jasta, godinu dana ginu za ovo i onda sjebu jer je jedan bio gladan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

thanus
Kontakt:

Post Postao/la thanus » 07 maj 2019, 16:31

Evander je napisao/la:Lafo ovi vjernici iz Ajaxa, kao u srijedu ce postiti. Da sam vlasnik kluba, nabio bi ih sa noge na nogu. Placen si debelo da zastupas klub, a ne da radis sta je tebi volja.
Lafo postaci, a svi kurvestine ganjaju.
Ako si profesionalac, onda si profesionalac.
Nemoj se baviti fudbalom, ako imas bitnije stvari u zivotu. Radi ovog, volio bih da ih Totenhem okrene.
Odnosno, ok, to je vase pravo, ali bi ih izostavio iz zapisnika i slijedeci put dobro razmislio kad potpisujem ugovor sa igracima koji imaju takve sklonosti.
San svakog sportskog direktora jeste da ima igrače koje plaća milijunima da u ključnom momentu mogu se okrenuti vjeri a ne zajedničkim ciljevima. Bolje je imati dobre insane u ekipi nego vrijedne profesionalce.
Drizzy Drake

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 maj 2019, 16:33

Fraternite izbaci, pogotovo ako mu se desi fatalna greška, bratstvo, jasta, godinu dana ginu za ovo i onda sjebu jer je jedan bio gladan
Da ne idemo duboko u off, bit cu kratak. :mrgreen:

Cuo sam svjedocanstva iz validnih izvora, kada sam prije par godina za seminarski imao stecke blizu jednog sela.

Skladno tradiciji tog stanovnistva, vec decenijama se ozbiljno stuju ramazanski propisi, tako da fakticki ne mozes jesti cak i da hoces (do iftara), naravno ako si mentalno i fizicki sposoban. Sve zalihe se drze pod kljucem do momenta kada kuharice pripremaju obrok.

Nego, radi se o zajednickoj kosevini u tom periodu. Grupa muskaraca (nekih 5 kosaca) u samu zoru odlazi na put dug 2 i po sata pjesacenja. Kosevina traje skoro do zalaska sunca, a cijela grupa su postači. Neki bi zaposti samo na casi vode.

Inace, rucno kosenje trave spada u najzahtjevnije fizicke napore. Mentalna snaga, uvjerenja tih ljudi te ocito i pozitivan uticaj samog posta, su dokaz da pomenuti mjesec ne predstavlja nikakvu prepreku.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 maj 2019, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 maj 2019, 16:36

Asteriks je napisao/la: Sve zalihe se drze pod kljucem do momenta kada kuharice pripremaju obrok.
Neko je tu zreo za zatvora.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 07 maj 2019, 17:01

Asteriks je napisao/la:
Fraternite izbaci, pogotovo ako mu se desi fatalna greška, bratstvo, jasta, godinu dana ginu za ovo i onda sjebu jer je jedan bio gladan

Cuo sam svjedocanstva iz validnih izvora, kada sam prije par godina za seminarski imao stecke blizu jednog sela.

Skladno tradiciji tog stanovnistva, vec decenijama se ozbiljno stuju ramazanski propisi, tako da fakticki ne mozes jesti cak i da hoces (do iftara), naravno ako si mentalno i fizicki sposoban. Sve zalihe se drze pod kljucem do momenta kada kuharice pripremaju obrok.

Nego, radi se o zajednickoj kosevini u tom periodu. Grupa muskaraca (nekih 5 kosaca) u samu zoru odlazi na put dug 2 i po sata pjesacenja. Kosevina traje skoro do zalaska sunca, a cijela grupa su postači. Neki bi zaposti samo na casi vode.

Inace, rucno kosenje trave spada u najzahtjevnije fizicke napore. Mentalna snaga, uvjerenja tih ljudi te ocito i pozitivan uticaj samog posta, su dokaz da pomenuti mjesec ne predstavlja nikakvu prepreku.
Niko ne kaže da ne možeš odraditi neki fizički posao, ali nema šanse da ga možeš odraditi ni približno na nivou osobe koja ne posti taj dan.
Let's talk about SIX baby!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2019, 17:05

Fowl95 je napisao/la:
Niko ne kaže da ne možeš odraditi neki fizički posao, ali nema šanse da ga možeš odraditi ni približno na nivou osobe koja ne posti taj dan.
Ajd ne lupaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 maj 2019, 17:09

Fowl95 je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:

Naravno da mozes, ako to nadomjestis voljom.
Ali da si fizicki manje sposoban kad postis nego kad ne postis (to jest pravilno unosis hranu i pice u sebe) to je naravno tacno.

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 07 maj 2019, 17:14

s pogbinim postom se trebala zavrsiti ova tema ostalo je sve suvisno
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 maj 2019, 17:16

Ajd ne lupaj
Ovaj frajer ocito ne zna sta je kosevina.

Gubis tecnost kao u F1. :lol: I to ne sat, dva vec nekoliko sati. Tu ne smije doci do izrazaja neka slabost, zbog konstatno visokog pulsa, vrucine itd. Znaci imas dva moguca stanja spremnosti za ovaj posao - il jesi ili nisi. Al dzaba objasnjavat.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.