Hasic se ispostavio veci huligan nego cijela skupina RA, a bila prica da se kolju između sebe

Legenda majkemi hahahahaMortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:01Jes' majke mi hahahaveteran 1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:00Jel realno da je dao ovakvu izjavu?MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:55"Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema i da se požar prenio na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizom upravljano s daljine tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da u buduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema", cinično je prokomentarisao predsjednik Rođenih.
![]()
Nema im pomoci vise, treba se služiti vlaškim igrama, pa ko koga...veteran 1987 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:02Pa ovom covjeku treba pomoci, nije ovo vise za ismijavanje.
Nznm bratac baš da je tako, trebao bi i on malo spustiti loptu.. Lijepa priča je napravljena s vašim klubom al ovo sad ne ide u dobrom pravcu..fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:03Ne vadi Hasicu, nema te kazne koju mi ne mozemo platiti![]()
![]()
Pa i Vico se voza BH cestama. Neodrzavanje kocionih sistema je opasna stvar.
Naravno..suptilno je poruka upucena . Zna Semso sta radi. Kadar je to JNA. Vicu balavca zednog preko vode moze prevest.
I sapun u zenickom zatvoru je opasna stvar. Lako je srati za tastaturom.
Svemocni Vico
Ima još dosta posla pred nama, ali ima još jedna bitnija, dobrobit fudbala u državi. Naši su pod svaku cijenu stavili da moramo istjerati zlo iz fudbala. Načine fine više ne biramo, ne znaju da čitaju tako, ovako će nas kazniti jednom, dva puta ali nisu svjesni da će sebi napraviti problem iz saveza ludilo.Riquelme je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:07Nznm bratac baš da je tako, trebao bi i on malo spustiti loptu.. Lijepa priča je napravljena s vašim klubom al ovo sad ne ide u dobrom pravcu..fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:03Ne vadi Hasicu, nema te kazne koju mi ne mozemo platiti![]()
![]()
Kako je to huškao de mi reci? Daj mi neki pisani trag, dokaz, faksimil? Ili će savez/Vico kažnjavati koga hoće kad mu se qurac digne?PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:02Hasic nije zapalio ali je huskao*p!p!t@* je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:44Ispast će na kraju da je Hasić zapalio i Sabriju i auto. Vidi se da si nastao kad je medo yebo bukvu. Smeta Hasić jer ukazuje na lopovluke, a Vico je toliko glup da to ovim svojim javnim ispadima potvrđuje, jer očito se već znaju odluke koje nijedna komisija ne donosi nego on. Ali treba aminati na takvo stanje zbog debila kao ti. Zato u Evropi Borca svak sprči, a u ligi ga Real Madrid ne bi dobio. Yebo vas otac glupavi...PatriceKwedi je napisao/la: ↑22 sep 2021, 12:40Za ljude poput Hasica ne bi trebalo biti mjesta u bh. nogometu.
Keru k nozi !ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:09Ok...ova izjava bika Hasića je za doživotno protjerivanje iz fudbala.