Čuj miljenci Safeta pljuju Spahića
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Kao što rekoh više puta, čovjek prati od Portugala.
a šta ćemo sa onima koji su ga pljuvali prije nego što je Pape postao selektor
samo što smo sad malo brojniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko je tebi Emire sa ovakvim selektorom. Pa zamislite kako je saradjivat sa covjekom koji je ovako tvrdoglav, glup i nepismen. Emire ti si andjeo sto nisi eksplodirao i sve javno rekao kakva je neznalica Susic.
Hvala ti Emire. Oprosti nam.
Hvala ti Emire. Oprosti nam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kritikuje se kapiten zbog toga sto nije htio dati izjavu,aha OK
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izostavljaju se stvari kao npr što mu se brat šeta sa akreditacijom , šta se dešavalo u hotelu što nisu imali pristup. Spomenuli ga nisu znači zataškava se , Safet se makar javio koliko god srali po njemu javio se . Džeko neće da priča , kapitenu ni traga ni glasamirzatele je napisao/la:Kritikuje se kapiten zbog toga sto nije htio dati izjavu,aha OK
[youtube][/youtube]
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Javio se i popisao se na citavu naciju svojim mucanjem i spustanjem slusalice..HVALA MU,BOLJE DA NIJE
Stvarno mislis da Spahic treba da se pojavi na BHT nakon onog neprofesionalnog ispada Velida Spahe (za koji se jos nisu ni izvinuli)? I nakon bezbroj kriminalnih reportaza njihove brace sa FTV-a? NEMAJU PRAVO DA TRAZE IZJAVU SPAHICA. I zasto se prave ludi, kao ne znaju zasto ih je odbio? Pa dan prije je izasao onaj klip sa Velidom. I on da prica sa takvim ljudima, koji mu psuju iza ledja? Zaboravite te price.
Nije se on javljao godinama prije 'reportaža'.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kapiten je najnevinije biće na svijetu stvarno, gadi mi se od vašeg glorificiranja , još kad počnete gazija ****-palac. Neke činjenice ne želite da prihvatite i samo ga branite.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Istina, ali jest pricao sa drugim novinarima. Bio je na onoj emisiji Pinka, gdje je ona isla u trening centar Bayer Leverkusena i svasta nesto. BIo je na Face TV-u. Nasi novinari su posebna vrsta, kakva ne postoji nigdje drugo. Znaci to ovako ide obicno:Virtu4l je napisao/la:Nije se on javljao godinama prije 'reportaža'.
1. Pobjedjujemo, sve je divno, bajno. Najjaci smo. Igraci narodni heroji. Nema veze kako smo pobjedili i koga, mi smo najjaci. Ko progovori protiv repke je mis i izdajnik.
2. Prvi poraz, nista ne valja. Nesto se desava u reprezentaciji, ali mi ne mozemo da kazemo nista. Radi atmosfere sutimo, jer mi smo heroji i volimo BiH.
3. Jos jedan poraz, a nekad je dovoljan i samo jedan katastrofalan. SVE JE KATASTROFA i onda iznose neke nevjerovatne tvrdje bez ikakvih dokaza. Kao da je Spahic krojio spisak, da je Misimovic "namjerno" odigrao lose protiv Portugala, da su se igraci pobili i tako dalje.
I sa takvim ljudima da on prica? To nije nista novo sada, to oni rade otkad postoje. Naravno da su Spahica uvrijedile tvrdnje nakon ispadanja u barazu prvi put. Tada je ovo pocelo koliko se ja sjecam. On nema odgovornost nikakvu da prica sa novinarima, nigdje to ne pise da on to mora. Trebao bi, ali ne mora. Blago nama da nam je to najveci problem. Ali nije.
Posto se Aco i ovi ostali sa Sportsporta uvrijede vrlo lako, da kazem da oni nisu najgori, ni blizu. Najgori su FTV i Avaz. A to su velike medijske kuce koje imaju veliku moc.
zar i ti druze ? Hajd kad neki provokator il neznalica ne moze razumjet iz prethodne recenice na koga se odnosilo..Kao da ja kazem npr. Dzeko se samo seta..Treba budalu otjerat..Na koga se odnosi druga recenica ? Nemojmo o tome,da se Spahic pronasao u tome kad je kristalno jasno na koga se odnosilo,to potvrduuje recenica prije te "treba otjerati smetljara"aleksandar_veliki je napisao/la:Hajde molim te da zatvorimo temu Velid. Da li si cuo ime smetljara? Ja nisam... Zbog cega se Spahic poistovjecio sa smetljarom?Cartman je napisao/la:Stvarno mislis da Spahic treba da se pojavi na BHT nakon onog neprofesionalnog ispada Velida Spahe (za koji se jos nisu ni izvinuli)? I nakon bezbroj kriminalnih reportaza njihove brace sa FTV-a? NEMAJU PRAVO DA TRAZE IZJAVU SPAHICA. I zasto se prave ludi, kao ne znaju zasto ih je odbio? Pa dan prije je izasao onaj klip sa Velidom. I on da prica sa takvim ljudima, koji mu psuju iza ledja? Zaboravite te price.
Ole, išao je kod onih koji su podobni i koji ga ne mogu iznenaditi pitanjem, nije bio naivan kao Pape da ga novinari u pokušaju tipa Mirza Kolar izbace iz takta.Cartman je napisao/la:Istina, ali jest pricao sa drugim novinarima. Bio je na onoj emisiji Pinka, gdje je ona isla u trening centar Bayer Leverkusena i svasta nesto. BIo je na Face TV-u.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bi li ti pricao sa onima koji te pljuju, i njima dizat gledanost, citanost i donosit njima klikove? BHT i FTV kao drzavne televizije treba da bude stid. Ono sto je Velid napravio je katastrofa. Nije on jedini kriv, nego i ti tehnicari vrli njihovi. Ono je nedopustivo. Nisu imali obraza ni da se izvinu. U normalnoj drzavi bi Velid bio na rubu otkaza.Virtu4l je napisao/la:Ole, išao je kod onih koji su podobni i koji ga ne mogu iznenaditi pitanjem, nije bio naivan kao Pape da ga novinari u pokušaju tipa Mirza Kolar izbace iz takta.Cartman je napisao/la:Istina, ali jest pricao sa drugim novinarima. Bio je na onoj emisiji Pinka, gdje je ona isla u trening centar Bayer Leverkusena i svasta nesto. BIo je na Face TV-u.
Dzeko, Susic? Opet vi po starom, znate a necete da kazete. A ipak morate rec da znate. Gukni. Ili ovdje ili na pm.
Po tome što bi Sušić odgovarao na provokaciju Kolara ? Sami ste sebi kontradiktorni , Spahić ne treba davat izjave, a Sušić treba trpti Kolara . Svaka vam čast.Cartman je napisao/la:Bi li ti pricao sa onima koji te pljuju, i njima dizat gledanost, citanost i donosit njima klikove? BHT i FTV kao drzavne televizije treba da bude stid. Ono sto je Velid napravio je katastrofa. Nije on jedini kriv, nego i ti tehnicari vrli njihovi. Ono je nedopustivo. Nisu imali obraza ni da se izvinu. U normalnoj drzavi bi Velid bio na rubu otkaza.Virtu4l je napisao/la:Ole, išao je kod onih koji su podobni i koji ga ne mogu iznenaditi pitanjem, nije bio naivan kao Pape da ga novinari u pokušaju tipa Mirza Kolar izbace iz takta.Cartman je napisao/la:Istina, ali jest pricao sa drugim novinarima. Bio je na onoj emisiji Pinka, gdje je ona isla u trening centar Bayer Leverkusena i svasta nesto. BIo je na Face TV-u.
Ne bi im dao razlog da me pljuju, u tome je razlika. Traka oko ruke donosi veliku odgovornost, on ju je shvatio olako i sad je ispao najgori od sve djece. On nema pravo da se ponaša kao uličar, idol je mladima, nije njegov problem koga će selektor zvati i kojim putem će ići autobus sa reprezentativcima. On je veza između selektora i igrača, između javnosti i igrača, jer ponavljam, on ima traku oko ruke, on je imao šansu da bude 'najvećin sin' kako ga ti zoveš, ali nije i nikad više neće imati šansu za to.Cartman je napisao/la:Bi li ti pricao sa onima koji te pljuju, i njima dizat gledanost, citanost i donosit njima klikove?
On treba da kaže Edinu Džeki da Midhatu nije mjesto ispred svlačionice, on treba da popravlja ono što je negativno, da pruži podršku jednom Izetu Hajroviću bez obzira na sve, treba da pruži podršku Miralemu Pjaniću, a ne da ga omalovažava pred milionima gledalaca (Njemačka).
Sve je loše oko njega, a za sve je on kriv
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vidim nikakvu provokaciju tu? A o Spahicu govorili kao da je ratni zlocinac. Bez dokaza, bez icega.
Dobro , ja nemam snage ko virtual po sto puta neke činjenice iznositi kad pojedinci gledaju u njega kao u Boga.Cartman je napisao/la:Ne vidim nikakvu provokaciju tu? A o Spahicu govorili kao da je ratni zlocinac. Bez dokaza, bez icega.
Ma evo kontam brate.."Doslo je do tuce izmedju Spahica i jos nekog..Ma onaj budala,onog smetljara treba otjerat i Pape da je im'o muda da ga je otjer'o .."aleksandar_veliki je napisao/la:Hoces ovako, dobro sam dobar sa Velidom i garantujem ti da se nije odnosilo na Spahica. Eh, sad malo kontaj na koga je...mirzatele je napisao/la:zar i ti druze ? Hajd kad neki provokator il neznalica ne moze razumjet iz prethodne recenice na koga se odnosilo..Kao da ja kazem npr. Dzeko se samo seta..Treba budalu otjerat..Na koga se odnosi druga recenica ? Nemojmo o tome,da se Spahic pronasao u tome kad je kristalno jasno na koga se odnosilo,to potvrduuje recenica prije te "treba otjerati smetljara"aleksandar_veliki je napisao/la:
Hajde molim te da zatvorimo temu Velid. Da li si cuo ime smetljara? Ja nisam... Zbog cega se Spahic poistovjecio sa smetljarom?
Po meni nema dileme,ali ok ako ti imas drugaciju informaciju
Za njega ću uvijek imati i snage i živaca i vremena, sve do zadnjeg dana koji je sve bliži i bliži.GameFKS je napisao/la:Dobro , ja nemam snage ko virtual po sto puta neke činjenice iznositi kad pojedinci gledaju u njega kao u Boga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Safet ne podnosi kritiku, ponavljam, najopasniji ljudi po zdravo drustvu su oni koji ne vide i ne zele da vide svoje greske, koji se ponasaju kao da su bezgrijesni. Oni su ti koji kvare harmoniju na poslu (oni koji su zaposleni, znaju o cemu pricam), kvare atmosferu medju prijateljima itd.mirzatele je napisao/la:Javio se i popisao se na citavu naciju svojim mucanjem i spustanjem slusalice..HVALA MU,BOLJE DA NIJE
Safet se ne zna nositi sa pritiskom kritike nikako i uvrijedi se kao malo dijete. Nakon toga slijedi prebacivanje odgovornosti na druge individue ili u slucaju telefonskog razgovora, spustanje slusalice. Mene bih licno sramota bilo ovakvu vrstu covjeka podrzavati. Bruka i sramota iz navedenih razloga.
Ali eto, neki ga podrzavaju i pored toga sto on najvise drzi do Spahica, dok opet blate Spahica do iznemoglosti, nema ih puno, pojedinci, ali licemjerni do bola.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, Sarajevskigigant1921, Serha, signalidunapark i 47 gostiju.