Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
I ukusi moraju imati granice. Zna se ko je ceca. Pa možda mu je kolega iz reprezentacije ostao bez oca, mame zbog arkana.
Pripreme su za kvalifikacije. Ko mu brani da ovo radi dok je na odmoru ? Klasičan seljakluk a ostali igrači jedva dočekali.remA1 je napisao/la:Šta je on ovdje loše uradio?Privatnost je privatnost, popustite malo...
Izgleda fudbalerima i košarkašima pripreme za kvalifikacije služe za derneke.
A kolega par mjesta do njeg
Ima ovom i 6,7 dana ljudi. Nije lijepo, ali ako se plasiraju na Euro baš mene nešto zaboli šta su oni radili. Mislim da su na ovoj zabavi bili i Mula i cijeli stručni štab tako da je to moralo biti nekad ranije. Samo ne vidim Mirzu i Gordu 
A šta ako se ne plasiraju ? Da li će opet biti nismo imali sreće ili će se prozivati zbog ovog derneka ?
Ovo se radi kada se kvalifikujes, osvojis nešto a ne u toku priprema.
Ali ne mogu da vjerujem da neko ovo opravdava.
Ovo se radi kada se kvalifikujes, osvojis nešto a ne u toku priprema.
Ali ne mogu da vjerujem da neko ovo opravdava.
- Centre forward
- Kontakt:
Mirza je bio na Tenisu u petak (il' subotu, nisam siguran). Možda se i on opušt'o uz Cecu, jer iste nije manjkalo ni sekunde.remA1 je napisao/la:A kolega par mjesta do njegIma ovom i 6,7 dana ljudi. Nije lijepo, ali ako se plasiraju na Euro baš mene nešto zaboli šta su oni radili. Mislim da su na ovoj zabavi bili i Mula i cijeli stručni štab tako da je to moralo biti nekad ranije. Samo ne vidim Mirzu i Gordu
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Je suis Jusuf.
Nermine, moj komentar se odnosio prvenstveno na komentar ispred. Tvoji komentari su po meni vazda bili učtivi i korektni. Moram reći da nisam uspio pogledati video i ne mogu to komentirati, ali mogu se složiti sa tvojim komentarom i podijeliti zabrinutost u pogledu kvalitete priprema naše reprezentacije. Ono koliko znam o Jusufu jeste da mu kafana nije baš bliska, ali ako je cijela ekipa ne može on biti izuzetak. Mada bih ja ovo ako ima nešto što baca sjenu na preprezentaciju prije "knjižio" selektoru.
problem je u tome sto je on ovo organizovao kao proslavu svog rodzendana u sred pripremaRamirez5 je napisao/la:Nermine, moj komentar se odnosio prvenstveno na komentar ispred. Tvoji komentari su po meni vazda bili učtivi i korektni. Moram reći da nisam uspio pogledati video i ne mogu to komentirati, ali mogu se složiti sa tvojim komentarom i podijeliti zabrinutost u pogledu kvalitete priprema naše reprezentacije. Ono koliko znam o Jusufu jeste da mu kafana nije baš bliska, ali ako je cijela ekipa ne može on biti izuzetak. Mada bih ja ovo ako ima nešto što baca sjenu na preprezentaciju prije "knjižio" selektoru.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jusuf Nurkić
Isto sam danas pomislio. Srpsko-bosnjacki MilicicKawhi je napisao/la:Darko Miličić vol 2.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne treba ti to srpsko.Bosniacum Lilium je napisao/la:Isto sam danas pomislio. Srpsko-bosnjacki MilicicKawhi je napisao/la:Darko Miličić vol 2.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislim ucinio je glupost, ali ovdje stvarno ima puno ljudi koji su jedva docekali da poljuju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
tako je nermine, na Faceu su vec poceli da ga vrijedjaju
Bosancerosi ... sinonim za predrasude
Popusitite malo
Popusitite malo
http://sports.yahoo.com/news/****-th ... 08598.html
The Denver Nuggets traded forward/center Joffrey Lauvergne to the Oklahoma City Thunder for two future second-round picks, league **** told The Vertical.
The Nuggets were backloaded with frontcourt players, and the return of starter Wilson Chandler from hip surgery and the emergence of Juan Hernangomez in summer league made Lauvergne expendable. Lauvergne, 24, is in the final year of a three-year deal he signed with Denver.
The move opens a roster spot for Denver, which now has 14 guaranteed contracts.
The Thunder had been active on the market for a skilled offensive forward and now have 16 guaranteed contracts with Lauvergne.
Lauvergne was selected with the No. 55 pick overall in the 2013 draft and has averaged 6.7 points and 4.4 rebounds in two NBA season. He played 59 games for the Nuggets last season, averaging 7.9 points, 4.9 rebounds and 17.6 minutes in 59 games.
More NBA coverage from The Vertical:
The Denver Nuggets traded forward/center Joffrey Lauvergne to the Oklahoma City Thunder for two future second-round picks, league **** told The Vertical.
The Nuggets were backloaded with frontcourt players, and the return of starter Wilson Chandler from hip surgery and the emergence of Juan Hernangomez in summer league made Lauvergne expendable. Lauvergne, 24, is in the final year of a three-year deal he signed with Denver.
The move opens a roster spot for Denver, which now has 14 guaranteed contracts.
The Thunder had been active on the market for a skilled offensive forward and now have 16 guaranteed contracts with Lauvergne.
Lauvergne was selected with the No. 55 pick overall in the 2013 draft and has averaged 6.7 points and 4.4 rebounds in two NBA season. He played 59 games for the Nuggets last season, averaging 7.9 points, 4.9 rebounds and 17.6 minutes in 59 games.
More NBA coverage from The Vertical:
Više prostora za Baju.
Valjda prođe napokon sezona bez povreda, te milion faulova.
Valjda prođe napokon sezona bez povreda, te milion faulova.
Kakva tranzicija u par navrata
jos u Nba reket nece biti popunjen pa ce lagano zavrsavat.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Debilčino!
19 poena, 31% postotak šuta iz igre, 15 skokova, 5 izgubljenih lopti.
Katastrofalan procenat šuta za centra, a i pet izgubljenih lopti za centra je velik broj.
Ništa, naviti Cecu i biće bolje protiv Šveđana.
Katastrofalan procenat šuta za centra, a i pet izgubljenih lopti za centra je velik broj.
Ništa, naviti Cecu i biće bolje protiv Šveđana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.